Health Coach

Вашата цел е да постигнете и задържите оптималната си физическа форма? Изследвайки всички фактори, които влияят на телесното тегло, ще създадем за вас  персонализиран комплекс за грижа, включващ хранителен, двигателен, терапевтичен и суплементарен режим.

БИОМЕТРИЧЕН АНАЛИЗ

Цялостен медицински преглед изследва всички фактори, които влияят на телесното тегло и цялостният капацитет на организма за адаптация, възстановяване или промяна.

ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА

Персонализиран комплекс за грижа, включващ хранителен, двигателен, терапевтичен и суплементарен режим, базирани изцяло на медицинските показания и целите, които си поставяте.

СЕДМИЧНО ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Подкрепящи онлайн срещи за анализ на резултатите, модулиране на програмата за грижа спрямо реакцията от организма, експертни съвети и мотивация.

ДИЕТИ БЕЗ РЕЗУЛТАТ

Експериментите с хранителни режими почтни никога не завършват успешно заради липсата на предварителен анализ на организма, неподходящ двигателен режим, бързата загуба на мотивация.

ЛИПСА НА ТОНУС

Ниските нива на енергия и жизнени сили могат да се дължат на хранителни дефицити или конкретни здравословни състояния, които могат да бъдат идентифицирани само от медицински специалист.

СПЕЦИФИЧНИ НУЖДИ

Цялостната грижа при наличие на травми, диабет, затлъстяване или сърдечни заболявания е ключова за лечението на организма и поддържането на оптимална кондиция.

Повече от хранителен режим.

Холистичната програма за тяло подпомага пациентите ни да правят здравословни избори в начина си на живот. Независимо дали целта е намаляване на теглото, увеличаване на жизнените сили или по-добър сън, целта е постигане на оптимална кондиция на тялото и ума.

СЪПРОВОЖДАНЕ И МОТИВАЦИЯ

Работим персонално с всеки до постигане на резултати, защото всеки човек има нужда от подкрепа. През цялото време на програмата нашият лекар-консултант съпровожда пациента със седмични онлайн срещи и адаптира режима му в зависимост от отговора на организма, както и промени в дневния му график.

Всичко необходимо.
В една програма.

Вярваме, че поддържането на добра физическа кондиция е ключов фактор за общото здравословно състояние на организма. Но това не означава просто временна диета, час по пилатес или вливане на витамини. Нужна е цялостна стратегия и комплексен подход.

Цялостна оценка за състоянието на организма с анамнеза и обективен статус, измервания и назначаване на допълнителни изследвания за рискове, патологии и дефицити

Съдържанието му се определя от фокуса на програмата, съответно дали той е за подобрен енергиен баланс в тялото, отслабване, повишаване на теглото и мускулната маса, здравна грижа и възстановяване. Режимът е съобразен с препочитанията на пациента, хранителни алергии, начин на живот. Адаптира се периодично спрямо прогреса в програмата и резултатите от нея.

Създаване на персонален двигателен режим, съобразен с нуждите и предпочитанията на пациента. Комплексът от тренировки се моделира и адаптира спрямо прогреса в програмата. Целта е да се създадат трайни навици за физическа активност.

Персонален план от изпитани процедури за стягане на тялото и изглаждане на кожата с надеждни апарати за моделиране и грижа. За всички участници в програмата важат и специални условия при планиране на процедурите в DR-DENKOVA DERMATOLOGY.

Необходимите за организма витамини, минерали и аминокиселини могат да бъдат доставени с програма за интравенозно вливане на персонален коктейл. Съдържанието на бустерите се усвоява напълно без организма да изразходва енергиен ресурс.

През цялото време на програмата лекарят придружава и съветва пациента, а също и адаптира режимите му за хранене и физическа активност в зависимост от целите на програмата и отговорът на организма.

Холистична грижа за твоето тяло.

Вярваме, че поддържането на добра физическа кондиция е ключов фактор за общото здравословно състояние на организма. Но това не означава просто временна диета, час по пилатес или нов флакон с витамини. Нужна е цялостна стратегия и комплексен подход.

ПРОФИЛАКТИКА

Програмата позволява ранно диагностициране и контролиране на заболявания, с които може да са свързани видими промени в тялото.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Поставянето на реалистична и постижима цел е едно от предимтсвата на персоналната програма,отговаряща на нуждите и състоянието на пациента.

КОНТРОЛ

Всяка седмица ще проследяваме вашия прогрес, ще адаптираме темпото и ще ви помагаме да не се отклонявате от целите си.

УСТОЙЧИВОСТ

Задачата ни е да ви помогнем постепенно да постигнете целите си като ви съпровождаме в  създаването на добри навици

Откъде да започнем?

Как да планирам бюджета си, какъв ефект мога да постигна с холистично моделиране на лице и колко време да разчитам на него? По време на първичната консултация д-р Денкова лично ще отговори на всички въпроси.

Консултация за Full Face процедура

За постигане на оптимален ефект е препоръчително да работим заедно поне три месеца. Задачата ни в това време ще бъде постепенното постигане на целите ви. В края на програмата се назначава поддържащ режим за грижа.

Цената на холистичната програма за тяло е 400лв. на месец. Те включват цялостен медицински преглед, назначаване и разчитане на изследвания, създаване / модулиране на хранителен и двигателен режим, както и планиране на допълнителни терапии за грижа. В месечният план са включени и ежеседмични онлайн срещи за проследяване на резултати, съвети и мотивация.

Необходимо е да запазите час за цялостен медицински преглед и консултация при нашия лекар-консултант по хранене и здравословен начин на живот д-р Димова. За целта можете да използвате формата за контакт на страницата ни или да се обадите на тел. 070011800. При записването на часа ви за посещение ще получите и въпросник, който да попълните преди самия преглед.

Да, имате възможност да планирате само медицински преглед с разчитане на изследвания, без създаване на персонална програма за хранене, движение и грижа. По време на прегледа бихте могли да зададете въпросите си към д-р Димова относно протичането на програмата и резултатите, които можете да постигнете. Цената на прегледа е 150лв. Те ще бъдат приспаднати от месечната ви такса в случай, че решите да стартирате своята програма.

При планиране на вашата холистична програма за тяло можете да се възползвате от специални условия за всички терапии от менюто на DR-DENKOVA DERMATOLOGY. Тази възможност е част от политиката ни за насърчаване на системната грижа за лице и тяло.

Реалистични цели. Трайни резултати.

Програмата за холистична грижа за тялото е път към по-добро здраве, жизненост и самоувереност.

ПОДХОДЯЩ РЕЖИМ

Програмата ще ти помогне да откриеш подходящата за теб диета, двигателна рутина и допълваща грижа за тяло.

КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ

Програмата ще ти помогне да замениш вредните навици и да подобриш качеството си на живот.

ДОБРА ФОРМА

Програмата ще ти помогне да влезеш в желаната физическа форма.

ОПТИМАЛНО ЗДРАВЕ

Програмта ще ти помогне да постигнеш оптимално здраве чрез усвояване на конкретни принципи на хранене и активност.

Кой е подходящият
SuperFacial за теб?

Научи от какъв тип грижа се нуждае кожата ти
с годишен скинчек и диагностика в клиниките ни.

Запази час

За кого е подходяща програмата?

Програмата за холистична грижа за тялото ни предоставя различни инструменти за постигане на оптимална физическа форма. Те ни помагат да действаме отговорно към своето здраве и кондиция.

НОВО НАЧАЛО

Услугата е подходяща за хора, които искат да се грижат по-добре за себе си, но не знаят откъде да започнат.

ДИЕТИ БЕЗ РЕЗУЛТАТ

Холистичният подход към тялото разчита на цялостната визия за състоянието на организма  при планирането на хранителен режим и съпровождането от медицински специалист.

ЛИПСА НА ТОНУС

Ниските нива на енергия и жизнени сили могат да бъдат повишени с подходящ режим

СПЕЦИФИЧНИ НУЖДИ

Програмата осигурява подкрепяща грижа при наличие на травми, диабет, затлъстяване или сърдечни заболявания. Подготвя тялото за оперативни интервенции и подпомага резултатите от тях.

Данни за контакт:Интравенозни инфузии

Запознай се с DR—IP®

Интравенозните бустери, известни още като витамин дрипове или инфузионни терапии са активни коктейли за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от витамини, микроелементи, антиоксиданти, имуностимулатори, аминокиселини и др.

Какви са предимствата на интравенозните терапии?

Няколко причини да предпочетеш витаминозни инфузии вместо да експериментираш с нови и нови добавки.

Интравенозни инфузии-въпроси

ИЗБЯГВАНЕТО НА ОРАЛЕН ПРИЕМ НА ДОБАВКИ

При интравенозните бустъри необходимите витамини и микроелементи се доставят директно.

ДОСТИГАНЕ ДО ВСИЧКИ КЛЕТКИ И ТЪКAНИ

Което е невъзможно при приема на доста от хранителните добавки заради липсата на определени транспортни протеини.

100% УСВОЯВАНЕ НА ПОЛЕЗНИТЕ ВЕЩЕСТВА

Съдържанието на коктейлите се усвоява напълно без организма да изразходва енергиен ресурс.

БЪРЗО НАСИЩАНЕ НА ОРГАНИЗМА

Директното вливане на лесноусвояеми вещества спомага за бързото насищане на организма.

Какви резултати можеш да
очакваш от DR—IP?

Разгледай менюто ни от интравенозни бустери и еднократни шотове и избери фокус на терапията:

ЗАСИЛВАНЕ НА ИМУНИТЕТА

Подсили защитните сили на организма си. Научи повече >

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД БОЛЕДУВАНЕ

Повече енергия и по-кратък период на възстановяване. Научи повече >

ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ

Дай на тялото си водата, от която се нуждае. Научи повече >

ТЕРАПИЯ СРЕЩУ МАХМУРЛУК

Ефикасно решение, което бързо да те вдигне на крака. Научи повече >

ДЕТОКСИКАЦИЯ

Изхвърли излишните токсини с мощен антиоксидантен коктейл. Научи повече >

ПОВЕЧЕ СИЛА

Повиши функционалната сила и издръжливност на тялото си. Научи повече >

ЕНЕРГИЯ ЗА ТЯЛОТО И УМА

Подобри пърформанса си и противодействай на умората. Научи повече >

АНТИ-ЕЙДЖ

Опитай формулата ни за еластична и бляскава кожа. Научи повече >

Създадени, за да постигаш целите си

100% усвояване на жизненоважни вещества за тялото

Планирай терапия

Засилване на Имунитета

Подсили защитните сили на организма си

имунитет

DR—IP® Immunity  e мощен коктейл за засилване на имунния отговор. Формулата съдържа витамини, микроелементи и антиоксиданти, които имат противовъзпалително действие и подпомагат имунната система. С високата си концентрация на Витамин C, витамини от групата B, селен и цинк формулата подпомага защитните сили на организма, клетъчния растеж и централната нервна система. Микроелементите увеличават репликацията на ДНК и РНК.

ПОДХОДЯЩ ПРИ:

 • Вирусни епидемии
 • Начален стадий на боледуване
 • Пътувания на екзотични дестинации

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Единични вливания преди пътуване или веднъж седмично по време на грипен сезон.

Запази час

Терапия след Covid-19

Бързо възстановяване след тежката вирусна инфекция

Ново попълнение в семейството на нашите интравенозни терапии. DR-IP® Post Covid-19 бързо възстановява организма след вирусни инфекции, с помощта на оптимални дози от всички необходими витамини и микроелементи. Обогатен с Магнезий и глутатион, които да съкратят периода на възстановяване и повишат енергията ви.

Запази час

Дълбока Хидратация

Дай на тялото си водата, от която се нуждае

хидратация

DR—IP® Hydrate e хидратиращ разтвор, който се равнява на 4-5 литра изпита вода. Съдържа електролити, които регулират клетъчната хидратация и Микроелементи, които подпомагат работата на всички ензимни системи в организма.

ПОДХОДЯЩ ПРИ:

 • Дехидратация
 • Хронична умора и често главоболие
 • Преди физическо натоварване

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Възможни са и единични вливания при нужда и системни вливания по един път седмично при хронична умора и дехидратация.

Запази час

Повече Сила

Повиши функционалната сила и издръжливност на организма си

сила

Коктейлът от витамини и аминокиселини бързо възстановява мускулите и мигновено енергизира тялото. DR—IP® Power подобрява метаболизма на мускулната клетка като предотвратява мускулния разпад и подобрява работата на периферната нервна система.

ПОДХОДЯЩ ПРИ:

 • Преди или след физическо натоварване
 • Качване на мускулна маса

ПРИЛОЖЕНИЕ:

В период на усилени тренировки препоръчително е един път седмично, при нормален тренировъчен режим с леко до умерено натоварване – един път месечно. При нужда са възможни и единични инфузии .

Запази час

Детоксикация

Извърли излишните токсини с мощен антиоксидантен коктейл

детокс

Детоксикиращата формула DR—IP® Detox бързо освобождава организма от токсините и го възстановява. Наблюдава се повишаване на енергията, подобряване на мускулната и сърдечната работа.

ПОДХОДЯЩ ПРИ:

 • Хранителен детокс
 • Режим за отслабване
 • Понижен тонус

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Два пъти годишно в програма от няколко процедури.

Запази час

Енергия за Тялото и Ума

Подобри пърформанса си и противодействай на умората.

енергия

Енергийният бустър DR—IP® Energy моментално съживява тялото като подобрява всички клетъчни функции, засилва метаболизма и менталната сила. Формулата за жизненост действа и като превенция срещу заболявания.

ПОДХОДЯЩ ПРИ:

 • Хронична умора
 • Първи симптоми на грип и настинка
 • Умствени и физически натоварвания
 • Пролетна умора

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Единични вливания при нужда или в програма от няколко терапии в началото на зимния и пролетния сезон

Запази час

Бляскава Кожа

Опитай формулата ни за еластична и бляскава кожа

красота

Грижата за кожата отвътре навън никога не е била по-ефикасна. Витаминозния коктейл DR—IP® Beauty подпомага синтеза на колаген и засилва регенерацията, а мощните антиоксиданти регулират продукцията на меланин за по-равномерен и бляскав тен.

ПОДХОДЯЩ ПРИ:

 • Повяхнала кожа
 • Колаген-стимулиращи терапии
 • Преди важни събития
 • Преди продължително излагане на слънце

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Два пъти годишно в програма от няколко последователни процедури.

Запази час

Терапия срещу махмурлук

Ефикасно решение, което бързо може да ви вдигне на крака

Натоварването на черния дроб и интоксикацията увреждат цялостно организма и водят до преждевременно стареене. DR-IP® After Party неутрализира метаболитния стрес и мигновено облекчава симптомите на главоболие, гадене и тремор след злоупотреба с алкохол.

Запази час

Терапевтични Шотове

Светкавична компенсация на дефицити в организма

DR-IP® Shots са нашата светкавична интравенозна терапия, когато констатираме липсите на определени витамини и антиоксиданти в организма. Прилагаме ги и като превенция срещу появата на дефицити и профилактика на заболявания. Единичните шотове могат да бъдат и поддържаща грижа след курс от терапии с конкретно действие.

СЪДЪРЖАТ:

 • Глутатион
 • Витамин B12
 • Витамин D

ПОДХОДЯЩИ ПРИ:

 • Пациенти с  тежки сърдечно – съдови заболявания
 • Пациенти с бъбречна недостатъчност
 • Пациенти с чернодробна недостатъчност
 • Пациенти с фавизъм

Запази час

От какво се нуждае тялото ти?

Заяви своята персонална формула за здраве, сила и красота.

Научи повече

Твоят първи интравенозен бустър

Научи всичко за начините, по които протича процедурата

Интравенозни инфузии-въпроси

Пациентът идва в клиниката 10 минути преди самата процедура. Настанява се удобно в стаята. Поставя му се венозен път. Приготвя се на момента комбинацията от вещества за търсения от него ефект. Коктейлът се приготвя непосредствено преди прилагането му поради факта, че някои от компонентите са много чувствителни и нетрайни, а ние целим максимален ефект. След това се извършва самата процедура по вливане, която е с продължителност около час. 10 минути след края на процедурата пациентът може да си отиде вкъщи.

По време на интравенозната терапия организмът получава големи количества жизненоважни вещества във вид готов за употреба. Т.е. тялото ни не трябва да използва ресурс и да се “труди”, за да си ги набави от храната. Първо с тях се насища кръвната плазма, а след това посредством кръвния ток те достигат до всички тъкани и клетки. Навлизайки в клетката, те се включват в метаболизма и го подобряват. Първият ефект за организма е добрата клетъчна хидратация.

Ефектът започва да настъпва веднага след процедурата. Първо настъпва клетъчна хидратация, в следствие от вливането на водно – солевия разтвор, в който са разтворени компонентите на бустера. След това започва да се разгръща ефектът на другите компоненти. Повечето компоненти имат бърз ефект и водят до енергизация на организма. Други имат по-бавен ефект, който се разгръща във времето и се проявява след месец и след поне 4-5 процедури. Всичко зависи от формулата, която сме избрали. Продължителността също е различна от няколко седмици до шест месеца.

При хора с тежки сърдечно – съдови заболявания. При пациенти с бъбречна недостатъчност. При пациенти с чернодробна недостатъчност. При пациенти с фавизъм. Прилагането при пациенти с тежки алергии също може да е рисково.

Умна и функционална грижа

Интравенозни терапии за първи път в клиниката на д-р Денкова

Запази час

Твоите данни за контакт:Онлайн Консултация

Задай въпроси за начина по-който се грижиш за лицето си, кои са подходящите продукти и терапии за теб или дерматологичен проблем, който искаш да решиш.

Бърза и достъпна услуга

Да планираш твоята дерматологична консултация онлайн е лесно и удобно

Всичко, което искаш да знаеш за кожата си.

Виртуалните дерматологични консултации са ефикасно и удобно решение.

Запази час

Как да се грижиш за лицето си?

Планирай своята онлайн консултация за персонален режим за грижа

Какво искаш да промениш?

Консултирай се лично с д-р Денкова за възможностите на неоперативното моделиране

Как се чувства кожата ти?

Запиши час за твоята онлайн консултация за дерматологични проблеми

Онлайн консултация за дерматологични проблеми

Планираш твоята първа инжекционна процедура?

Задай въпросите си на нашите топ инжектори

Коя е подходящата лазерна процедура за теб?

Ориентирай се в десетките имена на апарати, технологии и обещавани резултати.

Твоята онлайн консултация

със специалистите от екипа на д-р Денкова.

Запази час

Ето ни и нас.

Лекарите в DR-DENKOVA DERMATOLOGY са водещи специалисти в областта на клиничната и естетична дерматология.

Имаш въпроси?

На линия сме да ти дадем повече информация за дерматологичните онлайн консултации със нас.

Онлайн консултация с д-р Денкова

От DR-DENKOVA DERMATOLOGY искаме да ти предоставим удобна и достъпна експертна услуга, която да ти позволи да се грижиш по-добре за своята кожа. Нашите квалифицирани дерматолози ще ти предоставят своите препоръки за диагностика и третиране на  кожен или естетичен проблем от комфорта на дома ти, без да се налага да чакаш няколко седмици за час или да се налага да посещаваш кабинетите ни.

Ако търсиш подходящо за теб решение за общо подобрение на състоянието на кожата, премахване на несъвършенства, изглаждане на бръчки, естетични корекции или лифтинг на лицето.

Ако имаш кожен проблем и искаш да получиш незабавна диагноза и план за лечение от опитен дерматолог.

Ако искаш да чуеш второ мнение относно дерматологичен проблем или процедура, за която имаш колебания.

Ако си възпрепятстван да отидеш до кабинета на твоя естетичен дерматолог.

Ако имаш нужда от съвет как да подобриш домашната грижа за кожата ти и кои са подходящите за нея продукти.

В голяма част от случаите бихме могли да диагностицираме дерматологични или естетични проблеми и от снимки, стига те да са с необходимото качество. В определени случаи твоят дерматолог може да поиска допълнителни снимки и да назначи допълнителен преглед или изследвания, преди да назначи терапевтичен план за лечение.

Да, нашата цел е да отговорим на колкото се може повече въпроси. Ако имаш допълнителен въпрос относно някоя от процедурите или продуктите, които сме  предписали, можеш по всяко време да се свържеш с нас. Всички наши усилия са насочени към грижата за пациента.

Пестиш време, получаваш възможности.

С всяка онлайн консултация получаваш и 10% отстъпка от първата ти процедура в DR-DENKOVA DERMATOLOGY.

Запази час

Планирай своята консултация:

Loading...


Избор на лазерни процедури: Коя е подходящата за теб?

Коя е подходящата лазерна процедура за теб?

Започни от тук.

От препоръки на приятели и рекламите в интернет можеш да научиш почти всичко за лазерните процедури, освен едно – коя е походящата за теб. Откъде да започнеш?

1.
ПРОВЕРИ СЪСТОЯНИЕТО НА КОЖАТА СИ

за да знаеш дали и кои лазерни процедури са подходящи за нея. Не всяка технология би могла да реши твоя проблем.

2.
ОПРЕДЕЛИ ПРАВИЛНО ФОТОТИПА Й

и склонността на кожата ти към пигментации, за да си сигурна, че е безопасно да бъде третирана с лазер.

2.
ИЗБЕРИ ПОДХОДЯЩИЯ ЛАЗЕР

за твоята кожа и вид окосмяване и научи какви резултати би могла да постигнеш при ресърфисинг процедури или трайна епилация.

