Д-р Денкова представя собствен метод за цялостно моделиране на лицето. DR-DENKOVA® Full Face обединява холистичен подход към естетиката с най-новите концепции за работа с хиалуронови филъри.
Вижте нашите решения:

Full Face - Подобрение и превенция за анти-ейдж
Full Face - Ремоделиране и възстановяване
Full Face - Корекция и хармонизация за естетика

Нов холистичен подход в естетиката

Вярваме, че естетичната дерматология не трябва да се занимава само с изглаждане на линии или попълване на гънки. Нашата цел е да повлияем на алгоритъма, по който лицето се променя с възрастта. А за това е необходима цялостна визия за процесите.

Повече от инжекционна процедура

Системата DR-DENKOVA® Full Face е базиранa на MD кодовете, въведени от бразилския пластичен хирург Маурисио де Майо. В основата й е комбиниран подход при използването на хиалуронови филъри Juvederm®, развит и обогатен от близо 20-годишната практика на д-р Денкова.

TЕХНОЛОГИЯТА VYCROSS®

JUVÉDERM® съдържат патентован баланс от нискомолекулна и високомолекулна хиалуронова киселина, омрежени в патентована Vycross® матрица. Тя е с доказано по-добра устойчивост на свободни радикали от тази на други филъри. Гладката им консистенция напълно се интегрира в тъканите за естествен вид и усещане.

Реални пациенти. Реални резултати.

С изключителната прецизност при планирането и работата с моделиращи продукти, DR-DENKOVA® Full Face е сигурен, работещ и надежден метод за превенция и промяна. Само една интервенция може да:

Когато искаш да контролираш процесите

Довери се на нашия холистичен подход за грижа, когато видиш първите фини линии и признаци за отпускане.

Full Face - Описание на предимствата на процедурата

ПОДОБРЕНИЕ

С DR-DENKOVA® Full Face можем да подобрим плътността на кожата и да заличим следите от умора.

ПРЕВЕНЦИЯ

Методът ни дава възможност за ранна намеса в зоните, които имат тенденция за деформация.

Когато искаш да противодействаш на гравитацията

Целта на DR-DENKOVA Full Face® е да върне свежестта и лекотата на лицето, присъщи на младостта.

РЕМОДЕЛИРАНЕ

DR-DENKOVA® Full Face може да компенсира изконсумираната костна плътност и да ремоделира обема на лицето.

ПОВДИГАНЕ

С комплексната инжекционна процедура фино се лифтира цялото лице без нужда от хирургични манипулации.

Когато искаш да постигнеш по-добрата своя версия

Прецизните бюти корекции #безскалпел подобряват цялостното излъчване на лицето като запазват автентичността му.

КОРЕКЦИЯ

Премахването на гърбицата на носа и оформянето на профила до скоро бяха възможни  единствено с операция.

ХАРМОНИЗАЦИЯ

DR-DENKOVA® Full Face може да подобри пропорциите и да усъвършенства формата на лицето.

Първи въпроси?

Как да планирам бюджета си, какъв ефект мога да постигна с холистично моделиране на лице и колко време да разчитам на него? По време на първичната консултация д-р Денкова лично ще отговори на всички въпроси.

Консултация за Full Face процедура

При холистичното моделиране на лице близо две трети от работата се извършва в дълбоките структури на лицето, затова и интевенцията изисква използването на по-голямо количество продукти – обикновено между 10 и 14ml. В клиниките ни работим с най-високият клас клинично изпитани и официално регистрирани в Европа хиалуронови филъри на Juvederm® със сертификат за качество, състав и концентрация.

Цената за цялостна оценка на лицето и консултация с д-р Денкова е 100лв. При частични бюти корекции като неоперативната ринопластика, профилопластика или моделиране на устни, цената на процедурата стартира от 700лв. и зависи от необходимото количество продукт. Цената за холистично моделиране на цялото лице е 3500лв. Всички процедури се извършват лично от д-р Денкова.

Ефектът от процедурата е видим веднага след инжектирането и се разгръща в следващите две седмици. Резултатите от DR-DENKOVA® Full Face се задържат до година и половина в зависимост от специфичните анатомични особености на пациента. Всяка следваща интервенция има поддържащ характер и отлага във времето евентуална хирургична интервенция.

По време на първичната консултация д-р Денкова извършва холистична оценка на лицето. Целта й е да определи конкретните нужди на всеки пациент и какви резултати би могъл да постигне с цялостен подход към грижата.

С какво можем да започнем?

По време на първичната консултация се анализират “слабите” места в анатомията на лицето. На тази база съставяме цялостна програма за превенция, възстановяване или промяна.

ХОЛИСТИЧНА ОЦЕНКА И КОНСУЛТАЦИЯ

Включват анализ на състоянието на кожата, мускулите, промените в мастните подложки, експресията на лицето и баланса между отделните му части. Научи повече във видеото.

ЦЕЛИ НА РАБОТАТА

Ясният предварителен план позволява да се работи едновременно върху всички структури на лицето, но и на отделни етапи.

ПЛАНИРАЙ КОНСУЛТАЦИЯ

Цялостен подходкъм твоето лице

Планирай  холистична оценка и консултация прид-р Денкова и научи повече за DR-DENKOVA® Full Face.

Запази час

Данни за контакт: