Интравенозни инфузии за възстановяване след COVID-19 и грип

Жена на интравенозни инфузии за възстановяване след COVID-19 и грип

Коронавирусната инфекция въздейства интензивно върху качеството на живот на цялото човечество. Но дори и без нея грипните вируси, с които се сблъскваме през всеки есенно-зимен сезон, се разпространяват безпрепятствено. Всички те могат да нанесат щети както по имунитета, така и по различни органи и системи, което от своя страна може да повлияе върху начина ви на живот. Ето защо е важно след преболедуване да помогнете на тялото си да се възстанови бързо.

Ако търсите по-бърз и ефективен начин да бъдете отново в отлична здравословна форма след ковид-19 или прекаран грип, то интравенозните инфузионни терапии от нашата клиника могат да ви помогнат за това. Това е иновативен и изключително продуктивен метод да преодолеете бързо всички последващи от боледуването неразположения, остатъчни симптоми, предизвикани от коронавируса или грипния такъв.

Какво представлява интравенозната инфузия за възстановяване след COVID-19 и грип

Новото попълнение в семейството на нашите интравенозни терапии, DR-IP® Post Covid-19 бързо възстановява организма след вирусни инфекции с помощта на оптимални дози от всички необходими на тялото ви витамини и микроелементи за повишаване на имунитета. Интравенозната инфузия за възстановяване след COVID-19 и грип е обогатена с магнезий и глутатион, които помагат да се съкрати периодът на възстановяване и да повишат енергията ви.

Интравенозната инфузия се влива директно в кръвния поток, като бързо достига клетките, което прави въздействието ѝ в пъти по-бързо от обикновения метод с хранителни добавки и витамини през устата.

За какво е подходяща интравенозната инфузия за възстановяване след COVID-19 и грип

Интравенозната инфузия за възстановяване след коронавирусната инфекция и грип е подходяща при:

  • Вирусни епидемии;
  • Начален стадий на боледуване;
  • Пътувания до екзотични дестинации.

Ако искате по-бързо да възвърнете енергията си и да подхраните всяка клетка на вашето тяло след боледуването ви, интравенозната инфузия е подходяща възможност за вас.

Интравенозни инфузии за възстановяване след COVID-19 и грип от D-r Denkova Dermatology

D-r Denkova Dermatology е реномирана клиника за естетична дерматология, но също така и за специализирана грижа за здравето на цялото тяло от ново поколение. Интравенозните инфузии, които предлагаме, включително и тази за възстановяване след COVID-19 и грип, са с формули, които са внимателно разработени и подготвени непосредствено преди поставяне.

Тъй като веществата, които са част от солевите разтвори, са нестабилни и нетрайни, когато се намират в околната среда, ние подготвяме всеки един коктейл за интравенозната инфузионна терапия за възстановяване на момента. Така можем да ви предоставим пълноценно и скоростно зареждане на тялото ви с необходимите микроелементи, с помощта на които всички странични ефекти и неразположения, възникнали като следствие от болестта, постепенно да изчезнат. Чрез нашата интравенозна инфузия, предназначена точно за възстановяване след ковид-19 и грип, вие си набавяте необходимите полезни вещества няколко пъти по-бързо, отколкото ако приемате различни хранителни добавки за стимулиране на имунната система през устата. По този начин си спестявате и страничните ефекти, последващи в определени случаи приема им.

Върнете здравето на тялото си с помощта на D-r Denkova Dermatology и нашата интравенозна инфузия за възстановяване след COVID-19 и грип. Грижа за вас от ново поколение, което дарява всяка една клетка на организма ви със здраве!