Храните се здравословно, спортувате активно и виждате резултатите от усилията си върху тялото, но двойната брадичка продължава да си стои и се отразява зле на самочувствието ви? Запознайте се с процедурата за премахване на двойна брадичка.

Belkyra топи излишните мазнини и връща младежкия овал на лицето.

Благодарение на едно ново откритие в областта на медицината – продукт с дезоксихолева киселина на „Алерган“, мазнините в тази област могат да бъдат стопени бързо и безопасно. Съобразена с индивидуалните нужди на пациента, инжекционната терапия разгражда излишните натрупвания и разкрива стегнат, младежки овал на лицето.

Какви са предимствата на процедурата премахване на двойна брадичка?

  • Процедурата е нехирургична, но ефектът й е сравним с този на оперативните методи.
  • Лечението е клинично доказано, с дълготрайни резултати и висока удовлетвореност на пациента.
  • Работи се с Belkyra®, единственият регистриран продукт с дезоксихолева киселина за прибиране на двойна брадичка.
  • Ефектът е отличен, независимо от причините за появата на двойната брадичка – напредваща възраст, наследствена предразположеност или промяна в теглото.
  • Манипулацията може да се комбинира с неоперативен HIFU лифтинг.
възраст

30+

Подходяща
възраст

времетраене

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

2-3

Необходим
брой процедури

процедури

Инжекционна

Тип
терапия

Често задавани въпроси за премахване на двойна брадичка

Дерматологът от Dr Denkova Dermatology определя точките за инжектиране с помощта на шаблон, за да постигне максимална прецизност. След това въвежда под кожата Belkyra®. Това е продукт, чиято активна съставка естествено присъства в човешкото тяло и помага за разграждането и абсорбирането на мазнините. Процедурата продължава 15-20 минути.

Веднъж инжектирана, дезоксихолевата киселина атакува мембраните на мастните клетки. Така разгражда съставящите ги мазнини. Изхвърлянето им става чрез метаболитните процеси в тялото.

Като след всяка инжекционна процедура около мястото на убождането е възможно да се получи лек оток. Той преминава до няколко часа.

Много пациенти отчитат видими резултати след втората терапия. Контурът на брадичката се прибира, а овалът се подобрява прогресивно с всяка следваща манипулация.

Според степента на пълнота под брадичката са нужни между 2 и 4 терапии. След като бъде постигнат желаният ефект повторно приложение на процедурата не е необходимо.