възраст икона

20+

Подходяща
възраст

времетраене икона

15 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Хармония без скалпел

Елегантната, умерена корекция на нос вече може да бъде постигната и без травматична пластична операция. Редица несъвършенства се отстраняват бързо и лесно чрез моделиране с филър. А крайната цел – един по-добър баланс и хармония на лицето.

Korekciya na

Каква е цената идруги практични въпроси

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат, като минималното количество е 1мл. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис.

Корекцията на носа c филър продължава около 20 минути. Много често желаният ефект се постига с малко количество продукт, инжектиран в правилните зони. Филърът запълва депресиите или повдига тъканите. Това позволява да се постигне естествен резултат само с леки промени. Опитните лекари специалисти знаят по какъв начин да разпределят продукта, за да постигнат точно този ефект, който желаете.

Процедурата не изисква дълго възстановяване. Това е едно от най-съществените ѝ предимства. Веднага след нея можете да се върнете към нормалното си ежедневие. Ефектът се вижда веднага и продължава между 12 и 18 месеца. Година след манипулацията се извършва преглед от дерматолога от клиника DR—DENKOVA DERMATOLOGY. При желание от страна на пациента се планира следващото поставяне на филър.

  • При свръхчувствителност към различни видове филъри;
  • При нараняване на кожата в зоната на инжектиране;
  • При предходна оперативна ринопластика;

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Подобрена визия. Без скалпел.

За да имате съвършения нос вече не е задължително да се подлагате на пластична операция. Изпробвайте процедурата ни с филъри.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: