възраст икона

20-70+

Подходяща
възраст

времетраене икона

45 мин.

Времетраене

необходим брой процедури

4-6

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратна

Тип
терапия

Сбогувайте се с мазнините и целулита!

Разделянето с портокаловата кожа и излишните мазнини е трудна задача дори за активно спортуващите. Радиочестотният лифтинг за тяло Exion e иновативна технология за оформяне на силуета, която атакува и унищожава мастните депа в подкожието.

Защо да изберете Exion?

Иновативната технология на Exion, съчетава революционна комбинация от радиочестота и таргетиран ултразвук. Радиочестотните сигнали загрявят дермата и предизвикват топлинен стрес върху фибробластите, чрез което се стимулира естествения синтез на хиалуронова киселина, колаген и еластин.
От друга страна термичното въздействие унищожава подкожните мазнини.

body

Иновативна технология

Exion претежава първата патентована технология, която не само насърчава синтеза на колаген и еластин, но и стимулира естественото производство на хиалуронова киселина.

Неинвазивна и безопасна процедура

Апаратът работи изцяло неинвазивно. Процедурата е безболезнена, а шансът от изгаряне е сведен до минимум.

Без възстановителен период

Веднага след процедурата можете да се върнете към ежедневните си дейности.

Каква е цената на процедурата и други практични въпроси

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.

Как да планирате своите естетични процедури?

EXION е иновативна платформа, с която е възможно третирането на повече от 20 различни зони от лицето и тялото. Енергията прониква под кожата чрез микро иглички , за да обнови тъканите. Достигаме до 8 mm дълбочина, като така достига до дълбоките структури на кожата и стимулира регенерацията им. Работи се в два режима – намаляване на обиколките и премахване на белези и стрии).

Не, процедурата не трябва да е болезнена. EXION предоставя най-модерното нехирургично решение, което третира лицето и части от тялото безопасно, ефикасно и без болка. Повечето пациенти описват усещането от терапията като сравнимо с това от масаж с горещи камъни. Процедурата се извършва в легнало положение, за да може пациентът лесно да се отпуснете по време на самото извършване.

Процедурите с апликаторите за лице и тяло на EXION са неинвазивни и не изискват време за възстановяване. Може да се извършат по време на обедната почивка и пациентът незабавно да се върне към ежедневните си дейности.

Резултатът зависи от третираната зона и нейното състояние. Може да се забележи видимо подобрение и след първата процедура, но резултатите обикновено се развиват във времето, затова съветваме да се направи проследяване след 2-3 месеца от завършен курс от процедури за дадена зона.

Продължителността на резултатите може да варира в зависимост от индивидуалните фактори като тип кожа, възраст и начин на живот. Въпреки това, с подходяща грижа за кожата и поддържка, резултът може да продължи между 9 и 12 месеца.

Броят на процедурите се определя индивидуално, спрямо нуждите на пациента. Препоръчителният минимум е 4 – 6, извършени веднъж седмично.

  • При бременност;
  • По време на кърмене;

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

По-секси форми и по-гладка кожа

Доверете се на радиочестотния лифтинг за тяло Еxilis и постигнете желания силует.
Бързо и ефективно.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: