Част от текста на една стара песен, в която се възпява любовта, оставаща завинаги в спомените, чрез емоцията породена от докосването на ръцете. Ръцете- изключителен емоционален и физиологичен орган. Допирът им може да доставя преживяване, чуства и усещания. Те имат силен емоционален заряд. Мекотата и гладкостта им допринася за това.

Много често ръцете се неглижират в антиейджинг грижите и те бързо започват да издават възрастта. Както една остаряла шия на фона на изпъната кожа на лицето, така и сухи, груби и ръце с неравномерна пигментация асоциират с напреднала възраст.

Прави ми впечатление, че само около десет процента от моите пациенти се интересуват от антиейджинг терапии за ръце.

Тук можете да се запознаете с най- ефективните терапии, които през последните години използвам, за да помогна на пациентите си да подобрят състоянието на кожата на ръцете си.

Фотоподмладяване

Процедура, която има много добър резултат срещу т.нар. възрастови пигментации по гърба на ръцете. С три до четири процедури , извършващи се на всеки две седмици можете да изсветлите пигментните петна и да дадете на кожата на ръцете мек блясък. Процедурата се извършва с IPL и бележи Ренесанса в наши дни.

Radiesse

Филър на базата на микросфери калциев хидроксиапатит. Запълва и стимулира колагеновият синтез. Ефектът е мека, плътна и изпъната кожа на гърба на ръцете. Две процедури в два поредни месеца са достатъчни за период от година и половина.

Juvederm Volite

Най- новото попълнение от Вайкрос технологията на Juvederm. Хидратира мощно, подобрява качеството на кожата, стяга и опъва. Ръцете имат сияйна и нежна повърхност. 1 до 2 мл продукт на всеки девет месеца.

Мезотерапия

Guna колаген, биопептиди, хиалуронова киселина или витаминозен микс, каквото и да изберете, ще освежите и омекотите кожата на ръцете. Това са базови мезотерапии, с които трябва да направите няколко процедури, а също така целогодишно да поддържате резултатите.

Exilis

Радиочестотен апарат, който стимулира колагеновият синтез, уплътнява, стяга и освежава кожата на ръцете. Четири процедури за четири седмици. Резултатите се наблюдават два месеца след последната процедура.

 

За да научите повече за моята работа или да се доверите на професионалната консултация с естетичен дерматолог, свържете се с нас на тел. 0700 11 800.