Енергиен бустър с витамини и антиоксиданти за подсилване на имунитета

Жена в дерматологична клиника на интравенозна терапия

Уморявате ли се лесно? Чувствате ли, че работата ви натоварва умствено и не можете да възстановите силите си напълно, дори след 8 часа сън? Имате ли чести симптоми на настинка и грип? Или сте активни спортисти? Ако на някой от тези въпроси отговорът ви е положителен, то не е изключено да имате нужда да повишите енергията си чрез набавяне на витамини и антиоксиданти.

Понякога, поради комплексни причини, имунната ви система отслабва, а хроничната умора е един от признаците за това. Ако нямате желание да следите стриктно витаминния си прием чрез храна, а пероралното набавяне на полезни микронутриенти ви е неприятно или невъзможно, D-r Denkova Dermatology ви представя своята услуга за поставяне на енергиен бустър с витамини и антиоксиданти за подсилване на организма.

Какво представлява енергийният бустър с витамини и антиоксиданти

Енергийният бустър DR—IP® е своеобразен коктейл от витамини и антиоксиданти, който моментално ще съживи всяка клетка на вашето тяло, подобрявайки нейните функции. Бустърът е внимателно балансиран с необходимите за организма хранителни вещества, като не изисква прием през устата. Той е вид интравенозна инфузия, специално разработена да подхрани, ревитализира и обнови тялото ви на ниво клетка.

Енергийният бустър насища бързо клетките на организма с всички необходими вещества, които често не биват усвоявани под формата на таблетки, тъй като може да имате недостиг освен на витамини, и на транспортни протеини. Ето защо този вид прием на необходими вещества може да се окаже най-удачният начин да ги набавите на тялото си.

За какво е подходящ енергийният бустър с витамини и антиоксиданти

Енергийният бустър с витамини и антиоксиданти е с автентична формула, която засилва метаболитните и оздравителните процеси в организма, в случай че сте с първи симптоми на настинка или грип, водите стресов начин на живот, страдате от хронична умора или спортувате активно. Терапията е подходяща и при пролетна умора, тъй като организмът невинаги успява сам да влезе в ритъма на по-активния начин на живот, който предполага затоплянето на времето.

Може да направите единични вливания или серия от такива според вашите специфични нужди и желания.

Енергиен бустър с витамини и антиоксиданти от D-r Denkova Dermatology

D-r Denkova Dermatology не е просто клиника за естетична дерматология. Ние предлагаме разнообразни по вид услуги за дълбока грижа с различен спеткър на приложение, но винаги са ориентирани към микронивото – клетката. Знаем, че тя е основната строителна единица на всяка тъкан, а оттам – на всички органи и системи, завършвайки в цялостен здрав организъм. А за да се случи това, е необходимо да се полагат грижи за него. Ето защо енергиен бустър DR—IP® с витамини и антиоксиданти от нашата клиника е добра алтернатива да се погрижите за здравето на своето тяло. Така най-бързо и оптимално може да доставите на всяка клетка необходимите за осъществяването на процесите в нея вещества, а и самите вие ще се чувствате по-здрави, с повишена енергия и по-добро настроение.

Дарете на тялото си сила и виталност както през зимата, така и през пролетта, когато заедно с природата, вашите клетки започват да функционират по-усилено и имат нужда от оптимално захранване с витамини и антиоксиданти. Запишете своя час за терапия с енергиен бустър с витамини и антиоксиданти още сега!