В последната седмица получихме доста запитвания за Doublo-S – най-ефективната и достъпна алтернатива на оперативния фейслифт. Публикуваме част от тях с надеждата да ви бъдем полезни.

„На каква възраст е разумно да направя своя първи Doublo-S фейслифт?“
Последните изследвания на hifu технологията за фокусиран ултразвук дават положителни резултати в различна степен при пациенти до 70 годишна възраст. Разбира се, всичко зависи от индивидуалните особености на кожата и възстановителните й способности. Максимален ефект от процедурата се наблюдава в най-чувствителния период на трансформация между 40 и 50 години, когато процесите на отпускане видимо се ускоряват. Doublo-S е отличен метод за неинвазивно подмладяване и превенция в тези години.

„Кои месеци са подходящи за ултразвуков лифтинг на лице?“
Ултразвуковият фейслифт може да се извършва през цялата година.

„Наистина ли резултатите са съпоставими с тези от хирургичния лифтинг?“
Въпросът е от какво се нуждае лицето ви и дали крайната мярка може да бъде избегната с умна и щадяща антиейдж грижа за кожата. Ултразвуковият фейслифт не е хирургична процедура, но все повече хора търсят неоперативни решения за стягане и повдигане на контура. И се радват на видими и трайни резултати до две години само след една сесия с Doublo-S. HiFu технологията е златен стандарт в неоперативните методи за фейслифт именно заради дълбочината, в която действа. Това е единствената апаратна процедура, която работи в най-дълбокия слой на кожата – там, където достига само скалпелът. Но без рисковете и негативите на операцията – болка, белези и възстановителен период.

„Ултразвуков фейслифт след пилинг?“
Doublo-S действа в дълбочина и обновява лицето отвътре навън. Така че по никакъв начин не засяга повърхностното действие на пилингите. Все пак препоръчваме да изчакате излющването на кожата преди своя фейслифт, за да не влияе върху действието на контактния гел, който използваме по време на процедурата.

„Колко време трябва да изчакам след фейслифт с Doublo-S преди процедура за лазерна епилация на лице?“
Не е необходимо да чакате. Можете да запишете час за епилация непосредствено след процедурата.

„Процедурата влияе ли на резорбирането на филъри?“
Препоръчваме да запазите час за своя фейслифт преди инжектирането на хиалуронови пълнители, тъй като той би повлиял на резорбирането им. Ако вече имате поставени филъри, можете да се консултирате с наш дерматолог, който да определи кога е подходящо да преминете към процедура с Doublo-S.

„Околоочната зона повлиява ли се добре?“
HIFU технологията е един от най-желаните и успешни начини за стягане на контура и в тази зона. Ултразвукът прониква контролирано в дълбочина и лифтира и уплътнява нежната околоочна зона.

„Мога ли да пия вино в същия ден, когато съм направила фейслифт?“
Абсолютно – нещо, което не важи след процедури за поставяне на филъри или ботокс, когато консумацията на алкохол не е желателна. Така че можете да спокойно да планирате една хубава вечеря с приятели. Едно от основните предимства на третирането с Doublo-S e, е че няма възстановителен период и можете да се върнете към ежедневието си без притеснение.