възраст икона

30+

Подходяща
възраст

времетраене икона

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

4-6

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Пълна ревитализация на кожата

Любима на пациентите, процедурата мезотерапия (от гр. „мезо“ – среден и “терапеа”- лечение) решава много естетични проблеми: бори се с падането на косата, отстранява белези и ръбци, забавя видимо процесите на стареене на кожата и ѝ придава блясък, хидратация и стегнат, свеж вид.

Мезотерапия DR-DENKOVA DERMATOLOGY

Предимствата на мезотерапията

Неслучайно мезотерапията е неизменима част от арсенала на всеки естетичен дерматолог. С множеството си приложения и благоприятни за кожата ефекти, една персонална мезотерапия може да се справи с редица проблеми.

Мезотерапия DR-DENKOVA DERMATOLOGY

Каква е цената на мезотерапията и други практични въпроси

Цената на мезотерапията зависи от съдържанието на коктейла, който се инжектира. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. По време на предварителната консултация за процедурата нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури.

Как да планирате своите естетични процедури?

Терапията не изисква специална подготовка. Продължителността й е 10-20 минути, а инжектирането на различните активни вещества обикновено е слабо болезнено. За максимален комфорт специалистите от DR—DENKOVA DERMATOLOGY прилагат обезболяващи кремове или в инжекционните коктейли добавят обезболяващи средства.

По време на възстановителния период могат да се получат отоци и леки синини. Други нежелани ефекти са зачервяване и слаба оточност в третираната зона, сърбеж, парене, усещане за натъртване. Дискомфортът изчезва в рамките на няколко часа до 4-5 дни.

Резултатите от мезотерапията обикновено се появяват около месец след извършването на процедурите.

Продължителността на курса е съобразена с индивидуалните особености на всеки пациент, с вида на третирания проблем и с неговата тежест. Броят на терапиите може да варира от 3 до 15-20 през интервал от 1 до 3-6 седмици. Честотата зависи и от вида на въвежданите продукти.

Подарете на кожата си специална грижа

Разберете кой е най-подходящият коктейл от съставки за вашата кожа, и ѝ придайте свежестта, здравето и блясъка, от които се нуждае.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: