За кожа без белези от акне

Несъвършенствата и възпаленията по лицето са упорити, а след премахването им често остават не само лошите спомени, но и още по-упорити белези от акне. Неравната текстура и тъмните петна не ни оставят да се порадваме на излекуваната кожа, а ни карат да търсим нови начини да ги прикриваме, както доскоро сме правили с пъпките.

Митове за белезите от акне

Вижте кои са най-разпространените погрешни представи за белезите от акне и какви са истинските факти.

Премахване на белези от акне DR-DENKOVA DERMATOLOGY 3

Как се премахват белезите от акне по лицето?

Задължително се обръщайте единствено към квалифицирани дерматолози. Премахването на белези от акне е трудно и изисква експертна помощ. Има редица процедури, които могат да окажат благоприятен ефект, но всички те трябва да се извършват от опитен и компетентен специалист в областта на дерматологията. Средствата за външно приложение ще имат ефект само ако наистина са подходящи във вашия случай. Доверете се на специалисти и си запишете час за преглед в DR—DENKOVA DERMATOLOGY.

Премахване на белези от акне DR-DENKOVA DERMATOLOGY 2

Към кого да се обърнем за премахване на белезите от акне?

Премахването на белези от акне изисква комплексен подход, за който следва да се обърнете към дерматолог. Специалистът ще прегледа лицето ви и ще вземе под внимание всички особености на състоянието, за да изготви индивидуален план за лечение. Той може да включва както процедури, така и средства за външно приложение, които да подобрят видимо състоянието на дермата и да премахнат несъвършенствата. В DR—DENKOVA DERMATOLOGY изготвяме цялостна терапевтична програма за борба с белезите от акнето.

Премахване на белези от акне DR-DENKOVA DERMATOLOGY 4

Първата стъпка е важна

Планирайте своя годишен скинчек и консултация в клиниките на д-р Денкова

Запазете час