възраст икона

40+

Подходяща
възраст

времетраене икона

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

3 / през 6 сед. за 3 г.

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Да си върнеш загубения обем

С напредването на възрастта, в лицето се губи красивият и естетичен баланс между кожа, мускули, кости и мастна тъкан. Това се дължи на прогресивните промени в техния обем, форма, разположение и състав. Инжектирането на продукт с поли-L-млечна киселина обаче, може да коригира загубата на обем на кожата и създадените хлътванията по лицето.

Sculptra Video

Предимствата на Sculptra

Инжектирането на поли-L-млечна киселина не само успява да компенсира изгубения колаген и да изглади несъвършенствата и хлътванията, но и дава едни от най-дълготрайните резултати сред филърите.

Sculptra

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Sculptra помага за възстановяването на обема в определени зони, но също и при загуба на мастна тъкан по лицето (липоатрофия).

СЪВМЕСТИМОСТ

Продуктът е биосъвместим (не уврежда тялото) и биоразградим (разрушава се от метаболизма на организма).

ЕФЕКТИВНОСТ

Визията след процедурата е напълно естествена и натурална, а ефектът е дълготраен.

Каква е цената на процедурата и други практични въпроси

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат. За оптимален резултат се препоръчват няколко процедури през 6 седмици. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис.

Как да планирате своите естетични процедури?

Инжектирането се прави на няколко последователни етапа от специалист в DR—DENKOVA DERMATOLOGY. Започва се от горната и средната част на лицето, като целта е продуктът да се разпредели равномерно. Когато се постигне обем в тези области, се третират зоните в долната трета на лицето. При нужда се използва анестезиращ крем локално и студени пачове, които премахват чувствителността в зоната на работа.

На мястото на инжектиране, се стимулира производството на колаген. Подобрението на състоянието на кожата става постепенно. Видим резултат се наблюдава около 6-8 седмици след първата процедура, а всяка следваща дава все по-забележими резултати.

Причиненият от инжектирането оток, преминава в рамките на няколко часа до няколко дни. Най-честите нежелани реакции при използването на Sculptra (както и на много други прилагани чрез кожно инжектиране продукти) са свързани с мястото на приложение – кървене, чувствителност или болка, зачервяване, кръвонасядане, оток. Очаквайте да отшумят до около седмица.

Поли-L-млечната киселина стимулира синтеза на колаген в кожата. Този процес отнема около 6-8 седмици. Затова, видимо подобрение се наблюдава не по-рано от този период, а резултатите могат да се задържат около 2 години.

За да се постигне оптимална корекция, трябва да се направи серия от процедури. Интервалът между манипулациите е 6 седмици, а броят им се определя от състоянието на кожата и от реакцията на организма след всяка манипулация. Резултатите са индивидуални и зависят от способността на кожата да произвежда колаген.

  • При бременност и кърмене;
  • При заболявания в остра фаза;
  • При инфекции в зоната на третиране;
  • При някои автоимунни заболявания (колагенози);
  • Склонност към образуване на нодули, грануломи, хипертрофични цикатрикси и келоиди.

Предварително се консултирайте с вашия лекар.

Не, на хлътванията и несъвършенствата

Sculptra – силата на поли-L-млечната киселина да възвръща изгубения обем и младежкия овал.

Запази час

    Искам час за следната процедура: