Колаген-стимулираща инфузия за хидратация на кожата

Жена в интравенозна инфузия в дерматологичен салон

Ако кожата ви изглежда повяхнала и е изгубила еластичността и свежестта си, то най-вероятно не е добре хидратирана. За да изпълнява своите основни функции – да предпазва и защитава целия организъм, тя трябва да е здрава и нейният хидролипиден баланс не бива да бъде нарушен. При липса на достатъчно хидратация обикновено тялото ви опитва да реагира с компенсаторен механизъм и да отдели повече себум от необходимото, но сухата, болезнена и дразнеща кожа не е никак рядкост. И в двата случая липсата на хидратация е основната причина кожата ви да реагира по единия или другия начин.

Понякога козметиката не е достатъчна, за да осигурите на кожата си това, от което има нужда, а промяната на навиците се превръща в предизвикателство. В такива случаи колаген-стимулиращата инфузия за хидратация на кожата е средство с много по-ефикасно и бързо действие.

Какво представлява колаген-стимулиращата инфузия за хидратация на кожата

Колаген-стимулиращата инфузия е специално разработен водно-солеви разтвор, наподобяващ вътрешната среда на тялото, с разтворени в него множество витамини за подпомагане синтеза на колаген и засилване регенерацията на кожата. А мощните антиоксиданти регулират производството на меланин, за да постигнете по-равномерен и бляскав тен.

Грижата за хидратацията на вашата кожа е по-ефикасна отвсякога, защото формулата на колаген-стимулиращата инфузия е на базата на лесноусвоими вещества, които подхранват епидермалните клетки и подпомагат клетъчното възстановяване в дълбочина. Всички полезни микронутриенти се вливат директно в кръвния поток, като по този начин достигат изключително бързо до всяка клетка на тялото без да му се налага то да “работи”, за да си набави необходимото.

За какво е подходяща колаген-стимулиращата инфузия за хидратация на кожата

Колаген-стимулиращата инфузия има широко приложение и може да я използвате, ако:

  • забелязвате, че кожата ви е повяхнала; 
  • производството на колаген в тялото ви е намаляло поради навлизане в по-зряла възраст;
  • имате нужда да озарите тена си и да освежите вида на кожата си преди някое важно събитие;
  • преди продължително да излагате кожата си на слънце, за да не губи тя своята хидратация.

Може да прилагате колаген-стимулиращата инфузия два пъти годишно чрез серия от няколко последователни процедури. Така през цялата година ще имате дълбоко хидратирана, свежа и стегната кожа, както и равномерен и озаряващ тен.

Колаген-стимулираща инфузия за хидратация на кожата от D-r Denkova Dermatology

D-r Denkova Dermatology е дерматологична клиника, предлагаща широк спектър от процедури за грижа както за естетическия вид на кожата ви, така и за нейното здраве. Витаминозният коктейл DR—IP® Beauty е внимателно разработен така, че да достави всичко необходимо на кожата в дълбочина чак до клетките. По този начин освен че се стимулира отделянето на колаген, хидратацията се повишава изключително бързо. Директното доставяне на витамини и антиоксиданти е в пъти по-ефективно от обичайното им набавяне чрез храната. Чрез нашата колаген-стимулираща инфузия хидратацията достига до всяка клетка, без тялото ви да упражнява каквото и да е усилие.

Сега грижата за кожата е много по-ефикасна отвсякога! Доверете се на D-r Denkova Dermatology и на нашата колаген-стимулираща инфузия за хидратация на кожата! Запазете своя час сега!