4.
ВЕРИФИЦИРАЙ С ДЕРМАТОЛОГ

видовете бенки, приемът на лекарства или други показания, които могат да повлияят на ефективността на твоята лазерна процедура или да я противопокажат.

Сега всичко това само в една консултация.

В DR—DENKOVA DERMATOLOGY разработихме първата консултативна диагностика за апаратни процедури, препоръчителна за всеки, който обмисля терапия с лазер или друга енергийна технология.

Всичко за твоята лазерна процедура

с първата консултативна диагностика за апаратни процедури, със запазената марка на д-р Денкова. Създадохме я за всеки, който обмисля своята първа терапия с лазер или друга енергийна технология. Особено ако:

Задължително ли е да правиш всичко това?

Не. Ако вече имаш опит в лазерните процедури и твоят оператор постига добри резултати без последващи усложнения, нямаш нужда от подобна консултация. Но диагностиката за лазерни процедури е задължителна, когато:

Коя е подходящата лазерна процедура за теб?

Планираш първа епилация

Не знаеш как кожата ти ще понесе третирането и кой е подходящият лазер за теб? След диагностиката ни ще знаеш какъв е ефективният протокол за трайна епилация, какъв резултат би могла да постигнеш и за какво трябва да внимаваш.

Лазерна процеудра за лице от DR—DENKOVA DERMATOLOGY

Търсиш естетична грижа #БезИнжекции

Търсиш твоето решение за общо подобрение на кожата, изглаждане на бръчки или лифтинг на лицето? Нашият екип ще те преведе през морето от технологии и апарати, за да избереш подходящата програма за теб.

Избор на лазерни процедури: Коя е подходящата за теб?

Искаш второ мнение

Вече си спряла избора си на апарат и терапия, но би искала да го валидираш с първата в България консултативна диагностика за естетични процедури? Ние сме на твое разположение да вземеш информирано решение.

Избор на лазерни процедури: Коя е подходящата за теб?

Очакваш по-добри резултати

Други процедури за подмладяване или лазерна епилация не са дали резултат при теб? Нашите опитни дерматолози ще определят причините и ще актуализират програмата ти за грижа.

Ние винаги започваме с диагностиката.

Затова и в DR—DENKOVA DERMATOLOGY разполагаме с надеждни технологии, за да разберем всичко за състоянието на кожата ти.

Skintoner - апарат за определяне тона на кожата

SKINTONE SENSOR

Дигитален сензор за определяне на фототипа на кожата ти по скалата на Фицпатрик

Апарат, който дава информация за това коя е подходящата лазерна процедура за теб

3D Skin Scanner

3D диагностика на лицето с възможност да се визуализира склонността към хиперпигментации

Защото търсиш ефективна и безопасна терапия.

Целта на диагностиката за лазерни процедури е  да вземеш информирано решение за избора на терапия и резултатите, които можеш да очакваш от нея. Но също и да минимизира риска от евентуални усложнения и нежелани реакции. Ето няколко неща, които знаем от опита си в лазерната дерматология.

Всичко за твоята първа лазерна процедура

само в една консултативна диагностика на цената на редовен дерматологичен преглед

Планирай диагностика

А казахме ли ти, че сме джедаи?

В DR—DENKOVA DERMATOLOGY те очаква екип от висококвалифицирани специалисти в лазерната дерматология. Ние ти гарантираме безопасно третиране и грижа на всички етапи от лазерните процедури.

ОТЗИВИ

“Искахме да намерим апарат, който може да третира повече от една зона и да позволява обработка на различен вид кожи – изключително светла или много тъмна кожа. Диодните лазери са отлични, но не са най-безопасните. Duetto MT EVO понижава риска от изгаряне и несъмнено и лекарят, и пациента се чувстват значително по-комфортно с него.”
Зои Маярс за лазерната ни платформа DUETTO

Кога е подходящо да планирам диагностика?

Препоръчваме ти консултацията, когато искаш да знаеш повече за възможностите на лазерната технология. Виж най-важните от тях:

Лазерна епилация

Трайно премахване на нежеланото окосмяване от зоната на лицето и тялото, включително и хормоналното окосмяване в по-деликатни зони.
запиши час ›

Заличаване на бръчки

Най-доброто от апаратните алтернативи на инжекционните процедури за коригиране на бръчки.
запиши час ›

Стимулация на колагена

Енергийни процедури от ново поколоение повлияват отлично отпусната кожа и превантират загубата на колаген.
запиши час ›

Премахване на белези и капиляри

Тесните и дълбоки белези се повлияват от аблативния лазерен ресърфисинг, който контролирано премахва увредените слоеве кожа.
запиши час ›

Моментален блясък

Карбоновият пилинг и другите терапии за лазерно и фотообновяване изтриват повяхналия тен и мигновенно възстановяват естественият блясък на кожата.
запиши час ›

Отстраняване на бенки

Манипулацията с фракциониран CO2 лазер е един от най-ефикасните методи за лазерното премахване на невуси и образувания.
запиши час ›

Първата диагностика за лазерни процедури

със запазената марка на д-р Денкова и на специална цена от 20 лв.

Планирай сега

Твоите данни за контакт:Промоционални дни за хиалуронови филъри и ботулинов токсин

Подсили кожата си

като й доставиш необходимата доза хиалуронова киселина

JUVÉDERM® Volite е революционен скинбуустър с продължително действие – само една процедура с него гарантира резултати до 9 месеца.

Омекоти линиите

и освежи лицето си с поставяне на хиалуронов филър

Нашите инжектори ще изберат най-подходящият за конкретната зона или проблем хиалуронов продукт на JUVÉDERM®.

Подари си малка промяна

като придадеш на устните си плътност и контур

Когато са в хармония с лицето, устните подчертават естественото женствено излъчване.

Оформи брадичката и контура

със новия скулптуриращ продукт Juvederm Volux

SCLUPT IT

Създаден да дефинира най-трудната и капризна част на лицето, JUVÉDERM® Volux скулптира контура и брадичката.

Подчертай скулите си

с естествен хиалуронов хайлайтър

С времето обемът в средната част на лицето се стопява и мигрира надолу, а излъчването става изморено, вяло и тъжно.

Изглади досадните линии

с поставяне на микродози невротоксин

Промоционални дни за хиалуронови филъри и ботулинов токсин

Приложен в различни области  на лицето ботулиновият токсин намалява умерените или дълбоките линии, възпрепятства образуването на нови бръчки и, най-важното, придава младежка свежест.

Избери своя инжектор

и процедура в промоционалния му ден

Виж датите

Твоята освежаваща процедура

на специална цена в промо дните на дерматолозите ни

Запази час

Данни за контакт:Hello, Varna!

Откриваме скоро!

Останете с нас, за да се възползвате първи от специалните условия за нови приятели на клиниката ни.


Моята година. Моят бюти план.

От какво се нуждае кожата ви в момента?

Детоксикираща грижа

Хидратираща грижа

Обновяваща грижа

Лифтинг грижа

По-нежна и здрава кожа

с терапии за детокс и дълбоко почистване

ОЗАРЯВАЩИЯТ ПИЛИНГ

Системата за обновяване с гликолова, млечна и салицилова киселина Milk Peel регулира омазняването, свива разширените пори и възстановява блясъка. Научете повече

Пилинг програма от 4 процедури:
320лв. 280лв.

Планирайте сега

Тонус и свежест

с подхранващи и хидратиращи терапии

ПЛАЗМЕНА ТЕРАПИЯ

Богата на естествени растежни фактори плазма прави кожата по-плътна, еластична и стегната, изравнява тена и намалява фините бръчици. Научете повече

Мезопрограма за лице от 3 процедури
900лв. 630лв.

Планирайте сега

Сияйност и блясък

с процедури за обновяване на кожата

ЛАЗЕРНА ИЛИ IPL ТЕРАПИЯ

Процедурите за лазерно и фотоподмладяване атакуват пигментациите и мигновенно възстановяват естественият блясък на кожата. Научете повече

Еднократна процедура:
350лв. 299лв.

Планирайте сега

Стегната и плътна кожа

с процедури за неоперативен лифтинг

SUPERFACIAL REVIVE

Освен че замества класическото почистване и естествено насища тъканите с кислород, СуперТерапията с богатия на хиалурон и пептиди гел Neo Revive оплътнява и стяга повяхналата кожа. Научете повече

Програма от 4 процедури:
600лв. 480лв.

Планирайте сега

Моята година.
Моят бюти план.

Върнете кожата си в най-добрата й форма с ефективни терапии на специална цена.

Планирайте сега

Вашите данни за контакт: