възраст икона

20+

Подходяща
възраст

времетраене икона

15 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1-2

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Дълготрайни резултати само с една процедура

Създаден специално за дълбока хидратация на кожата, за изключителна еластичност и мекота на излъчването, Juvеderm Volite е революционен продукт с продължително действие – само една процедура гарантира резултати за до 6 месеца.

Jederm Volite

Един скинбустер. Много предимства.

Juvеderm Volite е революционен продукт от ново поколение, който променя лицето и на естетичната дерматология. А на вашето – връща жизнеността и свежия, отпочинал вид.

Skinbooster

Каква е препоръчителната честота на процедурите и други въпроси

Поради технологията зад филъра на Juvеderm Volite, една процедура е напълно достатъчна за постигане на дълготрайни резултати.

Как да планирате своите естетични процедури?

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат, като минималното количество е 1мл. Възможно е да има нужда от допълнителна процедура след първата, така че винаги се препоръчва последваща консултация. Подробности относно цената можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Следете промоционалните дни на нашите клиники в София и Варна, в които се поставят филъри с отстъпка от редовната им цена.

Продуктът се инжектира с изключително тънка игла от ново поколение, което гарантира минимална болка. Наличието на лидокаин в Juvéderm Volite осигурява изключителен комфорт по време на манипулацията.

Начинът на инжектиране на продукта гарантира прецизност в работата – дискомфортът, отоците и синините са сведени до минимум.

След една-единствена процедура ще се радвате както на изравнен тен, така и на подобрена текстура и еластичност. Освен това формулата на Volite осигурява многократно по-голяма защита от свободните радикали, които увреждат кожата.

  • При бременност и кърмене;
  • При заболявания в остра фаза;
  • При инфекции в третираната зона.

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Време за първия филър?

Доверете се на скинбустера с Juvеderm Volite и подарете на кожата си свежест и еластичност.
За дълго.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: