възраст икона

14+

Подходяща
възраст

времетраене икона

60 мин.

Времетраене

необходим брой процедури

1/месец

Необходим
брой процедури

терапия

Козметична

Тип
терапия

Време е да се погрижим за порите

Прекомерното отделяне на себум и натрупаните замърсявания и мъртви клетки в порите са сред един от основните причинители на разширените пори. Почистването в няколко стъпки и в дълбочина, не само помага на кожата да се обнови и порите да се свият, но и изглажда несъвършенствата, настъпили като резултат от разширените пори.

Vreme e da se

Една терапия с много предимства

Продуктите на Rejuvi, с които се извършва терапията, са специално създадени за нуждите на проблемната кожа. Те съчетават билколечение с най-съвременните дерматологични подходи и са с изключително чист състав.

Terapiya Svivane Na

БЪРЗА И ЕФЕКТИВНА

Терапията за свиване на порите не отнема дълго време, но пък резултатите са трайни и забележими.

БЕЗ ДЪЛГО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Възстановителният период трае само около седмица след процедурата.

БЕЗ БОЛКА

Терапията е безболезнена и неинвазивна.

Каква е цената на терапията и други практични въпроси

Цената на терапията за свиване на пори може да откриете в актуалния ни ценоразпис. Какво още интересува най-често нашите пациенти?

Как да планирате своите естетични процедури?

Първата стъпка е почистване на кожата с измивен гел, след което се нанася ексфолираща маска. След това се нанася масажно олио, съдържащо благоприятни за кожата масла, смесено с гел от алое вера и лайка и кожата нежно се масажира под пара. При нужда се прави екстракция. Лицето се почиства с продукт, който да освежи кожата и да я подготви за следващата стъпка. Следва peeling formula, продукт, съдържащ млечна, салицилова киселина и ензим от папая, който се нанася в 2-5 слоя, спрямо нуждите на кожата. Финалната стъпка е нанасянето на маска, която се смесва с гел от алое вера и лайка, добавя се и 1 ампула чисто, прахообразно VitC.

Непосредствено след процедурата, кожата е зачервена и чувствителна. На 3-4 ден след процедурата започва излющване, което продължава до около седмица. Кожата трябва да се хидратира активно по време на възстановяването.

Чрез киселините, започва и се засилва кератопоезата (излющването) на кожата. Целта е да бъдат премахнати вроговените клетки и кожата да бъде почистена в дълбочина.

Ефектът настъпва след 2 седмици, когато кожата е напълно възстановена. Нужни са около 3 процедури за оптимален ефект, като продължителността на резултатите е строго индивидуална и се определя от спецификите на кожата.

Терапията не се прилага при наличието на розацея, при силно раздразнена или възпалена кожа, след лазерни процедури или такива, при които има излюпващо кожата действие. Не се препоръчва и излагане на слънце преди и след терапията.

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

По-гладка и равна кожа

Преборете се с неравностите, следите от акне и свийте порите за един по-изящен и безупречен вид на лицето.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: