възраст икона

18-60+

Подходяща
възраст

времетраене икона

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1 - 3

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратна

Тип
терапия

Morpheus8 – иновацията в терапиите за лице и тяло

Мощна, ефективна и безопасна, фракционната радиочестота разкрива огромни възможности пред неинвазивното ремоделиране на лицето и тялото. Morpheus8 работи в субдермата и в мастния слой, като стяга, оформя и изглажда кожата на хирургично ниво.

Morpheus8

Защо да изберете Morpheus8

Системата се справя успешно при средна до сериозна загуба на еластичност на кожата и съпътстващите я отпускане и дълбоки бръчки. Прилага се и като ефективно решение за проблеми на повърхността, като белези от акне и фини линии.

Zashto Morpheus

Предимствата на процедурата

Едно от големите предимства на процедурата с Morpheus8 е, че лесно може да се комбинира с други терапии, за да се постигнат оптимални резултати.

Predimstva

Каква е цената на процедурата и други практични въпроси

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.

Как да планирате своите естетични процедури?

Специалистът нанася локален анестетик върху обработваната зона, за да гарантира максимален комфорт на пациента и преминава върху кожата с накрайник, снабден с 24, покрити със силикон стоманени микро-игли.

При перфорацията на епидермиса те генерират радиочестотни импулси с точно определена сила и доставят радиочестотна енергия на предварително избрана дълбочина от 2, 3 или 4 милиметра.

Вградените в Morpheus8 системи за сигурност измерват в реално време температурата и автоматично намаляват силата на енергията, ако е твърде голяма за пълна сигурност на пациента.

Процедурата отнема около 20-30 минути.

Радиочестотната фракционирана енергия въздейства върху субдермата и съединителната мастна тъкан през матрица от микроелектродни биполярни импулси. Това предизвиква термична аблация и коагулация на равно разграничени кожни участъци с микроскопични размери.

Здравата кожа, заобикаляща третираната зона, действа като “резервоар” на клетки, растежни фактори и кръвни елементи. Това ускорява зарастването на обработения участък, стимулира производството на колаген и еластин, мощно уплътнява, стяга и ремоделира тъканите.

Срокът за възстановяване е много по-кратък отколкото при рисърфисинга с фракциониран лазер. Въпреки че доставя радиочестотна енергия на дълбочина до 4 мм, Morpheus8 не уврежда повърхността на кожата.

След процедурата вероятно ще имате леко до умерено зачервяване, оток или белене, които отшумяват до няколко дни. Нашите специалисти ще ви препоръчат специализирана грижа за оптимизиране на резултатите.

Въпреки, че кожата на всеки пациент е уникална и резултатите от процедурата са строго индивидуални, повечето пациенти съобщават за първи видими резултати няколко дни след процедурата. Образуването на колаген е процес, който отнема до 6 месеца, следователно резултатите от процедурата продължават да се развиват допълнително в рамките на няколко месеца след последната сесия.

За постигане на оптимални резултати са необходими 3 процедури, извършвани по една всеки месец.

  • При бременни и кърмещи жени;
  • При пациенти, които имат пейсмейкър, метални устройства или метални импланти в областта на третираната зона;
  • При пациенти с активни възпалителни процеси в областта на третираната зона.

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Нов живот за вашата кожа

С помощта на иновативните технологии, Morpheus8 се превръща в един от лидерите при неинвазивното моделиране на лицето и тялото.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: