възраст икона

30-60

Подходяща
възраст

времетраене икона

30-45

Времетраене

необходим брой процедури

8-10

Необходим
брой процедури

терапия

Козметична

Тип
терапия

Когато кожата има нужда от съживяване

Как изглежда жадната кожа? Суха, повяхнала, прорязана от фини линии.
А какво е спасението? Ударна хидратация с правилните стъпки и точните съставки.

Предимствата на хиалуроновата терапия

Комбинацията между правилно подбраните продукти за всяка една кожа, уменията на естетичния специалист и силата на хиалуроновата терапия успява да върне влагата в епидермиса и да направи лицето отново свежо и привлекателно сочно.

Hialuronova terapiya

Каква е цената на терапията и други практични въпроси

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности може да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специални отстъпки при планиране на програма от няколко процедури.

Как да планирате своите естетични процедури?

Стартираме с нежно почистване и подсушаване на кожата. Последователно нанасяме върху лицето, врата и деколтето интензивен хиалуронов серум, интензивен хиалуронов крем и интензивна хиалуронова маска, като не пропускаме деликатните зони около очите и устните.

Като нанасяме продуктите за интензивна грижа с нежни масажни движения, внасяме в дълбочина молекули хиалуроновата киселина. По този начин попълваме водния резерв на кожата и я рехидратираме.

Процедурата е изключително деликатна и не предполага дискомфорт или зачервявания. Веднага след нея можете да се върнете към ежедневните си занимания.

Ефектът се вижда моментално. Още след първата процедура сухите участъци и опъването изчезват, комфортът се повишава. В хода на терапията фините линии се изпълват отвътре навън, а бръчките се омекотяват.

Повърхността става мека и перфектно хидратирана. Драматично се повлиява и нежната зона на околоочния контур. В края на курса умората от лицето е изтрита.

При дехидратирана кожа с фини линии, ние от DR—DENKOVA DERMATOLOGY, ви препоръчваме да прилагате терапията веднъж седмично. Оптималните резултати се разгръщат след пълния двумесечен курс и се задържат месеци наред.

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Съживете кожата си с нов блясък

Хидратираната кожа е здрава кожа. Доверете се на силното действие на хиалуроновата киселина и дайте на лицето си свежестта, от която се нуждае.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: