Познаваш ли кожата си достатъчно добре?

Според различни проучвания между 60 и 75% от хората не знаят какъв тип е кожата им и избират козметика и процедури, често неподходящи за текущото ѝ състояние. А всеки втори потребител на козметика комбинира терапии и продукти, които заедно могат да причинят неблагоприятни ефекти върху дермата. Затова имаме няколко важни въпроса към теб:

Търсиш ли ефикасно за теб анти-ейдж решение за отлагане на процесите на стареене? Искаш ли да полагаш системна грижа за лицето си с подходящи продукти и терапии? Знаеш ли с какво, кога и колко?

Изпитваш ли трудност при избора на козметични продукти, защото не знаеш дали са подходящи за теб? Търсиш ли разумен план за грижа, който да ти спести лутането сред произволни продукти и техните съставки?

Страдаш ли от акне, зачервявания, хиперпигментация или друг дерматологичен проблем? Как се справяш с решението му досега?

Планираш ли дерматоскопски преглед всяка година като превенция срещу меланома?

Годишен Скинчек DR-DENKOVA DERMATOLOGY 16

Всичко необходимо.В една консултация.

Представяме ти годишният скинчек – цялостна диагностика  за  състоянието на кожата ти и персонализирана програма за превенция и грижа, създадена от екипа на д-р Денкова. Виж какво включва той:

Скинчек 3

ЕЛЕКТРОННА ДИАГНОСТИКА

за определяне на типа на кожата, текущите нива на себум, пигментация, хидратация и еластичност.

Скинчек 6

ДЕРМАТОЛОГИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ

Включва и дерматоскопски преглед на бенки и образувания или проследяване на състоянието им.

Годишен Скинчек DR-DENKOVA DERMATOLOGY 14
Скинчек 5

ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПЛАН

Твоята комбинирана дерматологична програма от продукти и терапии за всеки сезон.

Скинчек 4

КОЗМЕТИЧЕН ГАЙД

Насоки за домашна грижа и селекция на козметични продукти от твоя дерматолог.

Планирай своя годишен скинчек

Запази час

Запознай се с #teamdenkova

Ние, екипът на д-р Денкова, сме специалисти в областта на клиничната и естетична дерматология. Системата, по която работим, разглежда лицето като едно цяло и е базирана на холистичния подход в дерматологичната грижа.

Запази час

Какво казват нашите пациенти?

Годишният скинчек установява нуждите на кожата с изключителна точност. Виж как помага това при постигането на целите на нашите пациенти:

Скинчек 2

Деси Станимирова, 30 г.

“По време на годишният ми скинчек разбрах, че дори типът кожа може да се промени в следствие на промени в начина ни на живот или хормонален дисбаланс. Затова няма как години наред да се придържаме към един и същи режим за грижа. Сега съм спокойна, че не избирам произволно продуктите и манипулациите, на които се подлагам. ”

Годишен Скинчек DR-DENKOVA DERMATOLOGY 13
Скинчек 1

Катя Рангелова, 42 г.

“Винаги съм мислела, че кожата ми е суха. Оказа се балансирана и с отлична хидратация, но ниска еластичност. След годишният ми скинчек коригирах начина, по който се грижа за нея и включих терапии, които стимулират колагена.”

С какво ще започнем?

По време на срещата ни ще анализираме “слабите” места в състоянието на кожата и анатомията на лицето. На тази база ще съставим цялостна програма за лечение, превенция, възстановяване или промяна.

Годишен Скинчек DR-DENKOVA DERMATOLOGY 12

ЗАПАЗИ ЧАС

за своя годишен скинчек в удобно за теб време в клиниките ни в София или Варна. Можеш да го направиш и със свой близък и да се възползваш от специалната ни цена за диагностика.

НАУЧИ ВСИЧКО

Надеждната кожна диагностика и холистичният ни подход за работа ни дава възможност за ранна и адекватна намеса в зоните, в които има тенденция за увреждане или деформация.

СЛЕДВАЙ ПРОГРАМАТА СИ

от избрани терапии и продукти за почистване, обновяване, подхранване, хидратация или превенция на отпускането, съставена от твоя дерматолог.

Първата крачка е важна.

Планирай своя годишен SkinCheck сега.

Запази час

Твоите данни за контакт: