Искаш да се отървеш от нежеланото окосмяване и то трайно? Имаме план. Със #SmoothSkin by DrDenkova подбираме точния тип и брой лазерни процедури, подходящи за твоя тип кожа.

Трайно гладката кожа не е мираж

Лазерната епилация, за разлика от останалите методи за обезкосмяване, има изключително траен ефект. При нея специализирана апаратура таргетира космения фоликул със светлинни лъчи, които преминават през кожата и се абсорбират от пигмента в косъма. Така косъмът се унищожава без да се засягат тъканите покрай него. В клиниките DR—DENKOVA DERMATOLOGY извършваме лазерна епилация с последно поколение лазери и внимание към вида кожа на всеки пациент. Преди процедурите проверяваме състоянието на кожата със специално разработения от нас #LaserCheck.

Гладка кожа без рискове

Целта на #SmoothSkin by Dr—Denkova е да постигнем трайно отстраняване на нежеланото окосмяване по възможно най-прецизния и ефективен начин, без рискове за кожата. Затова препоръчваме на пациентите най-напред цялостен #LaserCheck, който включва:

ДИГИТАЛЕН АНАЛИЗ

Електронно измерване на типа кожа по скалата на Фицпатрик за определяне на безопасен и ефективен протокол за работа с лазер.

СКАН ЗА ПИГМЕНТАЦИИ

3D сканиране на кожата за определяне нивата на пигментация и склонността към образуване на петна.

Какво представлява лазерната епилация

БОДИ МАПИНГ

Дерматоскопия на бенки и образувания по цялото тяло, както и създаване на карта за безопасно третиране с лазер.

РАБОТЕН ПРОТОКОЛ

Насоки за безопасно третиране с подходящата за теб технология, съобразена със състоянието на кожата ти, прием на медикаменти и други медицински показания.

Качествена апаратура за безупречни резултати

Видовете лазер, които се използват при епилацията, могат да са александритен, рубинен, ND:YAG и диоден. Всеки един от тях има различни свойства, приложение и предимства, като един апарат може да комбинира видовете. Така се достига до по-ефективни, бързи и трайни резултати. В клиниките DR—DENKOVA DERMATOLOGY използваме две висококачествени системи – DUETTO MT EVO и INMODE TRITON.

DUETTO MT EVO

Duetto MT EVO комбинира двата типа лазер – александритен и ND:YAG. Фюжънът от тези две технологии позволява третирането на всякакъв тип кожа, като уникалното свойство на ND:YAG лазера е, че влияе и на най-русите и бели косми. Duetto позволява и миксирано, и индивидуално използване на двата лазера, според нуждите на пациента.

Избор на Апаратна процедура DR-DENKOVA DERMATOLOGY

INMODE TRITON

Inmode TRITON съчетава александритна с диодна технология. Това е първата лазерна машина, която комбинира най-ефективните дължини на енергийната вълна. TRITON е подходящ за премахване на всички видове окосмяване (светло, тъмно, фино или грубо) и е безопасен дори и при по-тъмна кожа.

Лазерна епилация за мъже

Има ли нещо специфично при обезкосмяването на мъжкото тяло? Както при всеки един пациент, така и при мъжете кожата има индивидуални характеристики. Но има и някои отличителни елемента, типични за лазерната епилация при господата.

ЗОНИ НА ТРЕТИРАНЕ

Една от най-често третираните зони при мъжете са гърба и раменете. Поради трудната достъпност на тези части от тялото, лазерната епилация е удобно и дълготрайно решение.

ПЛЪТНОСТ НА КОСЪМА

При лазерното епилиране правилото е: по-плътни и тъмни косми – по-успешна процедура. Ето защо, при мъжете много често ефектите от третирането с лазер са изключително успешни.

Лазерна епилация за мъже

РАЗРЕЖДАНЕ

Друго специфично при мъжете е, че не винаги целта е пълно премахване на окосмяването, а по-скоро разреждане. За разлика от други методи лазерната епилация позволява това.

БЪРЗИНА НА РАБОТА

Тъй като зоните на обработване при мъжете често са големи, епилацията с комбинирани лазери има огромното предимство, защото позволява бърза и ефективна процедура.

Планирай своятапърва лазерна епилация

С коя зона ще започнеш? Запази час за своя #LaserCheck иреализирай плана си за гладка и мека кожа.

ЗАПАЗИ ЧАС

DR—DENKOVA DERMATOLOGYКакво казват нашите пациенти?


Практични отговори на важните въпроси за #SmoothSkin by Dr—Denkova

Знаем, че използването на лазер често буди множество въпроси като: „Боли ли?“, „Има ли рискове?“ и други. Ето защо по време на твоя #SmoothSkin преглеждаме и анализираме обстойно кожата ти и отговаряме индивидуално на всички твои въпроси.

Обезкосмяване с лазер в отделни зони

Когато се извършва правилно и от висококвалифициран специалист, тази процедура не крие рискове. Лазерната епилация не е вредна сама по себе си. Тя обаче изисква познанията на дерматолог и модерната техника, налична в добрите клиники. Ако едно от тези условия не е налице, има опасност от изгаряне и пигментации. Това може да стане при:

  • Лъчение, което е неподходящо за нашата кожа и окосмяване;
  • Неправилно охлаждане;
  • Извършване на манипулацията след излагане на слънце.

Както виждате, тези условия са свързани именно с уменията на специалиста за правилна преценка на особеностите на организма и състоянието на кожата.

Фотоепилацията или IPL (intense pulsed light) изпраща към кожата светлинни лъчи с различна дължина на вълната. Тази светлина е по-разсеяна и по-слаба в сравнение с лъчението на лазера. Лазерът, от своя страна, е по-прецизно фокусирано и по-мощно лъчение. При него има само една дължина на вълната, която конкретно таргетира косъма. IPL технологията също е насочена към самия пигмент, но не може да прецизира лъчението към фоликула. Затова фотоепилацията повлиява не само окосмяването, но и кожната тъкан.

Всяка зона на тялото се нуждае от различен подход. Като съчетаем това с разликите между хората и начина, по който реагират на този тип обезкосмяване, веднага става ясно, че няма универсален график или начин за извършване на процедурите. На практика можете да третирате всяка една част на тялото си, с изключение на очите и околоочната зона. Някои от най-популярните зони за третиране са:

  • Крака
  • Ръце
  • Интим
  • Горна устна
  • Подмишници

Подари си гладка кожабързо, ефективно и трайно

Планирай своя #SmoothSkin и виж кой видлазерна епилация е най-подходящата за теб.

ЗАПАЗИ ЧАС

    Желая час за консултация за холистичен метод: