възраст икона

15-60+

Подходяща
възраст

времетраене икона

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

4-6 / годишно

Необходим
брой процедури

Почистване. Пилинг. Подхранване.

Ето какво отговаряме винаги, когато ни попитат каква е базовата грижа за жизнена и гладка кожа. Прилагани няколко пъти годишно, в подходяща програма, целта на пилинг терапиите е да премахнат увредения слой на епидермиса и да ускорят обновяването на клетките.

Ефективни решения за обновяване

Изборът на пилинг зависи от типа кожа на пациента и от състоянието ѝ. Затова консултацията при дерматолог и извършването на процедурата от специалист, са препоръчителни. В зависимост от състава, концентрацията си и дълбочината на действие, с пилинга може да се повлияе ефективно върху:

Каква е твоята цел? Химичен Пилинг

Нашата пилинг палитра

Благодарение на новите технологии и методики, нашите пилиги мога да се прилагат към почти всяка кожа, а съставките да се абсорбират дълбоко в нея. Това означава свежест и обновяване с по-ниски и по-малко абразивни концентрации.

Кой е подходящият пилинг за теб ? Химични пилинги

Напълно безопасна пилинг терапия, подходяща за мазна и комедогенна кожа има противовъзпалително действие. Съдържа: Комплекс от салицилова и азелаинова киселина.

Озаряващ и щадящ кожата пилинг, подходящ за дълбока ревитализация. Благоприятен за всички типове кожа. Моментално подобрява свежестта, гладкостта и състоянието на фините линии по лицето. Съдържа: Трихлороцетна киселина, коджикова киселина, манделова киселина, коензим 10.

Система за възстановяване на клетките, увредени от свободните радикали. Подходяща е за фотоувредена кожа с повърхностни несъвършенства. Съдържа: Ферулова киселина, възстановяващи ензими, цинк и антиоксиданти, фактори на растежа, ретинол.

Осигурява контролирано излющване на горния слой на кожата.  Значително подобрява състоянието на фини линии, груба кожа, тъмни петна, белези, разширени пори. Съдържа: Трихлороцетна киселина.

Иновативен антиейдж пилинг, който има антиоксидантно действие, прави тена на кожата по-равномерен и забавя процеса на стареене. Съдържа: Трихлороцента киселина, салицилова киселина, ретинол.

Цялостен подход към лицето

Доверете се на нашия холистичен подход за грижа, когато избирате своята пилинг терапия. След годишния ви #SKINCHECK специалистът от
DR—DENKOVA DERMATOLOGY ще избере състава, подходящ за вашата кожа и програма за приложение.

Himichni Pilingi

ПЛАНИРАЙ

единична или серия от пилинг процедури като бърза бюти терапия или базова обновяваща грижа за кожата.

Himichni

ПРОДЪЛЖИ

грижата у дома с тристепенната ни програма с Vitamin C, липозомни продукти или себорегулираща домашна грижа.

Himichni Pilingi

КОМБИНИРАЙ

с други подхранващи или колаген-стимулиращи терапии като мезотерапия, микронидлинг, лазерен или фотофейшъл.

Каква е цената на химичния пилинг?

Цената на химичните пилинги зависи от продукта, който използваме и дълбочината му на действие. Всички цени са достъпни в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните условия и отстъпки при планиране на програма от няколко процедури. Ето и отговорите на други често задавани въпроси:

Как да планирате своите естетични процедури?

По време на консултацията специалистът от DR—DENKOVA DERMATOLOGY ще избере химичните агенти, подходящи за вашата кожа и ще дискурира с вас очакваните резултати от пилинга. Самата процедура не изисква специална подготовка.

Върху повърхността на кожата се нанасят една или повече органични киселини с различна сила. Целта е предизвикване на контролирано унищожаване на повърхностните епидермални слоеве и евентуално въздействие върху по-дълбоките дермални структури.

Ако има излющване, след манипулацията не трябва механично да премахвате белещата се кожа, а да я оставите да падне сама. Нужно е да хидратирате добре третираната зона, да използвате ежедневно слънцезащита и да я подновявате на всеки 2-3 часа поне месец след процедурата. След химически пилинг не бива да се прилагат терапии, които биха могли да възпалят кожата.

Премахването на увредените епидермални слоеве разкрива нова, по-нежна и млада кожа с намалени фини линии и бръчки. Същевременно в дълбочина се стимулира изграждането на нов колаген. Равномерното му натрупване и хоризонтално разполагане в горната папиларна дерма изглажда релефа на епидермиса.

В зависимост от реактивността и чувствителността на кожата периодът между отделните процедури може да е между 10 дни и три седмици. Очакваният резултат обикновено се постига след 3-4 манипулации, като точният им брой е строго индивидуален и се моделира в хода на терапията.

  • При употреба на Ретин А, системни ретиноиди, антибиотици от групата на тетрациклините и орални контрацептиви;
  • След дермабразио;
  • При наличие на херпес, вирусна инфекция, както и каквото и да е активно инфекциозно състояние;
  • По време на бременност.

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Изберете подходящияпилинг за вас

Научете от какъв тип грижа се нуждае кожата ви
с годишен #SKINCHECK и диагностика в клиниките ни в София и Варна.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: