възраст

15-60+

Подходяща
възраст

времетраене

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

4-6 годишно

Необходим
брой процедури

тип терапия

Апаратна медицинска

Тип
терапия

Dermalinfusion е неинвазивна технология за възстановяване и тонизиране на кожата, която едновременно ексфолира, почиства и доставя в дълбочина специфични за състоянието й серуми. С новата супертерапия третираме акнеична кожа и розацея, хиперпигментация, дехидратация, загуба на блясък, повърхностни бръчки и фини линии.

Прецизна 3-в-1 обновяваща терапия

Dermalinfusion е неинвазивна технология за възстановяване и тонизиране на кожата, която едновременно почиства, обновява и доставя в дълбочина специфични за състоянието й серуми.

dermalinfusion exfoliati

ЕКСФОЛИРА

Фин диаманен накрайник прецизно ексфолира лицето като премахва сухия мъртъв слой на кожата.

protsedura dermalinfusion

ПОЧИСТВА

Патентована система извлича остатъците от излишен себум и замърсявания в порите и почиства повърхността на кожата.

dermalinfusion serumi

ТАРГЕТИРА

Специално създадени серуми за грижа, персонализирани спрямо нуждите на кожата в момента, се инфузират в дълбочина.

Персонализиран подход за здрава и жизнена кожа

С новата супертерапия третираме както дехидратация, загуба на блясък, повърхностни бръчки и фини линии, така и дерматологични състояния като възпалено акне, розацея и хиперпигментация. Вижте и останалите предимства на Dermalinfusion:

Базова целогодишна грижа

С комплексното си действие супертерапията осигурява необходимата базова грижа за състоянието на кожата през цялата година.

dermalinfusion terapia

SuperFacial
АНТИОКСИДАНТНА ТЕРАПИЯ

Предпазва кожата от свободните радикали и подпомага защитните й функции благодарение на серума със съдържание на Витамин C, витамин E и екстракт от грозде.  

SuperFacial
ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ

Активният серум съдържа натриев хиалуронат, който задържа водата в подкожието. Другият агент е алантоин – растителна съставка, която подпомага клетъчното обновяване и регулира секрецията на себум.

SuperFacial
ПОЧИСТВАНЕ И ПОВЪРХНОСТНИ НЕСЪВЪРШЕНСТВА

Серумът с 0.2% салицилова киселина в комбинация с бакухиол отпушва порите, предотвратява зачервяванията и контролира бактериалната инфекция, причиняваща акне.

SuperFacial
ИЗБИСТРЯНЕ НА ТЕНА

Прилага пептид, който подтиска излишното производство на меланин, комбиниран с екстракт от женско биле и витамин C. Формулата минимизира пигментните петна и озарява тена на лицето.

Интензивна дерматологична грижа

Технологията dermalinfusion позволява да се грижим за общия тонус на кожата като фокусът бъде върху третирането на конкретни симптоми. Това запазва място на  процедурата в дерматологичния клас терапии и интензивните ни програми за лечение.

dermalinfusion serum

SuperFacial Intense
РЕВИТАЛИЗАЦИЯ

Подходяща при повяхнала кожа, повърхностни линии и загуба на обем. Подобрява цялостната хидратация на кожата, неутрализира действието на свободните радикали, превантира задълбочаването на фините линии.

SuperFacial Intense
АКНЕ И БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ

Подходяща при мазна кожа, запушени пори и възпалени лезии. Подобрява гладкостта на кожата, успокоява и подпомага възстановяването, превантира нови възпаления.

SuperFacial Intense
РОЗАЦЕЯ

Терапията успокоява и защитава кожата, регулира  зачервяванията като комбинира серуми със съдържание на бакухиол, алантоин и витамин C.

SuperFacial Intense
ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЯ

Tерапията комбинира прилагането на избелващ комплекс със антиоксидантен серум. Подходяща е при мътен и повяхнал тен, постинфламаторна пигментация, мелазма, възрастови петна.

Как протича процедурата и какви са резултатите?

Dermalinfusion e единственият апарат в света, с който процесите на ексфолиране, екстракция и вливане на серум се случват едновременно. Резултатът е незабавно подобрение в плътността, хидратацията, тонуса и текстурата на лицето.

Фин диаманен накрайник прецизно ексфолира лицето като премахва сухия мъртъв слой на кожата. Почистващата система екстрахира остатъците от излишен себум и замърсявания в порите и почиства повърхността на кожата. Посредством инфузия в дълбочина се доставя специфичен коктейл от активни серуми за подобряване на тона, плътността или конкретно дерматологично състояние.

Силата на технологията е в патентованият накрайник, който осигурява едновременно протичане на три ключови процеса. Серумите навлизат в кожата в момента на ексфолиацията и преди кожата да навлезе в режим на възстановяване, когато тя е най-пропусклива. Това осигурява по-добро проникване и абсорбиране на активните съставки.

Кожата изглежда плътна и стегната с по-малко фини линии до 72 часа след една сесия. За дълготраен ефект първоначално се препоръчват 4 процедури, а впоследствие по 1 поддържаща на всеки 6 или 12 месеца. При третиране на акне, белези и хиперпигментация се прилагат програми от 3 до 6 процедури през 2 седмици. Времевият интервал се определя спрямо типа кожа и дерматологичните грижи, които тя изисква.

Процедурата не е подходяща при активни херпесни рани, автоимунни заболявания или рак на кожата

Кой е подходящиятSuperFacial за теб?

Научи от какъв тип грижа се нуждае кожата тис годишен скинчек и диагностика в клиниките ни.

Запази час