Д-р Денкова представя собствен метод за цялостно моделиране на лицето – #FullFace by Dr—Denkova. Той обединява холистичния подход към третирането на проблемите, свързани с остаряването, с най-новите концепции за работа с хиалуронови филъри. Целта е въздействие върху анатомичните фактори, влияещи на алгоритъма, по който лицето се променя с възрастта. Ето защо, всяка програма #FullFace by Dr—Denkova започва с цялостна оценка на лицето и кожата.

Нов холистичен подход в естетичното моделиране на лицето

Вярваме, че естетичната дерматология не трябва да се занимава само с изглаждане на линии и попълване на гънки. Ние реагираме на процесите на стареене отвътре, за да подобрим вида на кожата отвън. А запознаването с индивидуалните специфики на лицето, е ключът към подбирането на правилния подход.

Когато искаш да контролираш процесите

Довери се на #FullFace by Dr—Denkova и защити кожата на лицето си от първите фини линии и от първите признаци на отпускане.

Full Face - Описание на предимствата на процедурата

ПОДОБРЕНИЕ

С #FullFace by Dr—Denkova подобряваме плътността на кожата и заличаваме следите от умора.

ПРЕВЕНЦИЯ

Методът ни дава възможност за ранна намеса и превенция в зоните, които имат тенденция към деформация.

Когато искаш да противодействаш на гравитацията

Целта на #FullFace by Dr—Denkova е да се противопостави на времето и да върне свежестта и лекотата на лицето, присъщи на младостта.

РЕМОДЕЛИРАНЕ

#FullFace by Dr—Denkova може да компенсира изконсумираната костна плътност и да ремоделира обема на дадени части от лицето.

ПОВДИГАНЕ

С комплексната инжекционна процедура фино се лифтира цялото лице, без нужда от хирургични манипулации.

Когато искаш да постигнеш по-добрата своя версия

Прецизните бюти корекции при #FullFace by Dr—Denkova подобряват цялостното излъчване на лицето, като запазват автентичността му и то #безскалпел.

КОРЕКЦИЯ

#FullFace by Dr—Denkova позволява оформянето и коригирането на части от лицето без нуждата от операция.

ХАРМОНИЗАЦИЯ

Постигат се подобрения в пропорциите и усъвършенстване цялостната форма на лицето.

Реални пациенти.Реални резултати.

С изключителната прецизност при планирането и работата с моделиращи продукти, #FullFace by Dr—Denkova е работещ и надежден метод за превенция и промяна на следите на времето по лицето. Само една интервенция може да:

Филъри – повече отинжекционна процедура

Системата #FullFace by Dr—Denkova е базиранa на MD кодовете за инжектиране, въведени от световно-признатия пластичен хирург Маурисио де Майо. Основата на системата е комбиниран точков подход при лифтирането на лицето с хиалуронови филъри Juvederm®. С 20-годишната си практика, д-р Денкова допълнително обогатява и развива този метод, за да постигне желания натурален ефект.

TЕХНОЛОГИЯТА VYCROSS®

JUVÉDERM® съдържат патентован баланс от нискомолекулна и високомолекулна хиалуронова киселина, омрежени в патентована Vycross® матрица. Тя е с доказано по-добра устойчивост на свободни радикали от тази на други филъри. Гладката им консистенция напълно се интегрира в тъканите, за естествен вид и усещане.

Комплексно противодействие на времето

Множество външни фактори и индивидуални характеристики въздействат на лицето през времето. Ето защо #FullFace by Dr—Denkova анализира и третира всички процеси под кожата, а не само повърхността ѝ и започва с #FullFaceEvaluation. Защо е важен холистичният подход при съживяването на лицето?

DRDENKOVA DERMATOLOGYКакво казват нашите пациенти?


Практични отговори на важните въпроси за #FullFace by Dr—Denkova

По време на #FullFaceEvaluation ще получите отговор на всички индивидуални въпроси относно #FullFace by Dr—Denkova.

Консултация за Full Face процедура

При холистичното моделиране на лице близо две трети от работата се извършва в дълбоките структури на лицето, затова и интервенцията изисква използването на по-голямо количество продукти – обикновено между 10 и 14ml. В клиниките ни работим с най-високия клас клинично изпитани и официално регистрирани в Европа хиалуронови филъри на Juvederm® със сертификат за качество, състав и концентрация.

Всяка програма #FullFace by Dr—Denkova започва с цялостна оценка на лицето и консултация, чиято цена може да откриете в ценоразписа ни. На базата на тази оценка се изготвя план или за частични бюти корекции като неоперативна ринопластика, профилопластика, моделиране на устни, или за холистично моделиране на цялото лице. Цената за #FullFace by Dr—Denkova се определя от броя необходими процедури и количеството продукт. Цената, на всяка отделна процедура, може да откриете в ценоразписа.

Ефектът от процедурата е видим веднага след инжектирането и се разгръща в следващите две седмици. Резултатите от DR—DENKOVA® Full Face се задържат до година и половина в зависимост от специфичните анатомични особености на пациента. Всяка следваща интервенция има поддържащ характер и отлага във времето евентуална хирургична интервенция.

По време на първичната консултация д-р Денкова извършва холистична оценка на лицето. Целта й е да определи конкретните нужди на всеки пациент и какви резултати би могъл да постигне с цялостен подход към грижата.

Цялостен подход за моделирането на твоето лице

Планирай твоята холистична оценка #FullFaceEvaluation и научи повече за #FullFace by Dr—Denkova.

ЗАПАЗИ ЧАС

    Желая час за консултация за холистичен метод: