възраст икона

30+

Подходяща
възраст

времетраене икона

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

3

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Когато кожата има нужда от внимание.

Кожата ни се дехидратира бързо и лесно, за съжаление. Фактори като прекаленото излагане на слънце, тютюнопушене или по-светъл тен са особено въздействащи на процеса на дехидратация. Лицето изглежда сухо, повяхнало и уморено, а фините бръчки го обгръщат като ефирна мрежа. Решението – терапията хиалуронов мезолифт.

Дълбока хидратация и свежест? Да, моля!

Процедурата, която най-бързо връща свежестта и подобрява качеството както на повърхността, така и в дълбочината на кожата, е хиалуроновият мезолифт. Тази мощна биоревитализация и хидратация е също чудесна превенция срещу стареенето. Но предимствата на терапията
не спират до тук.

Hialuronov

Каква е цената на хиалуроновия мезолифт и други практични въпроси

Цената на мезотерапията зависи от съдържанието на коктейла, който се инжектира. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. По време на предварителната консултация за процедурата нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури.

Как да планирате своите естетични процедури?

Процедурата се извършва от квалифицирани специалисти от
DR—DENKOVA DERMATOLOGY. При необходимост, третираната зона се обезболява с локална упойка. В кожата се въвежда гел, състоящ се от хиалуронова киселина с определена плътност, адаптиран за приложение върху лице и деликатни зони (околоочен контур, шия, деколте, гръб на дланите). След инжектирането на продукта може да се направи лек масаж.

Хиалуроновата киселина се разпределя в кожата, като повлиява отлично зоните с изразена дехидратация и фини бръчки.

За да извлечете максимална полза от хиалуроновия мезолифт е желателно да проведете първоначален курс от 3 терапии през около месец. Постигнатите резултати могат да се поддържат с една процедура през три месеца.

Съживи кожата си отвътре

Терапията с хиалуронов мезолифт има суперсилите не само да хидратира и освежи кожата незабавно, но и да се пребори с първите признаци на стареене.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: