Вярваме в уникалната сила на кожата да се бори с различните предизвикателства. Ключът към поддържането на естествената ѝ красота е ежедневната грижа и своевременната превенция. #SkinPerfect by Dr—Denkova комбинира процедури, терапии и козметика, съобразени с индивидуалните нужди и специфики на твоята кожата.

Погрижи се за своята млада кожа днес

От ежедневното почистване и козметика, през справянето с отделни проблеми и месечните процедури за поддържане на лицето, до първите анти-ейдж терапии – това е #SkinPerfect by Dr—Denkova. Изграждане на цялостен план за грижа, както за младата кожа, така и за тази, която има нужда от малко помощ, за да остане такава.

skin perferct main image

Когато целта е да видиш в огледалото мечтаната кожа

Направи своя #SkinPerfect by Dr—Denkova план, за да се справиш с всяко предизвикателство и да подариш на кожата си блясъка на младостта.

denkova skin perfect img 2

ПОДОБРЕНИЕ

Избираме подходящите терапии за справяне с проблемите на кожата, съгласно нейния тип, за да постигнем оптимален ефект.

ПОДДРЪЖКА

Прилагаме козметични процедури за освежаване и изчистване на лицето, като ги комбинираме с най-добрите продукти за ежедневна грижа.

АНАЛИЗИРАНЕ

Проследяваме процесите в кожата, ефекта от терапиите и съгласуваме домашната грижа с тази в клиниките ни.

Когато искаш да спреш времето

Целта на #SkinPerfect by Dr—Denkova е да запази възможно най-дълго свежестта на кожата и да стартира анти-ейдж превенцията.

denkova skin perfect img 3

СТИМУЛАЦИЯ

Използваме различни апаратни и миниинвазивни процедури, които имат за цел реактивация на естественото генериране на колаген и еластин.

ПОДХРАНВАНЕ

За да е свежо лицето то трябва да е добре хидратирано и подхранено с правилните съставки и терапии.

ПРЕВЕНЦИЯ

Първата мезотерапия или първият филър – превенцията е изключително важна за видимото забавяне на процесите на стареене.

Твоята съвършена кожа.Нашата мисия.

#SkinPerfect by Dr—Denkova е прецизно планирана и съобразена със спецификите на твоята кожа грижа. Методът включва в себе си различни процедури и терапии, чиято обща цел е да се достигне оптималният и свеж вид на кожата.

Едногодишна програма. С една цел.

Системата #SkinPerfect by Dr—Denkova включва първична консултация – #SkinCheck by Dr—Denkova, по време на която изграждаме програма с терапии и козметика за домашна употреба, създадени за индивидуалните нужди на твоята кожа. Програмата може да обхваща процедури от различни групи, за да покрие всички нужди на лицето.

microneedling denkova perfect skin

Грижата за лицето е ив твоите ръце

Подборът на подходяща козметика за ежедневна грижа е съществена част от #SkinPerfect by Dr—Denkova. Работим със ZO® SKIN HEALTH, най-новата премиум козметика в България с иновативни решения за всеки тип кожа.

ZO® SKIN HEALTH ЗА ЗДРАВА И ЖИЗНЕНА КОЖА

Професионалната медицинска козметика ZO® SKIN HEALTH комбинира иновативния подход към грижата за кожата с мощни технологии и дълги години опит. Експертизата и новаторството на световноизвестния дерматолог, пионер в науката за здравето на кожата, д-р Зейн Обаджи, стигат до всеки, благодарение на ZO® SKIN HEALTH.

Практични отговори на важните въпроси за #SkinPerfect by Dr—Denkova

По време на първичната консултация ще получиш отговор на всички индивидуални въпроси относно #SkinPerfect by Dr—Denkova.

Консултация за Full Face процедура

Броя на процедурите е строго индивидуален според нуждите и състоянието на кожата. Именно за това винаги започваме с основен годишен #SkinCheck by Dr—Denkova и на база резултатите подготвяме плана от процедури и терапии. Често, при по-млада кожа, прилагаме почистване, масажи на лицето, анти-акне терапии, мезотерапии и стимулираме производството на колаген. При по-зряла кожа добавяме и анти-ейдж терапии, които се извършват еднократно или няколко пъти в зависимост от нуждите.

#SkinPerfect by Dr—Denkova винаги започва с годишен #SkinCheck by Dr—Denkova, чиято цена е фиксирана и може да откриеш в нашия ценоразпис. След избор на специфичните процедури се изготвя план, който варира ценово в зависимост от броя на терапиите, тяхната сложност, честотата на приложение и методологията.

Методологията за цялостна грижа и превенция #SkinPerfect by Dr—Denkova е разработена за всеки тип кожа на пациенти между 20 и 35 години. При нея наблягаме на редовната грижа за лицето, неговото естетично поддържане в свеж, здрав и отпочинал вид, както и първите превантивни мерки срещу процесите на стареене.

Цялостен подходза здрава и сияйна млада кожа

Планирай твоя годишен #SkinCheck by Dr—Denkova и научи повече за #SkinPerfect by Dr—Denkova.

ЗАПАЗИ ЧАС

    Желая час за консултация за холистичен метод: