Вашата цел е да постигнете и задържите оптималната си физическа форма? Изследвайки всички фактори, които влияят на телесното тегло, ще създадем за вас  персонализиран комплекс за грижа, включващ хранителен, двигателен, терапевтичен и суплементарен режим.

БИОМЕТРИЧЕН АНАЛИЗ

Цялостен медицински преглед изследва всички фактори, които влияят на телесното тегло и цялостният капацитет на организма за адаптация, възстановяване или промяна.

ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА

Персонализиран комплекс за грижа, включващ хранителен, двигателен, терапевтичен и суплементарен режим, базирани изцяло на медицинските показания и целите, които си поставяте.

СЕДМИЧНО ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Подкрепящи онлайн срещи за анализ на резултатите, модулиране на програмата за грижа спрямо реакцията от организма, експертни съвети и мотивация.

ДИЕТИ БЕЗ РЕЗУЛТАТ

Експериментите с хранителни режими почтни никога не завършват успешно заради липсата на предварителен анализ на организма, неподходящ двигателен режим, бързата загуба на мотивация.

ЛИПСА НА ТОНУС

Ниските нива на енергия и жизнени сили могат да се дължат на хранителни дефицити или конкретни здравословни състояния, които могат да бъдат идентифицирани само от медицински специалист.

СПЕЦИФИЧНИ НУЖДИ

Цялостната грижа при наличие на травми, диабет, затлъстяване или сърдечни заболявания е ключова за лечението на организма и поддържането на оптимална кондиция.

Повече от хранителен режим.

Холистичната програма за тяло подпомага пациентите ни да правят здравословни избори в начина си на живот. Независимо дали целта е намаляване на теглото, увеличаване на жизнените сили или по-добър сън, целта е постигане на оптимална кондиция на тялото и ума.

СЪПРОВОЖДАНЕ И МОТИВАЦИЯ

Работим персонално с всеки до постигане на резултати, защото всеки човек има нужда от подкрепа. През цялото време на програмата нашият лекар-консултант съпровожда пациента със седмични онлайн срещи и адаптира режима му в зависимост от отговора на организма, както и промени в дневния му график.

Всичко необходимо.В една програма.

Вярваме, че поддържането на добра физическа кондиция е ключов фактор за общото здравословно състояние на организма. Но това не означава просто временна диета, час по пилатес или вливане на витамини. Нужна е цялостна стратегия и комплексен подход.

Цялостна оценка за състоянието на организма с анамнеза и обективен статус, измервания и назначаване на допълнителни изследвания за рискове, патологии и дефицити

Съдържанието му се определя от фокуса на програмата, съответно дали той е за подобрен енергиен баланс в тялото, отслабване, повишаване на теглото и мускулната маса, здравна грижа и възстановяване. Режимът е съобразен с препочитанията на пациента, хранителни алергии, начин на живот. Адаптира се периодично спрямо прогреса в програмата и резултатите от нея.

Създаване на персонален двигателен режим, съобразен с нуждите и предпочитанията на пациента. Комплексът от тренировки се моделира и адаптира спрямо прогреса в програмата. Целта е да се създадат трайни навици за физическа активност.

Персонален план от изпитани процедури за стягане на тялото и изглаждане на кожата с надеждни апарати за моделиране и грижа. За всички участници в програмата важат и специални условия при планиране на процедурите в DR-DENKOVA DERMATOLOGY.

Необходимите за организма витамини, минерали и аминокиселини могат да бъдат доставени с програма за интравенозно вливане на персонален коктейл. Съдържанието на бустерите се усвоява напълно без организма да изразходва енергиен ресурс.

През цялото време на програмата лекарят придружава и съветва пациента, а също и адаптира режимите му за хранене и физическа активност в зависимост от целите на програмата и отговорът на организма.

Холистична грижа за твоето тяло.

Вярваме, че поддържането на добра физическа кондиция е ключов фактор за общото здравословно състояние на организма. Но това не означава просто временна диета, час по пилатес или нов флакон с витамини. Нужна е цялостна стратегия и комплексен подход.

ПРОФИЛАКТИКА

Програмата позволява ранно диагностициране и контролиране на заболявания, с които може да са свързани видими промени в тялото.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Поставянето на реалистична и постижима цел е едно от предимтсвата на персоналната програма,отговаряща на нуждите и състоянието на пациента.

КОНТРОЛ

Всяка седмица ще проследяваме вашия прогрес, ще адаптираме темпото и ще ви помагаме да не се отклонявате от целите си.

УСТОЙЧИВОСТ

Задачата ни е да ви помогнем постепенно да постигнете целите си като ви съпровождаме в  създаването на добри навици

Откъде да започнем?

Как да планирам бюджета си, какъв ефект мога да постигна с холистично моделиране на лице и колко време да разчитам на него? По време на първичната консултация д-р Денкова лично ще отговори на всички въпроси.

Консултация за Full Face процедура

За постигане на оптимален ефект е препоръчително да работим заедно поне три месеца. Задачата ни в това време ще бъде постепенното постигане на целите ви. В края на програмата се назначава поддържащ режим за грижа.

Цената на холистичната програма за тяло е 400лв. на месец. Те включват цялостен медицински преглед, назначаване и разчитане на изследвания, създаване / модулиране на хранителен и двигателен режим, както и планиране на допълнителни терапии за грижа. В месечният план са включени и ежеседмични онлайн срещи за проследяване на резултати, съвети и мотивация.

Необходимо е да запазите час за цялостен медицински преглед и консултация при нашия лекар-консултант по хранене и здравословен начин на живот д-р Димова. За целта можете да използвате формата за контакт на страницата ни или да се обадите на тел. 070011800. При записването на часа ви за посещение ще получите и въпросник, който да попълните преди самия преглед.

Да, имате възможност да планирате само медицински преглед с разчитане на изследвания, без създаване на персонална програма за хранене, движение и грижа. По време на прегледа бихте могли да зададете въпросите си към д-р Димова относно протичането на програмата и резултатите, които можете да постигнете. Цената на прегледа е 150лв. Те ще бъдат приспаднати от месечната ви такса в случай, че решите да стартирате своята програма.

При планиране на вашата холистична програма за тяло можете да се възползвате от специални условия за всички терапии от менюто на DR-DENKOVA DERMATOLOGY. Тази възможност е част от политиката ни за насърчаване на системната грижа за лице и тяло.

Реалистични цели. Трайни резултати.

Програмата за холистична грижа за тялото е път към по-добро здраве, жизненост и самоувереност.

ПОДХОДЯЩ РЕЖИМ

Програмата ще ти помогне да откриеш подходящата за теб диета, двигателна рутина и допълваща грижа за тяло.

КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ

Програмата ще ти помогне да замениш вредните навици и да подобриш качеството си на живот.

ДОБРА ФОРМА

Програмата ще ти помогне да влезеш в желаната физическа форма.

ОПТИМАЛНО ЗДРАВЕ

Програмта ще ти помогне да постигнеш оптимално здраве чрез усвояване на конкретни принципи на хранене и активност.

Кой е подходящиятSuperFacial за теб?

Научи от какъв тип грижа се нуждае кожата тис годишен скинчек и диагностика в клиниките ни.

Запази час

За кого е подходяща програмата?

Програмата за холистична грижа за тялото ни предоставя различни инструменти за постигане на оптимална физическа форма. Те ни помагат да действаме отговорно към своето здраве и кондиция.

НОВО НАЧАЛО

Услугата е подходяща за хора, които искат да се грижат по-добре за себе си, но не знаят откъде да започнат.

ДИЕТИ БЕЗ РЕЗУЛТАТ

Холистичният подход към тялото разчита на цялостната визия за състоянието на организма  при планирането на хранителен режим и съпровождането от медицински специалист.

ЛИПСА НА ТОНУС

Ниските нива на енергия и жизнени сили могат да бъдат повишени с подходящ режим

СПЕЦИФИЧНИ НУЖДИ

Програмата осигурява подкрепяща грижа при наличие на травми, диабет, затлъстяване или сърдечни заболявания. Подготвя тялото за оперативни интервенции и подпомага резултатите от тях.

Данни за контакт: