възраст икона

18+

Подходяща
възраст

времетраене икона

60 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1 на 2/3 сед.

Необходим
брой процедури

терапия

Козметична

Тип
терапия

НЕ на сухата кожа

Често изпитваме това досадно парене и опъване на кожата на лицето, предизвикано от дехидратация и сухота. Тя губи своя блясък и дори загрубява на допир. Хидратиращите терапии имат за цел да се преборят именно с тези проблеми, като същевременно изглаждат, ревитализират кожата и намалят фините линии.

Хидратация със силата на науката

Добре хидратираната кожа се отличава със своето сияние, свежест и жизненост. Също така, хидратиращите терапии са подходящо средство в борбата с първите признаци на стареене. Ето защо, за постигане на оптимални резултати, се доверяваме само на най-висококачествената козметика.

Hidratirashta

Защото хидратираната кожа е красива кожа

Добрата хидратация е есенциална, не само за кожата, но и за целия организъм. Когато кожата е суха, също като тялото ни при липса на достатъчно вода, тя е изморена, повяхнала и без този така пленителен младежки чар. Хидратиращата терапия помага на лицето да си върне здравия и сияен вид. Но и още нещо…

БЪРЗ ЕФЕКТ

Освен многото позитивни ефекти, един от големите плюсове на хидратиращите терапии с Esthederm или ZO®SKIN HEALTH е че резултатите са видими веднага след процедурата. А с времето, ефектът продължава да се разгръща.

БЕЗБОЛЕЗНЕНА

Казват, че без болка няма резултати. Ние обаче, твърдим, че не е така. Хидратиращите терапии са напълно безболезнени, но благодарение уникалните свойства на козметиката, резултатите са неоспорими и видими.

ПРИЯТНА

Удоволствието от това да направиш нещо за кожата си, само по себе си е заслужена награда. Но освен това, една хидратираща терапия е подарък за сетивата. Тя позволява да се откъснеш от забързаното ежедневие и да се насладиш.

Каква е цената на процедурата и други практични въпроси

Цената на хидратиращата терапия може да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви помогнат с избора на козметиката и ще го съобразят с нуждите на вашата кожа.

Как да планирате своите естетични процедури?

В зависимост от коя линия продукти се прилагат, хидратиращата терапия може да се извърши по два начина.

Първият, при използването на Esthederm, започва с почистване на кожата, след което се нанася крем, който почиства порите в дълбочина. Следва скръб маска, целяща премахване на вроговените повърхностни клетки. Кожата се подсушава и се нанася гел пилинг, в чийто състав има салицилова киселина, за около 10 мин. Извършва се нежен масаж на лице и шия. Финалната стъпка е нанасяне на интензивната хиалуронова маска, която хидратира кожата в дълбочина. Нанасят се също хидратиращи продукти и слънцезащита.

Ако се прилага линията на ZO®SKIN HEALTH, кожата се почиства с нежен, хидратиращ измивен гел и се подсушава. Следва ексфолиация с продукта – Еxfoliating Polish, при която целта е да премахнат вроговените клетки. Нанася се и гел, който има за цел да активира самия продукт. Кожата се подсушава и се подготвя за следващия етап, а именно пилингът, който съдържа млечна, гликолова и лимонена киселина. Той може да бъде нанесен до 3 слоя, без да създава дискомфорт, парене и щипане. Кожата се почиства, нанася се дълбоко хидратираща и успокояваща маска с алое вера. Финалната стъпка е нанасяне на продуктите от гамата за хидратиране на ZO®SKIN HEALTH.

Хидратиращите терапии са подходящи при суха, дехидратирана кожа, както и при първи признаци на стареене или загрубяла кожа загубила своя блясък.

Кожата е дълбоко хидратирана, фините бръчици намалени, а кожата придобива блясък и свежест.

Не. Процедурата е безболезнена и приятна и не предполага нуждата от възстановителен период.

Процедурата не е подходяща при силно раздразнена кожа, възпаления, след лазерни процедури, при алергии към някои от съставките, след процедури нарушаващи цялостта на кожата или непосредствено след поставяне на дермални филъри или инжекционни процедури.

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Подарете на кожата си свежест

Хидратиращата терапия подхранва и зарежда кожата на лицето с блясък, енергия и свежест.
За дълго.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: