Съвършено гладка и нежна кожа за бала: как да го постигнем

Предстои ти бал и искаш да си звездата на вечерта? Първата стъпка е да се погрижиш за блясъка на кожата си. Затова ние от Dr-Denkova Dermatology ти предлагаме страхотен промоционален пакет* от процедури, които да подхранят и озарят кожата ти.

Ето какво включва той:

 

Стъпка 1: Skincheck консултация с дерматолог + почистване (40 мин. + 60 мин.)

Регулярна цена на Skincheck + почистване: 120 лв.  | Цена в PROM пакет: 110 лв. **

 

Консултацията с наш дерматолог е страхотна дългосрочна инвестиция в красотата на твоята кожа. По време на нея ще разбереш индивидуалните нужди на кожата си, как да се грижиш за нея и кои продукти са най-подходящи за теб.

След Skincheck-a ще преминеш през професионално почистване на лицето. Козметиците ни ще се погрижат нежно да третират проблемните зони, за да имаш копринено гладка кожа, която да бъде добра основа за твоя бляскав грим за бала.

Списание Skin Checked

Стъпка 2 – Освежаващ пилинг за сияйна кожа (40 мин.)

Регулярна цена: 150 лв.  |  Цена в PROM пакет: 110 лв. **

 

Следващата стъпка включва нежен пилинг*** за моментално озаряване. Пилингът е идеален за млада кожа и ще те накара да засияеш, без излишни раздразнения. След него отделянето на себум и омазняването на кожата значително ще намалее.

****Пилинг процедурите, предлагани от Dr Denkova Dermatology, не бива да се съчетават с излагане на слънце без слънцезащита или посещение на солариум.

 

Стъпка 3 – Хидратираща терапия (60 мин.)

Регулярна цена: 90 лв.  | Цена в Prom пакет: 80 лв. 

 

Седмица след обновяващия пилинг кожата ти ще бъде готова за хидратираща терапия. Процедурата ще подхрани кожата ти в дълбочина и ще ти даде всичко нужно, за да засияеш. 

 

Стъпка 4 – Ревитализиращ Superfacial Intense (40 мин.)

Регулярна цена: 250 лв.  |  Цена в PROM пакет: 180 лв. **

 

Последната процедура, с която да се подготвиш за бала, е страхотната Superfacial Intense терапия за дълбоко хидратиране и озаряване на кожата. Ще усетиш резултатите веднага – кожата ти моментално ще стане по-мека и нежна. Superfacial терапията ще придаде на кожата ти желания Glow, за да заблестиш на своята бална вечер.

Superfacial

Обща цена на PROM пакета: 610 лв.  480 лв.

Започни своето преобразяване за бала сега! 

Възползвай се от нашия абитуриентски пакет и запиши час за преглед:

*Пакетът от процедури е предназначен за нормална кожа. На първоначалния Skincheck наш дерматолог ще определи дали процедурите са подходящи за теб. При наличен кожен проблем или акне, лекарят може да препоръча различен подход за лечение и третиране на кожата.

**Промоционалните цени важат само при закупуване на целия PROM пакет. От него могат да се възползват всички зрелостници, които завършват средно образование през 2022 г.