възраст икона

14+

Подходяща
възраст

времетраене икона

60

Времетраене

необходим брой процедури

1/месец

Необходим
брой процедури

терапия

Мануална

Тип
терапия

Видове почистване на лицето

Почистването на лицето не само е първата и основна стъпка в ежедневната грижа за кожата. То е също така ефективен метод и необходима процедура в борбата с някои често срещани проблеми като акне и разширени пори.

Vidove pochistvane na

Специализирана козметика за всеки тип кожа

Естетичният специалист ще прецени кой е най-подходящият тип почистване и съответно козметика, като се съобрази с изискванията на вашата кожа. В нашите клиники прилагаме висококачествена медицинска козметика със специализирано действие.

Kozmetika za vseki tip

Каква е цената на почистването и други практични въпроси

Цените на различните видове почистване на лицето може да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за наличните отстъпки при плануване на няколко процедури.

Как да планирате своите естетични процедури?

Почистванията „атакуват“ различни аспекти. Медицинското почистване е фокусирано предимно върху терапията на акне, разширени пори и супер-производството на себум. Така се предотвратява образуването на нови комедони и болезнени гнойни пъпки, редуцира се възпалението и образуването на белези.

В зависимост от вида на почистването и интензитета на проблема (при наличие на активно акне) времето за възстановяване след процедурата варира. Средно до края на деня след процедурата леката червенина отшумява и на следващия ден може да нанесете грим.

Веднага след процедурата лицето е значително по-чисто и освежено, като кожата се усеща по лека.

Честотата се определя от вида на почистването и от наличието на проблем като акне, разширени пори или свръхпроизводство на себум. Естетичният специалист ще ви насочи за препоръчителната честота в зависимост от индивидуалните нужди на вашата кожа.

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Основна грижа за кожата

Погрижете се за здравето на кожата си с ефективно почистване.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: