За кожа без акне

Красивата кожа се нуждае от внимание и грижи, без значение на каква възраст сме. Несъвършенствата, пъпките и черните точки обикновено се появяват през пубертета, но често ни измъчват дълги години, след като той е приключил. Сериозният подход към лечението на акне ще ни помогне не само да се справим с възпаленията, но и да предотвратим образуването на белези. Прочетете най-важното за този проблем и ефективните практики и терапии, които ще разкрият естественото сияние на лицето ви.

Лечение на акне: Митове и факти

Вижте кои са най-разпространените погрешни представи за лечението на акне.

Лечение на акне - Млада жена

Как да изберем най-подходящото лечение на акне?

Няма едно универсално лечение на акне. Подходът към всеки човек е индивидуален, защото кожата, организмът и състоянието при всеки са различни. Нормално е хората да разказват своя опит и да споделят какво им е помогнало. Това обаче далеч не е гаранция, че ще помогне и при нас. Съществуват стотици терапии и хиляди продукти за проблемна кожа, които със сигурност са помогнали на мнозина. Не можем обаче да опитваме наред в търсене на изход от ситуацията.

Правилното решение е да се обърнем към опитен и висококвалифициран дерматолог, който да се заеме с нашия случай. Призоваваме Ви никога да не употребявате медикаменти, ако те не са били предписани лично на Вас от лекар!

Акне - Преди и след

Програма за лечение на белези от акне

В DR—DENKOVA DERMATOLOGY DR—DENKOVA DERMATOLOGY изготвяме цялостна терапевтична програма за борба с  акнето.

Онлайн консултация за дерматологични проблеми

Първата стъпка е важна

Планирайте своя годишен скинчек и консултация в клиниките на д-р Денкова

Запазете час