Интравенозна терапия при махмурлук

Мъж на интравенозна терапия при махмурлук

Махмурлукът е съвкупност от неприятни физиологични симптоми, които са следствие прекомерна употреба на алкохолни напитки. Най-общите характеристики на това състояние са чувството на силна жажда заради обезводняването, умора, гадене и световъртеж. Основната причина за махмурлука е пониженото количество на кръвната захар, дължащо се на прекомерния синтез на високоенергийни молекули. Те от своя страна забавят синтеза на глюкоза в черния дроб, което води до понижаване на кръвната захар.

Обичайно махмурлукът ви спохожда, след като сте консумирали повече алкохолни напитки, отколкото организмът ви може да понесе. Доста често, когато не приемате достатъчно или никаква вода по време на алкохолния делириум, състоянието ви може да се влоши. Ако ви е трудно да се справите с неприятните странични ефекти на приема на алкохол, то интравенозната терапия е иновативен и много ефективен метод, който ще ви помогне да преодолеете физическия дискомфорт.

Какво представлява интравенозната терапия при махмурлук

Интравенозната терапия при махмурлук е специално разработено животворно и ефективно лечение, благодарение на което всички странични ефекти от свръхконсумацията на алкохол изчезват мигновено. То ви спестява часове наред на отпадналост, гадене и главоболие. Вместо да приемате различни медикаменти перорално, които допълнително могат да раздразнят лигавицата на стомаха ви, може да се доверите на интравенозната терапия против махмурлук.

Благодарение на формулата с лесноусвоими витамини и други важни за организма микроелементи, които достигат пълноценно до всяка клетка, тялото ви се възстановява и започва постепенно да се връща към нормалния си ритъм и жизненост.

За какво е подходяща интравенозната терапия при махмурлук

Интравенозна терапия при махмурлук е подходяща в случаи, в които сте:

  • Употребили твърде много алкохол предходния ден;
  • Определен алкохол не ви е понесъл добре;
  • Пропуснали сте да приемате вода с консумацията на алкохол;
  • Станали сте жертва на алкохолно отравяне.

Интравенозна терапия при махмурлук от D-r Denkova Dermatology

D-r Denkova Dermatology е доказана клиника не само за естетична дерматология, но и за специализирана грижа за здравето на цялото тяло. Нашата интравенозна терапия при махмурлук ви помага да се справите с натоварването на черния дроб и интоксикацията. Те могат да увредят цялостно организма и водят до преждевременно стареене. DR-IP® After Party неутрализира метаболитния стрес и мигновено облекчава симптомите на главоболие, гадене и тремор след злоупотреба с алкохол.

Тъй като субстанциите, влагащи се в нашите специални разтвори, са нестабилни и нетрайни, когато попадат в околната среда, ние подготвяме всеки един коктейл за интравенозна терапия при махмурлук в момента непосредствено преди вливането. Така можем да ви осигурим пълноценно и бързо снабдяване с необходимите микроелементи и напълно възстановяване на водния баланс и на доброто състояние на тялото ви. Чрез нашата интравенозна терапия After party всички странични ефекти от прекомерната употреба на алкохолни напитки остават в историята и вие се радвате на пълноценен и спокоен ден.

Върнете си доброто настроение и не губете деня си в болки и неразположение с помощта на D-r Denkova Dermatology и нашата интравенозна терапия при махмурлук. Стъпете отново на крака – запазете още сега час в клиниката на D-r Denkova Dermatology!