възраст икона

20+

Подходяща
възраст

времетраене икона

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1-3 сезонно

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Биостимулиране на кожата отвътре

Процесите, които предизвикват увреждането на кожата стартират дълбоко под повърхността ѝ. Там действа и биостимулаторът Pluryal® Silk – иновативна мезотерапия за уплътняване и омекотяване на кожата чрез инжектиране на полинуклеотиди.

Biostimulirane na

Уникалните предимства на полинуклеотидите

Биостимулаторът с полинуклеотиди е подходящ дори и за най-деликатните зони на лицето и тялото. Pluryal® Silk прави кожата копринено мека като не само изглажда несъвършенствата, но и ги лекува.

Predimstva na

ЖИЗНЕНА НАВСЯКЪДЕ

Подхранва и уплътнява кожата в
най-деликатните зони.

ПОВЕЧЕ КОЛАГЕН

Увеличава производството на колаген.

ЕЛАСТИЧНА И ЖИВА

Повишава еластичността и виталитета на кожата.

САМОВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Подпомага естествената способност на кожата да се регенерира.

Pluryal® Silk като част от вашата анти-ейдж програма

Полинуклеотидната мезотерапия е незаменима част от арсенала за превенция на стареенето. Особено ако държите на естествения подход в грижата за кожата и искате коригиращо решение за мимическите бръчки, различно от ботулинов токсин. Pluryal® Silk е перфектно средство също и за стимулация възстановяването на кожата след рисърфисинг процедури.

Комбинира ли се Pluryal® Silk с други терапии и още въпроси

Мезотерапията с полинуклеотиди подобрява многократно ефекта и ускорява възстановяването след лазерни, микронидлинг и радиочестотни терапии за премахване на несъвършенства и стимулиране на колагена, както и след процедури за дълбок химичен пилинг.

Как да планирате своите естетични процедури?

Терапията не изисква специална подготовка. Продължителността й е 20-30 минути, а инжектирането на активния коктейл с полинуклеотиди е при максимален комфорт за пациента.

Продуктът се инжектира на границата в дълбока дерма / хиподерма. В продължение на 2-3 седмици полинуклеотидите стимулират активността на фибробластите, производството на колаген, хиалуронова киселина и фибронектин, както и създаването на нови кръвоносни съдове, които „хранят“ кожата и имат мощен противовъзпалителен ефект.

По време на възстановителния период могат да се получат отоци и леки синини. Други нежелани ефекти са зачервяване и слаба оточност в третираната зона, сърбеж, парене, усещане за натъртване. Дискомфортът изчезва в рамките на няколко часа до 4-5 дни.

Още на деветия ден след инжектиране се отбелязва ръст в нивата на колаген в размер на 7%. Ефектът от мезотерапията с полинуклеотиди се разгръща след около 3 седмици, когато е видим резултатът от стимулираната колагенова синтеза.

В зависимост от състоянието на кожата, биостимулаторът се инжектира два или три пъти в интервал от 2-3 седмици. Ако е необходимо, могат да се назначат поддържащи процедури с еднократно инжектиране през няколко месеца.

Употребата на Pluryal® Silk е противопоказана при пациенти, които са с история за алергии към продукти от рибен произход. Поради липсата на клични данни относно употребата на продукта при пациенти с автоимунни заболявания, бременни жени или кърмачки, както и при пациенти под 18г., не се препоръчва третиране с Pluryal® Silk в тези случаи.

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Цената на мезотерапията се определя от броя милилитри и е налична в актуалния ни ценоразпис. По време на твоята консултация ще получиш и повече информация за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури.

Натурална стимулация за кожата

Подобрете цялостното състояние на кожата си с мезотерапията с полинуклеотиди
и възобновете жизнените ѝ процеси.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: