Липолазер, радиочестота, вакуумно скултуриране – по това време на годината се запознаваме с всички методи за отслабване и премахване на целулит. При толкова много възможности, може би обмисляте коя е подходяща за вас?

Добрите и лошите мазнини

Когато избирате отслабваща процедура е важно да обмислите дали тя е безвредна и за вас, и за вашите мастни клетки. Повечето манипулации унищожат тези клетки, а това може да причини грапавини по кожата или натрупване на течности под нея. Колкото и да са упорити мазнините, те са съществена част от организма. Трябва да знаете кои процедури хем ще ги намалят, хем ще ги оставят невредими. Добрата мазнина е чистата мазнина, която регулира нашия метаболизъм. Ефективните терапии за намаляване на мазнините оставят добрите мастни клетки непокътнати.

 

dr denkova protseduri za tialo btl unison

Реструктуриране на кожата с BTL Unison. Научете повече за разбивачът на целулит тук >>

 

Бий ме, обичам те!

Когато говорим за целулит, базата остават терапии с Vela технологията , “шоковия разбивач” D-Аctor или суперсилата BTL Unison. Но има пациенти, за които тези технологии не са подходящи, защото са склонни да образуват синини и кръвоизливи. По преценка на нашите специалисти тези процедури могат да бъдат заменени със серия терапии със зелен липолазер.

Това е технология с впечатляващи резултати, особено при пациенти, при които други методи не са довели до успех. Зеленият спектър на светлината разгражда мастните депа с изключителна бързина, като осигурява и естествената им разорбация от организма. Индивидуалната настройка, значително по-краткото време за третиране и трайното намаляване на сантиметрите правят това решение наистина номер едно.

 

dr denkova protseduri za tialo btl exilis

Стягане и изглаждане на кожата на тялото с Exilis. Научете повече за радиочестотният лифтинг на тялото тук >>

 

Не забравяйте кожата

С напредването на възрастта физическата акивност и здравословното хранене не са достатъчни, за да оформим красив силует на тялото. Дори да успеете да се отървете от излишните килограми, остава проблемът с отпуснатата кожа, която заради намалелия синтез на колаген, трудно се стяга обратно.

Ако изборът на програма за тяло е правилен, впоследствие кожата ще изглежда значително по-добре, отколкото преди серията от процедури. Определен вид отслабващи процедури могат да ви оставят с нежелани стрии или увиснала кожа в резултат на голямото количество загуба на мазнини от една зона. Изборът на правилната комбинация от процедури позволява на кожата да се приспособи към загубата на тегло. Радиочестотната енергия, например, я стяга и я прави гладка и стегната.

 

dr denkova protseduri za tialo verju zelen laser

Лазерен детокс със зелен лазер VERJU. Научете повече за първия неинвазивен липолазер тук >>

 

Лице или тяло?

Два пъти годишно правя прочистване на организма си и детоксикация. За една до две седмици минавам на плодове и чай с мед, после зеленчуци. Но след като навърших 50 започнах да забелязвам промени с лицето си през този период. Докато преди, сваляйки някой излишен килограм, това не се отразяваше на овала и стегнатостта на кожата, сега нещата се променят драстично. За тези десетина дни кожата ми става мека, отпуска се и плътността се загубва.

С други думи – от един момент нататък драстичните мерки за влизане във форма определено не са добра идея. Затова и с колегите ни физиотерапевти добавихме лазерна детокс програма към менюто ни, която да ускори процесите на изхвърляне на лоши мазнини и токсини от тялото, без да се налага да гладувате в продължение на месец.

 

И все пак, откъде да започнем?

Ключът към добрите резултати е определянето на броя и съотношението между определен тип процедури с различно действие. Ако вече започвате да планирате вашата програма за влизане във форма преди лятото, препоръчваме ви преглед и консултация при нашите специалисти. Те ще определят типа и количествата излишни мастни натрупвания и ще съставят план за действие, съобразен с начина ви на живот и желания резултат.

Комбинираните ни програми за детокс, бързо влизане във форма или трайно оформяне на силуета са базирани на дългогодишния ни опит при работа с различен тип технологии и проследяването на резултатите при пациенти на различна възраст. И не забравяйте – бавният, непрекъснат напредък е най-добрият начин да постигнете целите си. И че всяка стъпка от пътя се брои!