Инфузионна терапия за бързо възстановяване на мускулите след тренировка

Жена на инфузионна терапия за бързо възстановяване на мускулите след тренировка

Перфектното тяло е резултат немалко усилия, комбиниращи правилно хранене и много физическа активност. Тренировките са с основна роля за изграждането на релефни, стегнати и силни мускули. Разбира се, за да пораснат и да са в идеална форма, те имат нужда както от трениране, така и от почивка, през която да могат да се възстановят. По този начин постепенно всички мускулни групи започват да увеличават размерите си, да се оформят и стягат до съвършената им форма.

Понякога обаче хората се увличат от идеята за бързи резултати. Те, разбира се, са невъзможни, ако мускулите не са си отпочинали качествено и не са получили необходимите им аминокиселини, за да изградят нови мускулни влакна. Ако искате да забързате процеса, за да достигнете мечтаната форма на вашето тяло, преминаването през инфузионна терапия е това, което може да ви помогне. Процедурата е иновативен и много ефикасен начин да съкратите значително времето за почивка на мускулите ви след тренировка.

Какво представлява инфузионната терапия за бързо възстановяване на мускулите след тренировка

Инфузионната терапия е алтернативен метод, с който можете да набавите на тялото си необходимите му хранителни вещества. В този случай, вашите мускули могат бързо да се възстановят чрез вливане на нашата специална формула директно в кръвния поток. Методът е в пъти по-ефективен и бърз от стандартния перорален прием на хранителни добавки, които същевременно могат да раздразнят лигавицата на стомаха ви.

Коктейлът от витамини и аминокиселини бързо възстановява мускулите и мигновено енергизира тялото. DR—IP® Power подобрява метаболизма на мускулната клетка, като предотвратява мускулния разпад и подобрява работата на периферната нервна система.

За какво е подходяща инфузионната терапия за бързо възстановяване на мускулите след тренировка

Инфузионната терапия за бързо възстановяване на мускулите е изключително подходяща в следните ситуации:

  • Преди или след физическо натоварване;
  • Качване на мускулна маса.

В период на усилени тренировки ви препоръчваме процедурите да бъдат един път седмично. Ако тренировъчният ви режим е нормален – с леко до умерено натоварване, посещение за инфузионна терапия е достатъчно един път месечно. При необходимост е възможно да извършим и единична инфузионна терапия.

Инфузионна терапия за бързо възстановяване на мускулите след тренировка от D-r Denkova Dermatology

D-r Denkova Dermatology е реномирана клиника както за естетична дерматология, така и за специализирана грижа за здравето на цялото тяло. Нашите интравенозни инфузии, включително и инфузионната терапия за бързо възстановяване на мускулите след тренировка, са със специално разработени формули, които се подготвят на момента, спрямо вашите конкретни нужди и желани резултати.

Тъй като вложените вещества в солевите разтвори са нестабилни и нетрайни, когато попадат в околната среда, ние подготвяме всеки един коктейл за инфузионна терапия за бързо възстановяване на мускулите след тренировка на момента. По този начин можем да ви осигурим пълноценно и бързо снабдяване с необходимите микроелементи, които за минимално време да възстановят вашите мускули след усилена тренировка. Чрез нашата интравенозна инфузия вие си набавяте всичко нужно в пъти по-бързо, отколкото ако приемате елемента перорално. По този начин си спестявате и страничните ефекти, като гадене и повръщане, последващи в определени случаи приема на хранителни добавки.

Възстановете бързо умореното си от тренировки тяло с помощта на D-r Denkova Dermatology и нашата инфузионна терапия за бързо възстановяване на мускулите след тренировка!