възраст икона

15-60+

Подходяща
възраст

времетраене икона

45 мин.

Времетраене

необходим брой процедури

1 месечно

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратнамедицинска

Тип
терапия

Предимствата на новияDermapen 4

Новият Dermapen е по-бърз и по-ефикасен от всякога. С подобрената си технология той успява да създаде милиони фини каналчета, през който се усвояват до 80% повече активни вещества дълбоко в кожата.

Проблемите, които Dermapen 4 решава

Dermapen 4 е най-новото попълнение в семейството на микронидлинг устройствата. Той предлага множество възможности за лечение и третиране на различни проблеми. С по-голяма резултатност и минимална травма.

Kakvo reshava

Каква е цената на процедурата и други практични въпроси

Подробности за цените може да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специални отстъпки при планиране на програма от няколко процедури.

Как да планирате своите естетични процедури?

Dermapen 4 разполага с патрон от 16 фини иглички, които създават множество микроскопични каналчета в кожата и причиняват минимален дискомфорт. Дозираното „травмиране” на епидермиса и дермата отключва естествения процес на регенерация. Засилва се потокът от растежни фактори, цитокини и други активни молекули. Синтезират се нови, здрави колагенови и еластинови влакна. По време на процедурата може да се нанасят различни полезни за кожата съставки. Те навлизат в дълбочина през каналчета, образувани от игличките. Комбинацията от механична травма и коктейл от активни вещества прави процедурата още по-ефективна.

Кожата се възстановява напълно до 2-3 дни след процедурата. Използването на слънцезащитни продукти е задължително през целия терапевтичен курс.

Ефектът се вижда веднага, но се разгръща в продължение на месеци.

Според проблемите и особеностите на кожата се правят между 3 и 6 процедури през 3-4 седмичен интервал.

  • При възпалителен процес, акне, активен херпес и отворени рани в обработваната област;
  • Веднага след прилагане на химичен пилинг или лазер;
  • По време на бременност.

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Обновена, здрава и жизнена кожа

Микронидлингът с Dermapen 4 е един от най-новите методи за справяне не само с повяхналата и изморена кожа, но и с проблеми като белези, разширени пори и много други.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: