възраст икона

25+

Подходяща
възраст

времетраене икона

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

2-3

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Ново поколение биостимулиращ хибриден филър Juvelook

Съчетава ползите от HA (хиалуронова киселина) и на дългосрочната стимулация на производството на колаген чрез PLLA. По този начин Juvelook постига видими резултати след инжекционната процедура. Тази комбинация едновременно хидратира и придава лек обем на самата кожа, стимулира синтеза на нов колаген и така прави кожата по-плътна.

ОБЕМ

Постепенното намаление на колагена, еластичните фибри и хиалуроновата киселина води до появата на фини линии и бръчки. Филърите, които включват хиалуронова киселина, представляват идеалното решение при загубата на обем, която е резултат от влиянието на времето. Те позволяват моделирането на различни зони на лицето, с цел възстановяване на свежестта и запазване на младежкия контур и овал на лицето.

СТЯГАНЕ НА КОЖАТА

Juvelook действа като биостимулатор, който подпомага фибробластите. По този начин стимулира колаген синтеза и подобрява еластичността на кожата.

Уникалното действие на Juvelook

Това е единственият продукт на базата на полимлечна киселина, одобрен за употреба в деликатни зони – в периорбитална, периорална, чело и шия.

Juvelook

ПРИЛОЖЕНИЕТО

Специализираните и иновативни филъри инжекционни стимулатори Juvelook включват не само коригиране и моделиране, стягайки кожата, но и стимулиране на естественото производство на колаген. Приблизително две седмици след процедурата стартира синтезът на колаген чрез PLLA микрочастици.

ДЕЙСТВИЕТО

Принципът на действие, когато Juvelook се инжектира в кожата, молекулите на хиалуроновата киселина веднага възстановяват хидратацията в кожата, докато ултрафините молекули на PLLA сътрудничат с организма ви, за да стимулират фибробластите и индуцират производството на колаген.

Каква е цената на филърите и други практични въпроси

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Следете и за обявени промоционални дни в нашите клиники.

Как да планирате своите естетични процедури?

Предварителни тестове не са необходими. Материалът се инжектира в кожата чрез тънка игла или канала (ленисна) на различна дълбочина, в зависимост от конкретните нужди. За по-голям комфорт, местата може да се обезболят с локален анестетик.

Мекият, удобен за работа продукт извайва нови, естетични и естествено изглеждащи форми.

Всички възможни реакции са временни и индивидуално обособени. Те могат да бъдат зачервяване, лек оток, болка, промяна на цвета на апликирания участък. Отшумяват в течение на няколко дни до седмица.

Видим резултат има след около 4 седмици от проведената процедура. Резултатът е дълготраен – около 24 месeца. Това зависи от индивидуалните особености на организма

Процедурите се извършват на всеки 12-24 месеца – приблизително това е периодът, в който хиалуроновите филъри се разграждат от организма. При необходимост процедурата би могла да се повтори 1 месец след първата интервенция.

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Двойно действие. Един филър.

Juvelook е колагенов стимулатор, който се инжектира в кожата и зоните с по-тънка структура на лицето, за да забави признаците на стареене.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: