С идването на пролетта ни връхлитат познатите грижи: Как да си върнем килограмите отпреди зимата? Как да забързаме метаболизма си? И най-вече, как да събудим тялото си, когато ни налегне пролетната умора?

За да се справим с тези предизвикателства, създадохме нов пакет от инфузионни процедури DR-IP Slim + Energy. Той съчетава познатия ни енергиен бустер Energy DR-IP с периодично инжектиране на семаглутид – вещество, забързващо метаболизма и спомагащо загубата на тегло. Процедурите работят в синхрон, за да се почувстватe по-свежо и леко.

Как работи програмата DR-IP Slim + Energy?

Програмата Slim + Energy залага на 2 допълващи се механизма на действие. 

От една страна инжекциите семаглутид намалят усещането за глад, като пряко повлияват рецепторите за ситост в мозъка. Действието на всяка инжекционна доза продължава около седмица, стимулирайки контролираното намаляване на теглото. 

Успоредно с това, DR-IP Energy зарежда тялото с ключови витамини и минерали, които подсилват метаболизма и възстановяват енергийните ни запаси. Сред основните му съставки срещаме:

глутатион – мощен антиоксидант, преборващ свободните радикали

хром, който допълнително потиска апетита 

селен, който повишава имунитета

– широк набор от кофактори, подсилващи действието на семаглутида

Честотата на DR-IP Energy процедурите е заложена така, че с тях да бъде компенсирана естествената загуба на енергия при свалянето на килограми.

DR-DENKOVA Интравенозните терапии DRIPS

Какви процедури включва и каква е цената?

На месечна база пакетът включва: 

  • 2 процедури DR-IP Energy
  • 4 инжектирания на семаглутид – по 1 седмично

Цената на пакета е 750 лв. за 1 месечен курс. Препоръчително е да се проведат 3 последователни курса за оптимален резултат. 

 

Кога настъпва ефектът от процедурите?

Ефектът от инжекционните сесии Energy се усеща моментално – тялото и умът се ревитализират веднага след интервенцията. Що се отнася до свалянето на тегло, резултатът може да се усети още в края на първия месец. Пълният ефект от програмата Slim + Energy се развива във времето и нараства с всеки следващ месечен курс. 

 

За кого е подходящ пакетът DR-IP Slim + Energy? 

Пакетът е подходящ за всички клинично здрави пълнолетни хора, които имат леко и умерено покачване на килограмите. 

 

Как може да се възползваш?

На първо време е нужно да запазите час за консултация с нашия анестезиолог д-р Димитров. По време на разговора, лекарят ще определи дали планът би бил подходящ за Вас, както и кога може да започнете с процедурите. След това ще запишете час за първата инжекционна процедура – тя отнема около 50 минути и се провежда в комфорта на нашата клиника. 

Запишете консултация за започване на DR-IP Slim + Energy сега: