За кожа без акне

Красивата кожа се нуждае от внимание и грижи, без значение на каква възраст сме. Несъвършенствата, пъпките и черните точки обикновено се появяват през пубертета, но често ни измъчват дълги години, след като той е приключил. Сериозният подход към лечението на акне ще ни помогне не само да се справим с възпаленията, но и да предотвратим образуването на белези. Прочетете най-важното за този проблем и ефективните практики и терапии, които ще разкрият естественото сияние на лицето ви.

Лечение на акне: Митове и факти

Вижте кои са най-разпространените погрешни представи за лечението на акне.

Мит №3: Само ни плашат, че стискането на пъпки ги разпространява

Със сигурност сте чували, че колкото повече стискаме пъпките, толкова по-бързо се появяват нови и със сигурност сте нарушавали това правило. Проблемът е, че разраняването увеличава шансовете от възпаления. Неправилното и агресивно стискане нарушава кожната тъкан, от което има голям шанс да останат и белези.

Запазете час за консултация с дерматолог!

Планирайте своя годишен скинчек и консултация в DR—DENKOVA DERMATOLOGY. Разберете кое е най-правилното лечение на акне за Вас!

Запазете час

Как да изберем най-подходящото лечение на акне?

Няма едно универсално лечение на акне. Подходът към всеки човек е индивидуален, защото кожата, организмът и състоянието при всеки са различни. Нормално е хората да разказват своя опит и да споделят какво им е помогнало. Това обаче далеч не е гаранция, че ще помогне и при нас. Съществуват стотици терапии и хиляди продукти за проблемна кожа, които със сигурност са помогнали на мнозина. Не можем обаче да опитваме наред в търсене на изход от ситуацията.

Правилното решение е да се обърнем към опитен и висококвалифициран дерматолог, който да се заеме с нашия случай. Призоваваме Ви никога да не употребявате медикаменти, ако те не са били предписани лично на Вас от лекар!

Акне - Преди и след

Програма за лечение на белези от акне

В DR—DENKOVA DERMATOLOGY изготвяме цялостна терапевтична програма за борба с белезите от акнето.

Започнете лечението на акне, като запазите час в DR—DENKOVA DERMATOLOGY.

Планирайте своя годишен скинчек и консултация в клиниките ни.

Запазете час

Вашите данни за контакт: