Д-р Денков, кой е врагът на контура на лицето ни?

Много са: нормалният процес на стареене, генетика, вариация в килограми, неправилен начин на живот, неправилно хранене, неподдържане през годините – всички те са причина за отпускането му. С годините мастните депа по лицето, които в млада възраст са разположени в средната му част, започват да атрофират, което причинява увисване на тъканта и съответно промяна на контура.

 

Но миниинвазивните процедури са решение и за този естетичен проблем, нали?

Разбира се! В последните години хирургичните методи биват изместени (класическата хирургия за лице) от миниинвазивните процедури. В това отношение процедурата FaceTite с апарата на INMODE няма алтернатива в апаратните процедури – нито една друга не може да постигне това, което може FaceTite. Другият вариант е хирургията.

 

16 2

 

Защо е толкова уникална процедурата за лице FaceTite?

Face Tite предлага иновация, технология и реален ефект, съчетани в едно. В сравнение с други апаратни процедури, които работят само на повърхността на кожата, FaceTite вкарва радиочестотна енергия в дълбочина, така че повлиява дълбокия кожен слой и подкожието. Цялата тъкан, която е между двата накрайника (външен и вътрешен), бива много прецизно обработена. Намалява се слоят от мазнини наполовина (които се разтапят на момента), а останалата енергия действа за доразграждане на останалите. Приложената енергия е достатъчна, за да се получи контракцията на тъканите, която води до стягането на кожата.

 

18 3

 

Колко време след процедурата настъпва отново отпускане на контура?

Минимум 5 години в зоната, в която е приложена енергията, кожата не може да се отпусне отново. Това се отнася за кожа на всяка възраст. Ефектът може да продължи и 8 години. За две години, откакто правим в DR-DENKOVA DERMATOLOGY процедурата FaceTite, тя е спечелила доверието на пациентите благодарение на резултатите. Те говорят сами и са най-добрата й реклама. Спечели доверието и на много мъже.

 

FaceTite BeforeAfter 1024x649 1

 

Какви случаи се повлияват с Face Tite?

Двойна брадичка, отпускания в областта на бузите тип „булдог“, контуриране на долната трета на лицето – това, което прави FaceTite, няма аналог. Пациенти, които са на границата и се колебаят какъв метод за контуриране да изберат, могат да избегнат хирургията с помощта на FaceTite. Процедурата е еднократна. След нея се поставя еластична маска (подобна на компресивното бельо). Технологията напредва, става достъпна, а ние се развиваме и предлагаме най-доброто на пациентите.

 

FaceTite Blog Banner