За кожа без белези от акне

Несъвършенствата и възпаленията по лицето са упорити, а след премахването им често остават не само лошите спомени, но и още по-упорити белези от акне. Неравната текстура и тъмните петна не ни оставят да се порадваме на излекуваната кожа, а ни карат да търсим нови начини да ги прикриваме, както доскоро сме правили с пъпките.

Митове и факти за белезите от акне

Вижте кои са най-разпространените погрешни представи за белезите от акне.

МИТ №3: АКО РАЗРАНИМ КОЖАТА ВЪНШНО, НЯМА ДА ОСТАНЕ БЕЛЕГ

Съветите да не стискаме и разраняваме пъпките тук важат с пълна сила, тъй като по този начин увреждаме епидермиса допълнително. Не се опитвайте и да премахвате коричката на заздравяващи рани, тъй като това също е травма. Припомнете си, че всяко механично взаимодействие с увредената кожа всъщност удължава периода на възстановяване и има потенциала да разпространи възпалението. Колкото повече са пъпчиците, толкова по-голяма вероятност има от тях да останат трайни следи, които след това да се опитваме да премахнем.

Запазете час за консултация с дерматолог в DR—DENKOVA DERMATOLOGY.

Планирайте своя годишен скинчек и консултация в клиниките ни. Опознайте кожата си и разберете какво може да се направи във вашия случай, за да изчезнат остатъчните несъвършенства.

Запазете час

Как се премахват белезите от акне по лицето?

Задължително се обръщайте единствено към квалифицирани дерматолози. Премахването на белези от акне е трудно и изисква експертна помощ. Има редица процедури, които могат да окажат благоприятен ефект, но всички те трябва да се извършват от опитен и компетентен специалист в областта на дерматологията. Средствата за външно приложение ще имат ефект само ако наистина са подходящи във вашия случай. Доверете се на специалисти и си запишете час за преглед в DR—DENKOVA DERMATOLOGY.

Програма за лечение на белези от акне

В DR—DENKOVA DERMATOLOGY изготвяме цялостна терапевтична програма за борба с белезите от акнето.

Към кого да се обърнем за премахване на белези от акне?

Премахването на белези от акне изисква комплексен подход, за който следва да се обърнете към дерматолог. Специалистът ще прегледа лицето ви и ще вземе под внимание всички особености на състоянието, за да изготви индивидуален план за лечение. Той може да включва както процедури, така и средства за външно приложение, които да подобрят видимо състоянието на дермата и да премахнат несъвършенствата.

Запишете час за преглед в DR—DENKOVA DERMATOLOGY!

Планирайте своя годишен скинчек и консултация в клиниките ни. Започнете днес, като запазите час за консултация с експерт.

Запазете час

Вашите данни за контакт: