Страдате от средно до силно отпускане на веждите и клепачите, но не се решавате да минете под скалпела, защото си представяте шевове, отоци и дълго възстановяване?

AccuTite прецизно коригира най-деликатните области на лицето, а ефектът е като след хирургична манипулация.

Стягането и изглаждането в зоната на веждите и клепачите, марионетните линии както и вдлъбнатините в областта на назолабиала вече може да се направи и с минимално инвазивна процедура, точно толкова ефективна, колкото и традиционния фейс или браулифтинг. AccuTite опъва и уплътнява кожата по начин, който дълго беше възможен единствено чрез прецизни хирургичните методи. А резултатите са впечатляващи.

Какви са предимствата на процедурата?

  • Процедурата е подходяща за всички, без ограничение във възрастта.
  • Не се налага рязане на тъканите, не предизвиква подуване или дискомфорт.
  • Не оставя белези, за разлика от оперативната блефаропластика или браулифтинг.
  • Възстановителният период е много по-къс в сравнение с хирургичните манипулации.
  • Превъзхожда многократно останалите неинвазивни методи за третиране на отпусната кожа.
възраст икона

35-70

Подходяща
възраст

времетраене икона

60 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

АпаратнаМиниинвазивна

Тип
терапия

Цена за AccuTite

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.

Често задавани въпроси

Процедурата се извършва под местна анестезия. С изключително фина двустранна канюла, специалист, от Dr Denkvoa Dermatology, влиза под кожата и обработва малките зони с радиочестота, която стопява мастните клетки и стимулира синтеза на колаген.

С възрастта веждите се отпускат надолу, карайки лицето да изглежда уморено или ядосано. Горният и долният клепач също отлично се повлияват от третиране с AccuTite. Процедурата често се използва за изглаждане на назолабиалните гънки и марионетни линии. 

Минимално инвазивната радиочестотна енергия въздейства върху тъканите и свива отпуснатите зони. Втечнените мастни клетки могат да бъдат отстранени чрез иглена аспирация или да бъдат изхвърлени от тялото по естествен път. 

Пациентът може да напусне клиниката веднага след процедурата, да се прибере у дома и да се върне към обичайния си начин на живот. В сравнение с хирургични манипулации като фейслифт или блефаропластика, периодът на възстановяване е изключително кратък. Отокът и леките синини след манипулацията отшумяват до няколко дни.

Резултатът се забелязва непосредствено след процедурата. Пълният ефект се разгръща от 6 до 12 седмици след манипулациятa и продължава до 5 години.

Процедурата се извършва еднократно.