Анти ейдж терапия

Жена на интравенозна терапия за подмладяване на тялото анти ейдж терапия

Неувяхващата младост винаги се свързва с добре изглеждаща, стегната кожа, без бръчки, супер хидратирана, със свеж и равномерен тен. Но дали с напредването на възрастта, или заради някои вредни навици, всеки може да се окаже в ситуация, в която да е загубил младежкия си вид. А спадът на секретирането на колаген и еластин от кожата допълнително може да се окаже спънка в запазването на гладката и сияйна кожа.

Ако искате да възвърнете свежия си вид и да продължите да получавате комплименти за младежкия начин, по който изглеждате, то анти ейдж терапията под формата на интравенозните инфузия е точно подходяща за вас. Това е иновативна и изключително ефикасна процедура, с която кожата ви отново може да заблести, без да се налага да прибягвате до хирургична намеса или друг вид естетически корекции.

Какво представлява анти ейдж терапията

Грижата за кожата отвътре навън никога не е била по-ефикасна. Витаминозният коктейл DR—IP® Beauty подпомага синтеза на колаген и засилва регенерацията, а мощните антиоксиданти регулират продукцията на меланин за по-равномерен и бляскав тен.

Анти ейдж терапията е вид интравенозна инфузия, при която се случва директно вливане в кръвния поток. Начинът на извършване на процедурата прави въздействието ѝ в пъти по-мощно и изключително ефикасно в борбата с всички несъвършенства, породени от годините или някои лоши навици, отразяващи се върху състоянието на кожата ви. Терапията достига директно в епидермалните клетки, като те биват хидратирани и подхранени в дълбочина – чак до дермата. Това се случва изключително бързо, заради което всъщност е възможно насищането на кожата ви с полезни вещества.

За какво е подходяща анти ейдж терапията

Анти ейдж терапията е подходяща за всеки, който желае да види кожата си отново в бляскав вид. Нашите специалисти я препоръчват при:

За максимален ефект препоръчваме да се възползвате от терапията два пъти годишно, в програма от няколко последователни процедури.

Анти ейдж терапия от D-r Denkova Dermatology

D-r Denkova Dermatology е специализирана клиника за естетична дерматология от ново поколение. Анти ейдж терапията е част от нашата богата гама процедури, като всички те са на базата на интравенозна инфузия. Формулите им са внимателно разработени и се изготвят непосредствено преди тяхното поставяне.

Солевите разтвори са в основата на нашите инфузии и са обогатени със специфични микроелементи, които са нестабилни и нетрайни в околната среда. Ето защо ние подготвяме всеки един коктейл за интравенозната инфузия, включително и за анти ейдж терапията, на момента. Така можем да дарим кожата ви с пълноценно и скоростно зареждане с необходимите ѝ микроелементи, с помощта на които бръчките да намалеят значително, нездравият вид на епидермиса да изчезне, а вие да се радвате отново на младежки изглеждаща кожа. Чрез нашата анти ейдж терапия вие ще се подмладите, без да прибягвате до хирургична намеса или други нехирургични, но нежелани от вас методи за възстановяване на състоянието на кожата ви.

Върнете младостта си с помощта на D-r Denkova Dermatology и нашата анти ейдж терапия. Методът от ново поколение, което връща часовника на всяка една клетка от кожата ви, за да изглеждате и да се чувствате отново на 20!