възраст икона

18-60+

Подходяща
възраст

времетраене икона

30 мин.

Времетраене

необходим брой процедури

4-6

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратна

Тип
терапия

По-сияйна, по-свежа и здрава кожа

Как да имаме по-свеж, равен и сияен тен, но не с цената на болка и дълго възстановяване? Практиката ни показва, че едни от най-ефективните и щадящи процедури за подмладяване на кожата, са именно лазерните.

Lazer

Предимствата на лазерния фейшъл с Duetto

Лазерното подмладяване или лазерният фейшъл с Duetto, не нарушава горния слой на кожата (аблация) и едва след 24 до 48 часа може да нанесете грим и да продължите в нормалния си ритъм на живот.

Predimstva na

Каква е цената на процедурата и други практични въпроси

Цената на лазерния фейшъл се определя от броя и зоните на третиране като актуална информация може да откриете в нашия ценоразписНашите специалисти ще ви запознаят и с възможни намаления при плануване на повече процедури.

Как да планирате своите естетични процедури?

За двойна ефективност и изключителни резултати, платформата Duetto MT Evo използва едновременно две различни дължини на вълната – на Александритния лазер (755 нанометра) и на Nd:Yag лазера (1064 нанометра). Тази миксирана технология успешно работи срещу видимите следи от естествените процеси на стареенето, от излагането на слънце и от тютюнопушенето – фините линии, пигментните петна и разширените капиляри.

Лазерният импулс преминава през епидермиса, без да го нарушава и стига до по-дълбоките слоеве. За разлика от аблативните лазери, които контролирано премахват горния слой на кожата, Duetto MT Evo действа неинвазивно и не причинява силен дискомфорт.

Веднага след процедурата, направена от екипа на DR—DENKOVA DERMATOLOGY, можете да се върнете към обичайните си задължения.

При някои пациенти ефектът се вижда още след първата процедура.

За оптимални резултати препоръчваме между 4 и 6 процедури, всяка с интервал от 2-3 седмици. Повече манипулации могат да бъдат препоръчани в зависимост от конкретните особености.

  • При употреба на ретинол, системни ретиноиди, антибиотици от групата на тетрациклините и флуорхинолоните, и орални контрацептиви;
  • След дермабразио и химически пилинги, направен 4 или по-малко седмици преди лазерната процедура;
  • По време на бременност и кърмене;
  • При наличие на херпес вирусна инфекция, дерматити в обострен стадий и злокачествени образувания.

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Подарете на кожата си свежест, блясък и здраве

Иновативната технология на лазера Duetto MT Evo гарантира оптималното възобновяване на кожата благодарение на работата в синхрон на два типа лазери.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: