възраст икона

18-60

Подходяща
възраст

времетраене икона

30-45 мин

Времетраене

необходим брой процедури

3-6

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратна

Тип
терапия

Каква е тайната наIPL фотофейшъл?

Искате да подобрите състоянието на кожата си? IPL фотофейшъл я прави нежна и гладка, изравнява тена, намалява щетите от слънцето, премахва зачервяванията и забавя стареенето.

Една процедура. Много предимства.

Благодарение на комплексното си действие, IPL фотофейшъл процедурите могат да таргетират няколко проблема едновременно. А състоянието на кожата е изцяло подобрено.

IPL Procedure 1050 1050

Каква е цената на процедурата и други практични въпроси

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.

Как да планирате своите естетични процедури?

Процедурата обикновено се прави през месеците с по-слабо слънцегреене, върху кожа без тен. Върху кожата се нанася гел и се емитира светлинен импулс, който обхваща определена площ. Терапията на цялото лице отнема между 30-45 мин.

Светлината, която се излъчва от апарата, който дерматолозите от DR—DENKOVA DERMATOLOGY използват, се поглъща от специфични структури, наречени хромофори и се трансформира в топлина. При този процес настъпва избирателно разрушаване на пигментни петна, разширени капиляри и др. Част от лъчите, достигнали  дермата, стимулират фибробластите да произвеждат повече нов и здрав колаген. С една процедура едновременно се въздейства върху няколко естетични проблема и се постига цялостно обновяване.

Веднага след процедурата и до няколко часа по-късно може да получите леко до умерено чувство на затопляне и опъване на кожата, а също и минимално зачервяване. Възможно е потъмняване и изпъкване на пигментните лезии, което отзвучава за седмица, а също промяна в цвета на съдовите формации или формиране на лека коричка. Препоръчваме ви измиване със студена вода и почистване с мека емулсия без алкохол. Използвайте хидратиращи кремове и задължително фотозащита с висок SPF фактор.

Ефектът продължава средно 2-3 години, като зависи от генетичния и хормоналния фон, начина на живот, вредните навици, заболявания и излагане на UV лъчите.

За оптимален ефект са необходими не по-малко от 3 процедури, през интервал от 2 до 4 седмици. Ефектът при разширените капиляри и хиперпигментацията се вижда още след първата процедура. Максималният и краен резултат се достига след приключване на цикъла от процедури.

  • При бременност и кърмене;
  • При възпалена или наранена кожа;
  • При епилепсия и свръхчувствителност;
  • Непосредствено преди и след излагане на слънце;

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Подарете на кожата си щастие

Гладка, без разширени пори и недостатъци, с перфектно изравнен тен – това е кожата след
IPL фотофейшъл процедурите.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: