възраст икона

20+

Подходяща
възраст

времетраене икона

10 мин

Времетраене

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Форма. Обем. Експресивност.

При моделирането на устни използваме именно хиалуронови филъри поради множеството им предимства. Един от най-важните елементи на процедурата е да постигнем естествен и естетичен ефект.

За естествени устни

Красивите устни правят лицето по-изразително, привлекателно и свежо. Като използваме хиалуронови филъри с различна плътност, пластичност, мекота и трайност, можем да постигнем различни цели – да увеличим обема на устните, да коригираме асиметрията или да възстановим изгубената им форма (с годините те изтъняват, а контурът им се нарушава).

НОВАТА ТИ

Процедурата може да се извърши на няколко етапа, така че трансформацията да бъде максимално плавна и естетична.

ПОВЕЧЕ ДЕФИНИЦИЯ

Освен за добавяне на обем в устните, филърите се използват и за оформянето на естетичен контур.

БЕЗ РИСКОВЕ

Рискът от възникване на алергични реакции е сведен почти до нула.

Какво се случва по време на процедурата

При процедурата за моделиране на устни, филърът се разпределя равномерно в устните, така че да се постигне максимално добър и едновременно с това ненатрапчив ефект.

Как да планирате своите естетични процедури?

При консултацията със специалист на DR—DENKOVA DERMATOLOGY взимаме под внимание анатомичните особености на всяко отделно лице, за да създадем максимано естествени и красиви устни. Филърът се поставя с помощта на тънка игла. Благодарение на лидокаина в повечето продукти процедурата е сравнително безболезнена.

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат, като минималното количество е 0.55мл. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Следете промоционалните дни на нашите клиники в София и Варна, в които се поставят хиалуронови филъри с отстъпка от редовната им цена.

В първите часове до 2-3 дни след процедурата е нормално да се получи оток поради травмата от инжектирането. След спадането му устните ви ще изглеждат съвсем естествено, но по-плътни и сочни.

Крайният ефект се вижда след отшумяването на отока. Средната трайност на филърите е между 6 и 8 месеца, а резорбирането им зависи от особеностите на отделния организъм.

Процедурата може да се повтори след резобрирането на филъра.

  • При свръхчувствителност към хиалуронова киселина;
  • При нараняване на кожата в зоната на инжектиране.

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Изберете по-чувствената си версия

Плътните и сочни устни са израз на вашия темперамент. Подчертай го.
Запазете час за консултация и моделиране на устни.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: