възраст икона

20+

Подходяща
възраст

времетраене икона

30 мин.

Времетраене

Сешоар Икона

Апаратнамедицинска

Тип
терапия

SmartPQ – иновацията в лазерните процедури за лице и тяло

Лазерното третиране със SmartPQ е безпрецедентна революционна технология, която има способността да реши множество проблеми – от пигментни петна до премахване на татуировки, както и от подмладяване на лицето до заличаване на белези и стрии. В по-малко сесии. С по-малко лазерни пасове.

SmartPQ Laser

Кога да изберешSmartPQ терапията

Освен ненадминатата технология, която използва, SmartPQ лазерът има и широкоспектърна приложимост при решаването на различни проблеми, както по кожата на тялото, така и по лицето.

SmartPQ

ШИРОК СПЕКТЪР НА ТРЕТИРАНЕ

 • Татуировки (черни и цветни)
 • Пигментни лезии (мелазма, тъмни кръгове и др.)
 • Белези от акне
 • Третиране на бръчки
 • Карбонов пилинг
 • Хиперпигментни петна (мелазма, соларно лентиго)
 • За лазерно подмладяване

360 Rejuvеnation – Цялостно SmartPQ подмладяване

Едно от уникалните предимства на SmartPQ е, че апаратът позволява цялостно лазерно подмладяване в 5 стъпки. 360 Rejuvеnation е процедура, която бързо и ефективно свива порите, изравнява тена, премахва пигментации и обновява кожата, възвръщайки ѝ свежестта и блясъка на младостта.

SmartPQ

Извършва се с два паса на лазера и по-голяма дължина на вълната за по-дълбоко проникване в кожата. Целта е подмладяване и подобрение на текстурата на кожата, свиване на порите, балансиране на тена, изсветляване и стимулация на производство на колаген и еластин.

Състои се от 2-3 паса на PQ+ лазера като целите отново са възобновяване на кожата отвътре навън – подмладяване в дълбочина, баланс и регулация на тена и текстурата на кожата, както и синтез на колаген и еластин.

Следва пилинг, но с по-къса дължина на лазерния лъч, за да се таргетира повърхностния слой на кожата и меланина в нея. Така се постига изсветляването и премахването на пигментни петна докато се стимулира и колагено-производството.

Пикотонингът се извършва с PQ ULTRA лазера и изисква 1-2 паса. Целта е отстраняване на най-горния слой на епидермиса и премахване на увредените клетки и тъкани. Кожата се възобновява, тенът се избистря, а повърхността става гладка и освежена.

В зависимост от нуждите на пациента и типа кожа се извършва и процедура с ULTRA SPOT PQ лазер. Той е подходящ при лечение на различни видове пигментни петна (лентигини, ефелиди), невуси, белези, разширени кръвоносни съдове в областта на носа, точкови лезии и други.

Предимствата на SmartPQ лазера

Пикосекундният импулс на SmartPQ го прави изключително ефективен поради по-високия пик на силата, с която таргетира проблема, генерирана по време на ултракратка частица от секундата. Именно това носи на SmartPQ неговите уникални предимства.

Predimstva

Каква е цената на процедурата и други практични въпроси

Цената на лазерното третиране със SmartPQ се определя от вида на проблема, размера на третираното място, както и броя необходими процедури. Може да откриете информация в актуалния ни ценоразпис, а нашите специалисти ще ви информират за специално отстъпки при плануване на повече сесии.

Как да планирате своите естетични процедури?

В деня на процедурата кожата се почиства, а мястото, което ще се обработва, може да се намаже с обезболяващ крем. Нормално е да се усеща леко парене в третираната зона, в зависимост от тежестта на проблема, дълбочината на проникване на лазера и големината на обработваната площ.

По време на терапията с лазера SmartPQ, към третираната зона от кожата се насочват ултра кратки и същевременно изключително потентни пикосекундни импулси. Те достигат дълбоките нива на пигментацията и я разбиват на миниатюрни частици. Краткостта на импусите не генерира термален ефект и не предизвиква загряване на околните тъкани. Може да се изпита много лек дискомфорт. Концентрацията и ясната насоченост на лъча позволяват третирането и на по-деликатни зони като около очите, устата и др.

Продължителността на възстановителния период се определя от дълбочината на работа и третираната зона. Няколко дни след манипулацията зоната може да бъде зачервена. Този ефект може да продължи една до две седмици. Специалистите от DR—DENKOVA DERMATOLOGY ще ви дадат подробни инструкции.

Ефектът от процедурата се определя от самата ѝ цел и проблема, който се третира. Например, при терапия за лечение на мелазма, ефектът е видим и значителен още след 1 процедура. При премахване на татуировки – значителни резултати могат да се наблюдават след 3-4 сесии. Важно е да отбележим, че индивидуалните резултати могат да варират.

Броят и честотата на процедурите варира в зависимост от проблема и някои индивидуални особености на кожата. По време на консултацията, нашите специалисти ще могат да ви изготвят конкретен план на действие.

 • При бременност и кърмене;
 • При активни инфламаторни състояния;
 • Непосредствено преди или след продължително излагане на слънце;

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Кажете „Сбогом“ на миналото със SmartPQ

Ако винаги сте искали да се отървете от татуировка, която е досаден спомен от миналото или да заличите белезите от времето, доверете се на иновациите.

Запазете час

  Искам час за следната процедура: