възраст икона

20-70+

Подходяща
възраст

времетраене икона

45 мин

Времетраене

необходим брой процедури

4-6

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Различни филъри.Различни приложения.

Филърите на Juvederm представят различни формули и текстури, които се прилагат, в зависимост от зоната на третиране и целта, която трябва да се постигне чрез филъра.

Hialuronovi filari

ОБЕМ

Хиалуроновите филъри са най-предпочитаните за придаване на обем и моделиране на различни зони от лицето като устните, брадичката и скулите.

КОРЕКЦИЯ

С филъри може да се постигне и корекция на носа или на цялостния контур на лицето, запълват се кожни депресии, хлътвания и белези.

ПОДМЛАДЯВАНЕ

Филърите се използват и за възвръщането на свежия и младежки вид на кожата, като същевременно се запълват дори дълбоките бръчки.

Предимства на филърите Juvederm

Освен множеството приложения, хиалуроновите филъри на Juvederm имат и несравними предимства и заслужено са най-предпочитаните пълнители в САЩ. На какво се дължи това и кои са уникалните качества на филърите Juvederm?

НАТУРАЛНИ

Хиалуроновата киселина е естествен компонент на организма, която има свойството да запазва хидратацията в кожата. Използвана като филър, тя не само се резорбира след време, но и придава естествен обем и свежест на лицето поради натуралния си състав. Без рискове или алергии.

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ

Колекцията от филъри на Juvederm включва няколко различни формули, предназначени за използване в специфичните зони на лицето. Това гарантира, че в зависимост от нуждите ви, точният филър ще придаде най-прецизния и ефективен резултат.

ТЕХНОЛОГИЯТА Vycross®

Vycross® технологията разработена от Allergan Aestetics за колекцията филъри на Juvederm, представлява специална мрежеста технология за свързване на молекулите хиалуронова киселина. Така филърите са фини, меки и същевременно дълготрайни. Без риск от изместване.

Каква е цената на филърите и други практични въпроси

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат, като минималното количество е 1 мл. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Следете и за обявени промоционални дни в нашите клиники.

Как да планирате своите естетични процедури?

Предварителни тестове не са необходими. Материалът се инжектира в кожата чрез тънка игла на различна дълбочина, в зависимост от конкретните нужди. За по-голям комфорт, местата може да се обезболят с локален анестетик.

Мекият, удобен за работа продукт извайва нови, естетични и естествено изглеждащи форми.

Всички възможни реакции са временни и индивидуално обособени. Те могат да бъдат зачервяване, лек оток, болка, промяна на цвета на апликирания участък. Отшумяват в течение на няколко дни до седмица.

Обикновено резултатите са видими около 4-6 месеца. Това зависи от индивидуалните особености на организма

Процедурите се извършват на всеки 6-12 месеца – приблизително това е периодът, в който хиалуроновите филъри се разграждат от организма.

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Много повече от филъри

Силата на хиалуроновите филъри е ненадмината при нехирургичните корекции на лицето и кожата. Подарете си младост, свежест и красота #безскалпел.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: