Персонални интравенозни терапии

Какви оплаквания имаш?

Дори само една терапия с персонализираната за теб DR-IP® формула подобрява здравето, енергията и настроението ти за дълго време.

Време за презареждане

Компенсирай дефицитите в организма си с подходящата доза необходими вещества

Запиши консултация

Всичко необходимо.
В една терапия.

При интравенозните бустери необходимите есенциални вещества се доставят директно и  в адекватни на нуждите на организма количества. За разлика от приема на хранителни добавки, тук те се усвояват напълно. Виж някои от ключовите съставки на нашите персонални коктейли.

Регулира стреса, предпазва имунитета, здравето на костите и кожата, подпомага възстановяването на мускулите.

Подобрява енергията, паметта, концентрацията, метаболизма, подпомага кръвотворенето и се грижи за здравето на сърцето.

Неутрализира оксидативният стрес, грижи се за имунитета, здравето на очите, мозъка, блясъка на кожата.

Подкрепя имунната система, метаболизма и работата на мозъка, стимулира обновяването на кожата.

Мощен антиоксидант, който обезврежда токсините и защитава имунитета.

Подпомага работата на нервната система и сърцето, усвояването на калций, редуцира мускулната болка.

Електролити и микроелементи, които регулират клетъчната хидратация и работата на ензимните системи

Какви са предимствата на интравенозните терапии?

Интравенозните бустери, известни още като витамин дрипове или инфузионни терапии са активни коктейли за венозно приложение, които съдържат различни комбинации от витамини, микроелементи, антиоксиданти, имуностимулатори, аминокиселини и др.

ИЗБЯГВАНЕТО НА ОРАЛЕН ПРИЕМ НА ДОБАВКИ

При интравенозните бустъри необходимите витамини и микроелементи се доставят директно.

БЪРЗО НАСИЩАНЕ НА ОРГАНИЗМА

Директното вливане на определени вещества не налага продължително им натрупване в организма.

100% УСВОЯВАНЕ НА ПОЛЕЗНИТЕ ВЕЩЕСТВА

Съдържанието на коктейлите се усвоява напълно без организма да изразходва енергиен ресурс.

ДОСТИГАНЕ ДО ВСИЧКИ КЛЕТКИ И ТЪКAНИ

Което е невъзможно при приема на доста от хранителните добавки, заради липсата на определени транспортни протеини.

Естествен резерв на жизненост и сила

Помогни на тялото и ума си да достигнат максималният си потенциал.

Запиши консултация

Как да планираш своя персонализиран DR-IP®?

Освен персонална формула за твоите DR-IP® терапии, в DR-DENKOVA DERMATOLOGY ние ще изготвим дозиране и план, по който да ги прилагаме.

КОНСУЛТАЦИЯ

Разговор със специалист по парентерално хранене за начина ти на живот и целите, които би искал да постигнеш.

ИЗСЛЕДВАНИЯ

При определени симптоми се взима кръвна проба за допълнителни изследвания за дефицити или хормонален дисбаланс

ЛИЧНА ФОРМУЛА

На базата на получените данни специалистите ни ще съставят персонална формула за интравенозна терапия за теб, а също и план за приложение.

Искаш да знаеш повече?

По време на консултацията за твоята персонална DR-IP® формула нашите специалисти по парентерално хранене ще бъдат изцяло на твое разположение. Ето някои от най-често задаваните въпроси:

Съобразяваме се с ефекта, който искаме да постигне бустера. Определящи фактори са начинът на живот на пациента, диетата му, биометричните данни и здравословното състояние.

Коктейлът, който се инжектира, не съдържа лекарствени средства, които да изискват изрично предписване. Но е необходимо извършването на процедурата от квалифициран лекар, който правилно да прецени състоянието на пациента, да съобрази терапията със съпътстващите му заболявания и да определи подходящите дозировки на активните вещества.

Цената на терапия с персонализирана за вашите нужди DR-IP® формула е 250лв. Не се колебайте да попитате за специалните ни условия при планирането на консултация и цялостна програма.

Работим с медицински продукти с доказано качество и сигурност от реномирани фармацевтични компании. Част от съставките се доставят специално за нас, тъй като липсват на българския пазар. Всички формули са патентовани.

Нашите интравенозни терапии възникнаха като подпомагаща грижа при следоперативните интервенции, които извършваме. При пациентите, предприели подобни интервенции, някои дефицити вече бяха налице. При определени пациенти задължително изследваме дефицити, защото има показания за това. В повечето случаи обаче тези изследвания не са необходими. Формулите, които сме разработили, са направени така, че да са профилактика на тези дефицити, като активните вещества в нашите бустери са съобразени с човешките нужди и са с препоръчителна честота.

Да, патентованите ни формули за интравенозни инфузии и енергизиращи шотове са на разположение на всички наши пациенти. Можете да научите повече за тях на страницата ни.

От какво се нуждае тялото ти?

Заяви своята персонална DR-IP® формула и програма за превенция и грижа

Планирай консултация


Химични пилинги

възраст

15-60+

Подходяща
възраст

времетраене

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

4-6 годишно

Необходим
брой процедури

тип терапия

Апаратна медицинска

Тип
терапия

Почистване. Пилинг. Подхранване.

Ето какво отговаряме винаги, когато ни попитате каква е базовата грижа за жизнена и гладка кожа. Прилагани няколко пъти годишно в подходяща програма, целта на пилинг терапиите е да премахнат увредения слой на епидермиса и да ускорят обновяването на клетките.

Умни решения за обновяване

Изборът на пилинг зависи от от типа кожа на пациента и от състоянието й. Затова те съветваме да потърсиш мнение от своя дерматолог преди да планираш своята процедура. В зависимост от състава, концентрацията си и дълбочината на действие, с пилинга можеш да повлияеш ефективно:

Умни решения за обновяване

Нашето пилинг меню

Нови технологии позволяват на активните съставки да се абсорбират дълбоко в кожата и да я обновят с по-ниски, по-малко абразивни концентрации. Разгледай нашето пилинг меню:

пилинг процедури

Формулата с Йеснеров разтвор цялостно подобрява състоянието на кожата, тена, мастната секреция и видимите пори. Съдържа: Салицилова киселина, Млечна киселина, Резорцин

Озаряващ и щадящ кожата пилинг, подходящ за дълбока ревитализация. Подходящ за всички типове кожа. Моментално подобрява свежестта, гладкостта и състоянието на фините линии по лицето. Съдържа: Трихлороцетна киселина, Коджикова киселина, Манделова киселина, Коензим 10

Система за възстановяване на клетките, увредени от свободните радикали. Подходяща е за фотоувредена кожа с повърхностни несъвършенства. Съдържа: Ферулова киселина, Въстановяващи ензими, Цинк и антиоксиданти, Фактори на растежа, Ретинол

Напълно безопасна пилинг терапия, подходяща за мазна, комедогенна и акнеична кожа и всички видове активно акне. Намалява популацията на акне, действа противовъзпалително и противосърбящо. Съдържа: Комплекс от салицилова и азелаинова киселина

Пилинг комплекс, подходящ при папуло-пустулозно акне на чувствителна кожа, фотостареене, реактивна кожа с крехки капиляри, средноинтензивна пигментация на чувствителна кожа. Съдържа: Азелаинова, Бадемова и Ферулинова киселина

Нанотехнологичен пилинг с липозомни активни съставки. Изключително ефективен при всички видове хиперпигментация дори и при васкуларна мелазма.Изсветлява тъмните петна и изравнява тена и повъхността на кожата. Съдържа: Транексамова и Азелаинова киселина, Растежни фактори, Витамин C, Алфа-арбутин, Ретиноиди

Осигурява контролирано излющване на горния кожен слой. Значително подобрява състоянието на финни бръчки, груба кожа, тъмни петна, белези, разширени пори. Съдържа: Трихлороцетна и Гликолова киселина, Фенол

Цялостен подход към лицето

Довери се на нашия холистичен подход за грижа, когато избираш твоята пилинг терапия. След годишният ти скинчек дерматологът от DR—DENKOVA DERMATOLOGY ще избере състава, подходящ за твоята кожа и програма за приложение.

пилинг терапия

ПЛАНИРАЙ

единична или серия от пилинг процедури като бърза бюти терапия или базова обновяваща грижа за кожата.

домашна грижа пилинг

ПРОДЪЛЖИ

грижата у дома с тристепенната ни програма с Vitamin C, липозомни продукти или себорегулираща домашна грижа.

пилинг комбо

КОМБИНИРАЙ

с други подхранващи или колаген-стимулиращи терапии като мезотерапия, микронидлинг, лазерен или фотофейшъл.

Каква е цената на химичния пилинг?

Цената на химичните пилинги зависи от продукта, който използваме и дълбочината му на действие. Всички цени са достъпки в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните условия и отстъпки при планиране на програма от няколко процедури. Ето и отговорите на други често задавани въпроси:

въпроси за пилинг процедурите

По време на консултацията дерматологът от DR—DENKOVA DERMATOLOGY ще избере химичните агенти, подходящи за вашата кожа и ще дискурира с вас очакваните резултати от пилинга. Самата процедура не изисква специална подготовка.

Върху повърхността на кожата се нанасят една или повече органични киселини с различна сила. Целта е предизвикване на контролирано унищожаване на повърхностните епидермални слоеве и евентуално въздействие върху по-дълбоките дермални структури.

Ако има излющване, след манипулацията не трябва механично да премахвате белещата се кожа, а да я оставите да падне сама. Нужно е да хидратирате добре третираната зона, да използвате ежедневно слънцезащита и да я подновявате на всеки 2-3 часа поне месец след процедурата. След химически пилинг не бива да се прилагат терапии, които биха могли да възпалят кожата.

Премахването на увредените епидермални слоеве разкрива нова, по-нежна и млада кожа с намалени фини линии и бръчки. Същевременно в дълбочина се стимулира изграждането на нов колаген. Равномерното му натрупване и хоризонтално разполагане в горната папиларна дерма изглажда релефа на епидермиса.

В зависимост от реактивността и чувствителността на кожата периодът между отделните процедури може да е между 10 дни и три седмици. Очакваният резултат обикновено се постига след 3-4 манипулации, като точният им брой е строго индивидуален и се моделира в хода на терапията.

  • При употреба на Ретин А, системни ретиноиди, антибиотици от групата на тетрациклините и орални контрацептиви;
  • След дермабразио;
  • При наличие на херпес вирусна инфекция, както и каквото и да е активно инфекциозно състояние;
  • По време на бременност.

Избери подходящият
пилинг за теб

Научи от какъв тип грижа се нуждае кожата ти
с годишен скинчек и диагностика в клиниките ни.

Запази час