възраст икона

15-60+

Подходяща
възраст

времетраене икона

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

4-6 / годишно

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратна медицинска

Тип
терапия

Dermalinfusion е неинвазивна технология за възстановяване и тонизиране на кожата, която едновременно ексфолира, почиства и доставя в дълбочина специфични за състоянието ѝ серуми. С новата супертерапия третираме акнеична кожа и розацея, хиперпигментация, дехидратация, загуба на блясък, повърхностни бръчки и фини линии.

Прецизна 3-в-1 обновяваща терапия

Dermalinfusion е неинвазивна технология за възстановяване и тонизиране на кожата, която едновременно почиства, обновява и доставя в дълбочина специфични за състоянието ѝ серуми.

Супер терапия с Dermalinfusion DR-DENKOVA DERMATOLOGY 5

ЕКСФОЛИРА

Фин диамантен накрайник прецизно ексфолира лицето като премахва сухия мъртъв слой на кожата.

Супер терапия с Dermalinfusion DR-DENKOVA DERMATOLOGY 7

ПОЧИСТВА

Патентована система извлича остатъците от излишен себум и замърсявания в порите и почиства повърхността на кожата.

Супер терапия с Dermalinfusion DR-DENKOVA DERMATOLOGY 6

ТАРГЕТИРА

Специално създадени серуми за грижа, персонализирани спрямо нуждите на кожата в момента, се инфузират в дълбочина.

Персонализиран подход за здрава и жизнена кожа

С новите супер терапии третираме както дехидратация, загуба на блясък, повърхностни бръчки и фини линии, така и дерматологични състояния като възпалено акне, розацея и хиперпигментация. Вижте и останалите предимства на Dermalinfusion:

Супер терапия с Dermalinfusion DR-DENKOVA DERMATOLOGY 1

Базова целогодишна грижа

С комплексното си действие, супер терапията осигурява необходимата базова грижа за състоянието на кожата през цялата година.

SuperFacial
АНТИОКСИДАНТНА ТЕРАПИЯ

Предпазва кожата от свободните радикали и подпомага защитните ѝ функции, благодарение на серума със съдържание на Витамин C, витамин E и екстракт от грозде.  

SuperFacial
ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ

Активният серум съдържа натриев хиалуронат, който задържа водата в подкожието. Другият агент е алантоин – растителна съставка, която подпомага клетъчното обновяване и регулира секрецията на себум.

Супер терапия с Dermalinfusion DR-DENKOVA DERMATOLOGY 4

SuperFacial
ПОЧИСТВАНЕ И ПОВЪРХНОСТНИ НЕСЪВЪРШЕНСТВА

Серумът с 0.2% салицилова киселина в комбинация с бакухиол отпушва порите, предотвратява зачервяванията и контролира бактериалната инфекция, причиняваща акне.

SuperFacial
ИЗБИСТРЯНЕ НА ТЕНА

Прилага пептид, който потиска излишното производство на меланин, комбиниран с екстракт от женско биле и витамин C. Формулата минимизира пигментните петна и озарява тена на лицето.

Интензивна дерматологична грижа

Технологията dermalinfusion позволява да се грижим за общия тонус на кожата като слагаме фокус върху третирането на конкретни симптоми. Това запазва място на процедурата в дерматологичния клас терапии и интензивните ни програми за лечение.

SuperFacial Intense
РЕВИТАЛИЗАЦИЯ

Подходяща при повяхнала кожа, повърхностни линии и загуба на обем. Подобрява цялостната хидратация на кожата, неутрализира действието на свободните радикали, превантира задълбочаването на фините линии.

SuperFacial Intense
АКНЕ И БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ

Подходяща при мазна кожа, запушени пори и възпалени лезии. Подобрява гладкостта на кожата, успокоява и подпомага възстановяването, превантира нови възпаления.

Супер терапия с Dermalinfusion DR-DENKOVA DERMATOLOGY 3

SuperFacial Intense
РОЗАЦЕЯ

Терапията успокоява и защитава кожата, регулира  зачервяванията като комбинира серуми със съдържание на бакухиол, алантоин и витамин C.

SuperFacial Intense
ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЯ

Tерапията комбинира прилагането на избелващ комплекс с антиоксидантен серум. Подходяща е при мътен и повяхнал тен, постинфламаторна пигментация, мелазма, възрастови петна.

Как протича процедурата и какви са резултатите?

Dermalinfusion e единственият апарат в света, с който процесите на ексфолиране, екстракция и вливане на серум се случват едновременно. Резултатът е незабавно подобрение в плътността, хидратацията, тонуса и текстурата на лицето.

Фин диамантен накрайник прецизно ексфолира лицето като премахва сухия мъртъв слой на кожата. Почистващата система екстрахира остатъците от излишен себум и замърсявания в порите и почиства повърхността на кожата. Посредством инфузия в дълбочина се доставя специфичен коктейл от активни серуми за подобряване на тона, плътността или конкретно дерматологично състояние.

Силата на технологията е в патентования накрайник, който осигурява едновременно протичане на три ключови процеса. Серумите навлизат в кожата в момента на ексфолиацията и преди кожата да навлезе в режим на възстановяване, когато тя е най-пропусклива. Това осигурява по-добро проникване и абсорбиране на активните съставки.

Кожата изглежда плътна и стегната с по-малко фини линии до 72 часа след една сесия. За дълготраен ефект първоначално се препоръчват 4 процедури, а впоследствие по 1 поддържаща на всеки 6 или 12 месеца. При третиране на акне, белези и хиперпигментация се прилагат програми от 3 до 6 процедури през 2 седмици. Времевият интервал се определя спрямо типа кожа и дерматологичните грижи, които тя изисква.

Цената на процедурата може да откриете в актуалния ни ценоразпис, като нашите специалисти ще ви информират за специални отстъпки при плануване на повече терапии.

Процедурата не е подходяща при активни херпесни рани, автоимунни заболявания или рак на кожата.

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Кой е подходящиятSuperFacial за вас?

Научете от какъв тип грижа се нуждае кожата ви
с годишен #SkinCheck и диагностика в клиниките ни.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: