Вашата цел е да постигнете и задържите оптималната си физическа форма? Когато създавахме холистичната си програма за тяло, внимателно адресирахме най-съществените предизвикателства:

Бодичек DR-DENKOVA DERMATOLOGY 2

ДИЕТИ БЕЗ РЕЗУЛТАТ

Експериментите с хранителни режими почтни никога не завършват успешно заради липсата на предварителен анализ на организма, неподходящ двигателен режим, бързата загуба на мотивация.

ЛИПСА НА ТОНУС

Ниските нива на енергия и жизнени сили могат да се дължат на хранителни дефицити или конкретни здравословни състояния, които могат да бъдат идентифицирани само от медицински специалист.

СПЕЦИФИЧНИ НУЖДИ

Цялостната грижа при наличие на травми, диабет, затлъстяване или сърдечни заболявания е ключова за лечението на организма и поддържането на оптимална кондиция.

Повече от хранителен режим

Изследвайки всички фактори, които влияят на телесното тегло, ще създадем за вас  персонализиран комплекс за грижа, включващ хранителен, двигателен, терапевтичен и суплементарен режим.

Бодичек DR-DENKOVA DERMATOLOGY 3

СЪПРОВОЖДАНЕ И МОТИВАЦИЯ

Работим персонално с всеки до постигане на резултати, защото всеки пациент има нужда от подкрепа. През цялото време на програмата наш лекар-консултант по хранене и начин на живот съпровожда пациента със седмични онлайн срещи и адаптира режима му в зависимост от отговора на организма или промени в дневния график на пациента.

Всичко необходимо.В цялостна месечна програма.

Холистичната програма за тяло подпомага пациентите ни да правят здравословни избори в начина си на живот. Независимо дали целта е намаляване на теглото, увеличаване на жизнените сили или по-добър сън, целта е постигане на оптимална кондиция на тялото и ума.

Цялостна оценка за състоянието на организма с анамнеза и обективен статус, измервания и назначаване на допълнителни изследвания за рискове, патологии и дефицити

Съдържанието му се определя от фокуса на програмата, съответно дали той е за подобрен енергиен баланс в тялото, отслабване, повишаване на теглото и мускулната маса, здравна грижа и възстановяване. Режимът е съобразен с препочитанията на пациента, хранителни алергии, начин на живот. Адаптира се периодично спрямо прогреса в програмата и резултатите от нея.

Създаване на персонален двигателен режим, съобразен с нуждите и предпочитанията на пациента. Комплексът от тренировки се моделира и адаптира спрямо прогреса в програмата. Целта е да се създадат трайни навици за физическа активност.

Персонален план от изпитани процедури за стягане на тялото и изглаждане на кожата с надеждни апарати за моделиране и грижа. За всички участници в програмата важат и специални условия при планиране на процедурите в DR-DENKOVA DERMATOLOGY.

Необходимите за организма витамини, минерали и аминокиселини могат да бъдат доставени с програма за интравенозно вливане на персонален коктейл. Съдържанието на бустерите се усвоява напълно без организма да изразходва енергиен ресурс.

През цялото време на програмата лекарят придружава и съветва пациента, а също и адаптира режимите му за хранене и физическа активност в зависимост от целите на програмата и отговорът на организма.

Холистична грижа за организма

Вярваме, че поддържането на добра физическа кондиция е ключов фактор за общото здравословно състояние на организма. Но това не означава просто временна диета, час по пилатес или нов флакон с витамини. Нужна е цялостна стратегия и комплексен подход.

Бодичек DR-DENKOVA DERMATOLOGY 4

ПРОФИЛАКТИКА

Програмата позволява ранно диагностициране и контролиране на заболявания, с които може да са свързани видими промени в тялото.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Поставянето на реалистична и постижима цел е едно от предимтсвата на персоналната програма, отговаряща на нуждите и състоянието на пациента.

КОНТРОЛ

Всяка седмица проследяваме вашия прогрес, адаптираме темпото и ви помагаме да не се отклонявате от целите си.

УСТОЙЧИВОСТ

Задачата ни е да ви помогнем постепенно да постигнете целите си като ви съпровождаме в  създаването на добри навици

Откъде да започнем?

За да стартирате своята холистична програма за тяло е необходимо да планирате на първичен медицински преглед при нашият лекар-консултант по хранене и начин на живот Д-р Диана Димова. По време на консултацията тя ще отговори и на всички ваши въпроси за програмата и резултатите, които можете да постигнете.

Бодичек DR-DENKOVA DERMATOLOGY 5

За постигане на оптимален ефект е препоръчително да работим заедно поне три месеца. Задачата ни в това време ще бъде постепенното постигане на целите ви. В края на програмата се назначава поддържащ режим за грижа.

Цената на холистичната програма за тяло е 400лв. на месец. Те включват цялостен медицински преглед, назначаване и разчитане на изследвания, създаване / модулиране на хранителен и двигателен режим, както и планиране на допълнителни терапии за грижа. В месечният план са включени и ежеседмични онлайн срещи за проследяване на резултати, съвети и мотивация.

Необходимо е да запазите час за цялостен медицински преглед и консултация при нашия лекар-консултант по хранене и здравословен начин на живот д-р Димова. За целта можете да използвате формата за контакт на страницата ни или да се обадите на тел. 070011800. При записването на часа ви за посещение ще получите и въпросник, който да попълните преди самия преглед.

Да, имате възможност да планирате само медицински преглед с разчитане на изследвания, без създаване на персонална програма за хранене, движение и грижа. По време на прегледа бихте могли да зададете въпросите си към д-р Димова относно протичането на програмата и резултатите, които можете да постигнете. Цената на прегледа е 150лв. Те ще бъдат приспаднати от месечната ви такса в случай, че решите да стартирате своята програма.

При планиране на вашата холистична програма за тяло можете да се възползвате от специални условия за всички терапии от менюто на DR-DENKOVA DERMATOLOGY. Тази възможност е част от политиката ни за насърчаване на системната грижа за лице и тяло.

Реалистични цели. Трайни резултати.

Програмата за холистична грижа за тялото е път към по-добро здраве, жизненост и самоувереност.

Бодичек DR-DENKOVA DERMATOLOGY Тренировъчна постелка

BODYCHECK®  ЗА ПОДХОДЯЩ РЕЖИМ

Научете коя е подходящата за вас диета, двигателна рутина и технология за моделиране.

BODYCHECK® ЗА КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ

Подобрете качеството си на живот като замените вредните навици с подходяща грижа за тялото си.

BODYCHECK® ЗА ДОБРА ФОРМА

Постигнете желаната физическа кондиция и я запазете във времето

BODYCHECK® ЗА ОПТИМАЛНО ЗДРАВЕ

Постигнете оптимално здраве чрез усвояване на конкретни принципи на хранене и начин на живот.

Системна грижа за тялото, което обичаш.

Започнете своята програма като планирате час за цялостен медицински преглед и консултация.

Запазете час