възраст икона

20-60

Подходяща
възраст

времетраене икона

20-40 мин.

Времетраене

необходим брой процедури

6-8

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратна

Тип
терапия

Един апарат – много действия

Когато говорим за целулит си представяме враг, който трябва да бъде атакуван от всички страни. Силата на BTL Unison е неоспорима в тази битка, благодарение на комбинираната му технология.

премахване на целулит с btl unison

BTL Unison и неговите предимства

Терапията против целулит с BTL Unison работи успоредно върху петте причини за появата на целулит – уголемени мастни депа; увредени колагенови влакна; липса на еластичност на кожата; нарушено кръвоснабдяване; натрупване на метаболитни отпадъци. Но това не е всичко.

BTL UnisoN

Каква е цената на процедурата и други практични въпроси

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.

Как да планирате своите естетични процедури?

Процедурите са безболезнени. Докато медицинският специалист преминава с накрайника върху избраната зона, може да усетите леко загряване. В този момент към дълбоките слоеве на кожата се доставя два типа енергия – монополярна радиочестота и фокусирани акустични вълни.

Прецизно насоченият енергиен поток преизгражда и възстановява засегнатите тъкани. Мощният дренаж от акустичните вълни подобрява кръвотока и лимфотока, а загряването на тъканта от радиочестотната енергия намалява обема на мастните клетки и премахва метаболитните отпадъци.

Терапията е неинвазивна и няма възстановителен период. Веднага след процедурата можете да се върнете към обичайното си ежедневие.

Броят процедури зависи от типа целулит и степента му. Обикновено между 4-8 сесии през една седмица са достатъчни.

Кажете „Сбогом“ на досадния целулит

С BTL Unison може да постигнете гладката и стегната кожа, за която мечтаете.
Бързо и ефективно.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: