възраст икона

30-70+

Подходяща
възраст

времетраене икона

45 мин.

Времетраене

необходим брой процедури

1-3

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратна

Тип
терапия

За една по-красива и млада кожа

Когато лицето ви има нужда не просто от освежаване, а от цялостно и видимо подмладяване, може да се доверите на процедура с фракционен СО2 лазерен рисърфисинг – златният стандарт сред аблативните лазери.

Предимствата на СО2 лазерния рисърфисинг

Лазерният СО2 рисърфисинг, или още познат като лазерен пилинг, максимално ефективно стимулира регенерацията на нови клетки чрез контролирано премахване на слоеве увредена кожа до различно ниво. Резултатът – значително подмладяване, уплътняване и стягане.

CO2

МНОГОПРОФИЛНО ДЕЙСТВИЕ

Освен фини и дълбоки бръчки, лазерният пилинг премахва белези от акне и шарка, от хирургическа или друга намеса.

ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ

Процедура може да третира редица доброкачествени образувания – фиброми, невуси, ксантелазми, брадавици, сирингоми, кератоми, хиперплазии и др.

БЕЗ РИСК

Лазерният СО2 рисърфисинг се извършва с голяма прецизност и контрол от страна на специалиста, за да се гарантира максимална безопасност и ефективност.

Каква е цената на процедурата и други практични въпроси

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури.

Как да планирате своите естетични процедури?

Трябва да избягвате прякото излагане на слънце или солариум поне 1 месец преди процедурата. За профилактика на херпесна инфекция, два дни преди лазерния пилинг, започва прием на Ацикловир или друг антивирусен препарат, предписан от вашия дерматолог. Също по преценка на лекаря може да се наложи да приемате и антибиотичен препарат. В деня на процедурата кожата се почиства, а мястото, което ще се обработва, се намазва с обезболяващ крем. Нормално е да се усеща леко парене в третираната зона, в зависимост от тежестта на проблема, дълбочината на проникване на лазера и големината на обработваната площ.

С всеки един лазерен пас (преминаване на лазера) се изпаряват микрони от епидермиса и напълно контролирано и точно може да се премахнат различни образувания, както и да се изглади повърхността на кожата. CO2 лазерът излъчва невидими лъчи в инфрачервения спектър с дължина на вълната 10 600 nm, които атакуват вътре- и извънклетъчната вода. След абсорбиране на енергията от съдържащите вода тъкани, настъпва т.нар. вапоризация или изпаряване на кожата. По този начин може да се работи както върху цялото лице, така и върху отделни проблемни зони – около очи, уста и др.

Възстановителният период е в рамките на 5–10 дни. Продължителността му се определя от дълбочината на работа и големината на третираната зона. Няколко дни след манипулацията лицето не трябва да се мокри. То е зачервено, с различно изразен оток и покрито от кафеникава кора. Изписват се специални антибиотични и епителизиращи кремове, които трябва да ползвате по установените от вашия лекар ред и последователност. Специалистите от DR—DENKOVA DERMATOLOGY ще ви дадат подробни инструкции. Необходимо е да се нанасят и слънцезащитни продукти с фактор 50, както преди, така и няколко месеца след лазерното третиране.

Първите забележими резултати ще видите след около 2 седмици. Кожата е по-стегната и гладка, с равномерен тен. Подобрението продължава в следващите 3-6 месеца, тъй като се синтезира нов колаген. За траен ефект е препоръчителен курс от няколко процедури.

Броят на процедурите варира в зависимост от проблема и някои индивидуални особености на кожата. В случай че пациентите не могат да си позволят дълги отсъствия от работа, манипулацията може да се комбинира с по-щадящи варианти на лазерния пилинг – аблативен или неаблативен фракциониран лазерен пилинг или микронидлинг.

  • При бременност и кърмене;
  • При активно акне;
  • При тен или много тъмен цвят на кожата;

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Имате нужда от видимо подмладяване на лицето?

Иновативната СО2 лазерна методология има силата да поднови цялостно вашата кожа. За едно по-свежо и младо Аз.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: