В клиниките DR—DENKOVA DERMATOLOGY следваме идеята, че кожата трябва да изглежда перфектно. Навсякъде. Създадохме програмата #BodyShaping by DrDenkova, за да отдадем почит на тялото и кожата, които преминават през множество промени и претърпяват ефектите от безброй преживявания. Извършваме и комбинираме различни процедури, за да възвърнем извивките, които заслужаваш.

Всяко тяло е уникално.И всяка следа по кожатаизисква внимание.

Лицето представлява едва около 4 % от кожата по цялото тяло. Нека се погрижим и за останалите 96%. Създадохме #BodyShaping by Dr—Denkova като цялостна програма, включваща различни процедури, които таргетират специфичните проблеми на кожата по тялото. #BodyShaping by Dr—Denkova започва с прецизен преглед на тялото #BodyCheck и анализ на неговите характеристики. Така следваме холистичния си подход към изграждане на индивидуално решение за подобрение на твоите форми и контури.

body shaping first section

Когато е времеда се отървеш от целулита

Знаем колко трудна е борбата с досадната портокалова кожа. Част от #BodyShaping by Dr—Denkova е именно премахването на нежеланите мастни натрупвания чрез различни методики, съобразени с нуждите на кожата.

BTL UNISON

Терапията с революционния апарат BTL Unison позволява едновременното дрениране на увредените тъкани, намаляване обема на мастните клетки и изглаждане на кожата. Процедурата въздейства на всички типове целулит и работи успоредно върху петте причинители за появата му.

orange perfect skin dr denkova

Когато искашлиниите просто да изчезнат

Тялото и кожата постоянно преминават през различни проблеми. Някои от тях оставят следи, които често развалят красотата на изживените моменти. Стриите се появят като резултат от бременност, рязка смяна на теглото, бързо израстване и други, но не е нужно да са толкова видими. С #BodyShaping by Dr—Denkova процедурите може значително да подобрим вида на засегнатата част и да направим стриите почти невидими.

МИКРОНИДЛИНГ

Микронидлинг процедурите са най-естественият начин за стимулация на регенерацията на колаген и еластин. Тъй като стриите са съединителна тъкан без еластичност, микронидлингът успява да обнови кожата отвътре-навън.

liniite da izcheznat bodyshape

ЛАЗЕРНА ТЕРАПИЯ

Лазерната терапия, в комбинация с микронидлинга, дава видимо и цялостно подобрение на засегнатата от стрии зона, като отстранява част от старата кожа и същевременно активира създаването на нова, млада кожа на мястото.

Когато целта епо-стегната кожа на тялото

Както на лицето, така и кожата по тялото, във времето се отпуска или се появяват нежелани неравности. Холистичният подход на #BodyShaping by Dr—Denkova обхваща не само справянето с определени проблеми, но и същевременно изглаждане и стягане на кожата чрез различни комбинации от процедури.

EXILIS РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ

Exilis е единственият апарат, който комбинира високочестотни радиовълни и ултразвук, атакува мазнините в дълбочина и така не само стопява нежеланите струпвания, но и изглажда кожата. Резултатът – намалена обиколка и по-добре оформен контур.

body shaping image center section

BTL UNISON

BTL Unison комбинира монополярна радиочестота и фокусирани акустични вълни и така мощно дренира увредените тъкани и намалява обема на мастните клетки. Кожата е изгладена, възстановена и еластична.

Тяло. Кожа. Хармония.

С аналитична прецизност, професионална експертиза и внимателна грижа към детайлите на всяко едно тяло, холистичната програма #BodyShaping by Dr—Denkova подбира и комбинира тези процедури, които ще постигнат оптимален резултат за твоето тяло и кожа.

DR—DENKOVA DERMATOLOGYКакво казват нашите пациенти?


Практични отговори на важните въпросиза #BodyShaping by Dr—Denkova

Началото на всеки #BodyShaping by Dr—Denkova е цялостен преглед на състоянието на тялото, или #BodyCheck. На тази консултация ще получиш отговор на всички свои въпроси.

Консултация за Full Face процедура

Броя на процедурите се определя от индивидуалните нужди на пациента. По време на твоя #BodyCheck ще установим какви проблеми има кожата и в каква степен са те, ще проверим общото ѝ състояние и нивата на ключови елемент за нейната жизненост и развитие. На базата на този преглед и анализ ще изготвим личния ти кожен паспорт и ще изготвим план за постигане на поставените цели и най-правилно третиране на проблемите. За някои пациенти 2 или 3 процедури могат да са достатъчни, за други обаче, може да се наложи прилагането на комбинация от терапии.

Цената на програмата зависи от броя и честотата на повторение на подбраните терапии. След твоя #BodyCheck ще получиш своя план, където вида, броя и честотата на препоръчаните процедури ще е описан. Цените на отделните процедури може да намериш в нашия подробен ценоразпис.

Не. Терапиите и процедурите, които са част от #BodyShaping by Dr—Denkova са предимно апаратни или иглени. В клиниката DR—DENKOVA DERMATOLOGY вярваме, че е възможно да се постигнат стегната кожа и подобрени линии на силуета #безскалпел и без болка.

Цялостна методиказа оформяне на твоето тяло

Планирай своя #BodyCheck и научи повече за холистичнатапрограма за грижа за тялото #BodyShaping by Dr—Denkova.

ЗАПАЗИ ЧАС

    Желая час за консултация за холистичен метод: