възраст икона

20-70+

Подходяща
възраст

времетраене икона

45 мин

Времетраене

необходим брой процедури

4-6

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Максимално натурално и естествено подмладяване

Плазмолифтинг, плазмотерапия, или вампирски лифтинг – с всички тези имена наричаме мезотерапията със собствена кръвна плазма, един от най-естествените и фини начини за подмладяване. Процедурата прави кожата по-плътна, еластична и стегната, изравнява тена и намалява фините бръчици.

Izvlichane Na

ИЗВЛИЧАНЕ НА КРЪВ

Процедурата започва с вземането на 8-9 мл. венозна кръв от пациента. Манипулацията се извършва от специалистите в клиниките ни и не създава дискомфорт.

ЦЕНТРОФУГИРАНЕ

Кръвта се центрофугира, така че кръвните елементи да се отделят от течната съставка. Получената плазма, позната под името PRP (от англ. platelets reach plasma), е богата на тромбоцити.

ИНЖЕКТИРАНЕ

Плазмата се въвежда в повърхностните, средно дълбоките или дълбоките слоеве на кожата със серия от микроинжекции. При пациенти с по-нисък праг на болка може предварително да бъде нанесен локален анестетик.

Отпочинало и озарено лице.Без рискове.

Сигурна и щадяща, плазмотерапията използва суперсилите на собствената ти кръвна плазма, за да възвърне жизнеността и гладкостта на кожата на лицето.

PRP

Какви са препоръките преди плазмената мезотерапияи други въпроси

Освен изискването да не се приема аспирин непосредствено преди и след процедурата, специалистите препоръчват и отбягването на мазна и пикантна храна, както и консумацията на алкохол.

Как да планирате своите естетични процедури?

Цената на плазмената мезотерапия може да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите лекари специалисти допълнително ще ви насочат по време на консултацията ако желаете да комбинирате терапията с други процедури.

По време на възстановителния период могат да се получат отоци и леки синини. Други нежелани ефекти са зачервяване и слаба оточност в третираната зона, сърбеж, парене, усещане за натъртване. Дискомфортът изчезва в рамките на няколко часа до 4-5 дни.

Резултатите от мезотерапията обикновено се появяват около месец след извършването на процедурите.

Продължителността на курса е съобразена с индивидуалните особености на всеки пациент, с вида на третирания проблем и с неговата тежест. Броят на терапиите може да варира от 3 до 15-20 през интервал от 1 до 3-6 седмици. Честотата зависи и от вида на въвежданите продукти.

Подходяща ли е PRP мезотерапията за мен?

Открийте отговорите на всички ваши въпроси като резервирате час за консултация или за годишен #SkinCheck в една от клиниките ни.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: