възраст икона

20+

Подходяща
възраст

времетраене икона

15-30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Брадичката като частот цялостния контур

Да опишем съвършеното лице е лесно: хармонични пропорции, приятна симетрия и изразена граница между челюстта и шията. Когато обаче тази ясна линия започне да изчезва или да става вълнообразна, красивата овална форма се разлива и деформира.

Dr Denkova Volux Video Thumbnail 2

Juvederm Volux - създадени специално за линията на челюстта и брадичката

Над 51% от мъжете и жените биха искали да противодействат на нежеланата промяна в зоната на брадичката, но без да прибягват към хирургична намеса. Решението – специално създаденият за оформяне и предефиниране на долната част филър с хиалуронова киселина, Juvederm Volux.
А неговите суперсили са…

Oformyane Na

Колко процедури са нужни и други практични въпроси

Една процедура с Juvederm Volux е достатъчна за постигане на дълготраен ефект. Патентован баланс между късо и дълговерижна хиалуронова киселина, или още технологията VYCROSS осигурява 3-пъти по-дълготрайни ефекти от останалите хиалуронови филъри.

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат, като минималното количество е 1мл. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Следете промоционалните дни на нашите дерматолози в София и Варна, в които поставят хиалуронови филъри с отстъпка от редовната им цена.

Поставянето на филъра се извършва дълбоко под кожата по линията на челюстта и/или в брадичката. Продуктите от семейството на Juvéderm, съдържат лидокаин за максимален комфорт при поставянето му.

Дискомфортът, отоците и синините са сведени до минимум благодарение на техниката на инжектиране на специалистите на DR—DENKOVA DERMATOLOGY.

Ефектът се вижда веднага след процедурата. Според проучванията, 95% от пациентите са изключително удовлетворени три месеца след поставянето на Juvederm Volux. На 18-ия месец 62% от тях продължават да описват резултатите като отлични.

  • При свръхчувствителност към хиалуронова киселина;
  • При нараняване на кожата в зоната на инжектиране;

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Оформена брадичка, без скалпел

Подобрете контура в долната част на лицето с помощта на филъри.
Без нужда от пластична операция.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: